Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія використовує біженців, щоб зруйнувати Європу

Росія разом з Асадом використовують міграцію як зброю в спробі обвалити європейські структури і зруйнувати європейську рішучість.

Про це заявив головнокомандувач силами  НАТО в Європі Філіп Брідлав, повідомляє The New York Times.

Він зазначив, що російські військові в Сирії застосовують зброю, яка "не відрізняється високим ступенем точності". Таким чином, на думку генерала, "це веде до великого потоку біженців з районів, які піддаються бомбардуванням".

Брідлав також зазначив, що "Росія зробила вибір на користь того, щоб стати противником" Сполучених Штатів, і представляє для них "довгострокову екзистенціальну загрозу".

На його думку, країни НАТО повинні використовувати всі свої можливості для стримування дій Росії в Європі, які "кидають виклик" їх безпеки.

Нагадаємо, Росія і США домовилися про план перемир'я в Сирії 22 лютого. Угода передбачає продовження бойових дій проти терористичних угруповань і розмежування територій між "поміркованими" силами повстанців.

Сирійський уряд і опозиція прийняли умови перемир'я, при цьому останні зажадали від урядової армії припинення авиударов і артобстрілів їх позицій, а також звільнення 18 районів.

Наші інтереси: 

Методи ворога треба знати, щоб попереджати. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Під видом сирійців зараз багато буде біженців..колись чеченських біженців у всій Європі було більше ніж все населення Чечні..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Під видом сирійців зараз багато буде біженців..колись чеченських біженців у всій Європі було більше ніж все населення Чечні..

Вірю в те, що розумію.