Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Хитрощі життя

9 обов'язкових звичок:

Хитрощі життя
24 Жов +2015 від 17.05
9 обов'язкових звичок:


1. Ранній підйом


Всі успішні люди - пташки ранні. Щось особливе і магічне є в ранньому підйомі. Ця частина дня, коли ще світ не прокинувся, - найважливіша і надихаюча. Ті, хто встає до світанку сонця, стверджують, що їхнє життя стала повноцінною. Спробуйте і ви вставати рано, і вже через місяць-другий ви будете з жалістю згадувати ті роки, коли світанок зустрічали в ліжку.


2. Захоплене читання


Якщо в день замінити годину сидіння перед телевізором або комп'ютером на читання корисної та цікавої книги, то ви станете найрозумнішою людиною серед свого оточення. Ви будете швидше знаходити відповіді на питання, з вами буде цікавіше спілкуватися, багато чого буде виходити само собою. Як сказав Марк Твен: "Людина, яка не читає хороших книг, не має переваг перед людиною, яка не вміє читати".


3. Уміння спрощувати


Спрощення - це усунення непотрібного і марного. Необхідно вміти спрощувати все, що можна і потрібно спростити. Хоч це і вимагає довгої практики, в підсумку дає позитивний результат. Очищаються пам'ять і почуття, ви менше переживаєте і нервуєте. Чим буде простіше ваше життя, тим більше ви зможете нею насолоджуватися.


4. Уповільнення


Насолоджуватися життям в постійному стресі і хаосі неможливо. Знайдіть для себе тихе час, зупиніться, прислухайтеся до себе і свого внутрішнього голосу. Зверніть увагу на все, що має для вас значення. Візьміть за звичку прокидатися рано, коли навколо тиша, щоб медитувати, міркувати, творити. Сповільніть темп життя, і тоді все, за чим ви гналися, само наздожене вас.


5. Тренуйтеся


Регулярна активність зберігає здоров'я. Якщо у вас зараз немає часу на тренування, рано чи пізно ви все одно почнете їх робити, щоб підтримувати своє здоров'я. Спортом можна займатися не тільки в тренажерних залах, але і вдома.

 

6. Щоденна практика


Чим більше людина практикується, тим більш вдалим він стає. Адже удача - це те місце, де практика зустрічається з можливостями. Без практики неможливо виразити свій талант. Практикуючись, ви завжди будете готові скористатися можливістю показати свій талант.


7. Оточення


Саме ця звичка здатна прискорити ваш успіх. Оточіть себе позитивними, енергійними людьми. Вони - найкраща підтримка, мотивація і корисні поради. У години депресії спілкування зі своїми друзями здатне підняти вас на ноги.


8. Заведіть журнал подяк


Це звичка, здатна творити дива. Подякуйте за все, що у вас є, і прагнете до кращого. Подяка сприяє появі нових приводів для радості. Перед сном записуйте по одній речі, за яку ви вдячні. Чудеса не змусять себе чекати!


9. Будьте наполегливі


Едісон зробив 10000 невдалих спроб, перш ніж винайти електричну лампочку. Уолту Діснею для підстави Діснейленду довелося вислухати 303 відмови від різних банків, перш ніж він домігся бажаного. 134 видавця відхилили книгу Дж. Кенфілд і Марка В. Хансена "Курячий бульйон для душі", перш ніж вона стала світовим бестселером. Відчуваєте закономірність? Якщо ви хочете домогтися бажаного, будьте наполегливі і не здавайтеся!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Семен Лагутін.
0
Ще не підтримано

Хай Буде !

Коментарі

Зображення користувача Семен Лагутін.
0
Ще не підтримано

Хай Буде !