Зображення користувача Анатолій Данчук.
Анатолій Данчук
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Компанія Money-center

Відомості про Money Center

Проект Money Center заснований 11 липня 2015. Це сучасна система грошових переказів. Платформа пропонує компаніям і приватним особам простий і надійний спосіб обміну коштів з однієї електронної системи на іншу.
Мільйони людей отримують вигоду, використовуючи інструменти сервісу Money Center:

    Моментальні грошові перекази по всьому світу;
    Отримання прибутку від кожного вчиненого обміну засобів;
    Надійний і зручний сервіс, який виключає ризик втрати коштів;
    Повна конфіденційність і захист даних користувачів платформи.

 

Продукти Money Center

Переказ грошей

Грошовий переказ МС - це безпечний, простий і миттєвий спосіб відправлення коштів через Інтернет. Даний продукт доступний у безкоштовній облікового запису користувача. Ми надаємо гідну альтернативу традиційним способам відправки грошей.
При переказі коштів з одного рахунку на інший гроші залишаються в системі Money Center. Це дозволяє уникнути затримок, а також додаткових комісій банків та інших фінансових установ за переказ грошей.


Обмін коштів між електронними системами і гаманцями

Даний продукт є інноваційним і не має аналогів.
В даний момент в мережі Інтернет присутні тисячі компаній, що приймають платежі в різних платіжних системах.
Нашими постійними клієнтами є Інтернет магазини, Банерні мережі, Форекс брокери, Бінарні опціони, Інтернет Аукціони, Букмекерські контори, ресурси он-лайн ігор, пункти з обміну Інтернет валют, Мерчант акаунти і багато інших. При цьому, всім вище перерахованим організаціям, 90% отриманих коштів припадає обмінювати на необхідну для них валюту іншої платіжної системи.
Як правило, ці обміни раніше проходили через посередників, через що Компанії втрачали від 3% до 10% своїх коштів. Ми залучили в нашу систему ресурси, яким необхідний обмін грошових одиниць. Таким чином, на нашому сервісі була створена сприятлива середа, в якій Компанії, а також приватні особи, можуть здійснювати обміни по обопільно вигідним курсом. Більше того, вам не потрібно мати реєстрацію (рахунок), в тій платіжній системі, валюту якої Ви купуєте. Ви просто робите обмін на нашому ресурсі з єдиного рахунку. Після цього ми набуваємо суму замовленої вами платіжної системи і переводимо її на наш рахунок в даній платіжній системі. За таким же принципом відбуваються всі наступні обмінні операції, які ми здійснюємо за вашим дорученням.

Фінансові Плани

Інвестиція Користувача - це передача коштів в довірче управління компанії MONEY CENTER з метою отримання прибутку від обмінів на Біржі електронних платіжних номіналів співробітниками MONEY CENTER. Фінансові Плани мають ряд різновидів, які відрізняються сумами інвестованих коштів, термінами і прибутковістю.

MCpay - це електронно-грошовий гаманець на сервісі MONEY CENTER, що номінований у внутрішній електронній одиниці MCpay.
Електронний гаманець МС є інтелектуальною власністю Компанії, при цьому всі кошти, що знаходяться на ньому, є власність клієнта (власника гаманця). Це дає можливість знімати та поповнювати свій рахунок в більш ніж 150 країнах світу.

Фінансові норми

Компанія Money-Center & Finance Group, Inc має Ліцензію на надання фінансових послуг і регулюється Комісією з фінансових послуг (FSC) відповідно до Закону про цінні папери та інвестиційному бізнесі від 2010 року (Securities and Investment Business Act, SIBA), що діють на території Британських Віргінських островів. Даний крок був ініційований Компанією з метою отримання статусу повністю регульованою компанії, а також з метою забезпечення безпеки інвестиційних послуг, що надаються клієнтам.
 
 

 

Місія Компанії

MONEY CENTER, за підтримки New Vision Group, є інноваційним фінансовим інструментом, який призначений для використання, як приватними особами, так і Компаніями нужденним в даному продукті.

Місія Компанії - за допомогою сучасних технологій об'єднати бізнес і звичайних людей таким чином, щоб від спільної співпраці вигравала кожна зі сторін. Керуючись принципом побудови відкритих і чесних ринкових відносин, ми будуємо нашу діяльність з партнерами та клієнтами в дусі «виграв-виграв».

Ми надаємо можливість звичайним людям, які мають спеціальних навичок, за допомогою нашого сервісу реалізувати себе в бізнесі, отримуючи прибуток в будь-якій точці земної кулі. Для цього в технологічну платформу MONEY CENTER, інтегровані всі інструменти необхідні для простого, надійного і легального здійснення операцій з обміну засобів.

Даний проект дає можливість кожному створити собі і оточуючим надійну фінансову опору. Ми знаємо, як змусити ваші гроші працювати на вас.

 
Мета Компанії 

Стратегічні цілі компанії Money-Center & Finance Group, Inc на найближчі 5 років діяльності.

До 2018 року компанія Money-Center & Finance Group, Inc планує стати компанією №1 в сегменті обміну електронних грошових одиниць в мережі Інтернет.

На 2020 рік заплановано стати одним з ключових міжнародних гравців серед онлайн операторів у сфері грошових переказів в мережі Інтернет.

До 2021 року компанія Money-Center & Finance Group, Inc поставила перед собою мету стати сучасною платіжною системою, кількість користувачів якої буде перевищувати 100 млн.

Компанія Money-Center & Finance Group, Inc гідно оцінює зусилля кожного з користувачів, які разом з нами рухаються до поставлених цілей. Про всі успіхи просування Компанії ми інформуватимемо вас в новинах і наших спеціальних подіях.

 

Безкоштовна реєстрація https://money-center.cc/?r=MC857552074

https://money-center.in/?r=MC857552074

Коротка презентація: https://www.youtube.com/watch?v=cEQTwyFMR1c&feature=youtu.be

Перший вебінар https://www.youtube.com/watch?v=9x_SHz7xiL0&feature=youtu.be

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Якщо там все так гаразд і ти такий задоволений і головне упевнений в успіху тієї компанії, то я тоді у такому випадку готовий від тебе отримати твій дохід (без жодних зобов"язань стосовно його повернення) для вкладу у ту компанію. =)
З чого ти будеш мати собі там реферальні % а я дохід для інвестиції в НО, і виділення там резерву для такого ж самого повтору з іншим інвестером НО..
Думаю від цього всі виграють, якщо ти аж настільки сильно упевнений в успіху тієї компанії, що готовий за просто так подарувати мені певну суму коштів для вкладу її у ту компанію (без жодних зобов"язань щодо повернення її, позаяк дари не повертають)

Коментарі

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

П. Анатолію! Прокинься! Це "піраміда" яку ми розуміємо! Не витрачай сили!

Хай Буде!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"сратап"! Розумію що ти помилився!

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Пане Сергіє ви особисто відвідали хочаб одну презентацію компанії у вигляді вебінару або відкитої презентації у м Хмельницькому, Чернівцях, Вінниці, Тернополі ? Відвідайте сьогодні презентацію а потім будумо дискотувати.
11.01.2016г . відбудеться вебінар де буде представлений унікальний сервіс, що приносить вигоду людям - Money Center.
Проведе його для вас один із самих успішний супервайзер компанії Сергій Кунинець.
Вебінар пройде в 20:00 по Києву , переходьте за посиланням або копіюйте її повністю.
http://www.gvolive.com/conference,pride-mc

Анатолій

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Я багато чого вивчав в цьому житті за такими темами... Робота в мене все життя така була, спочатку в міліції, потім юридична та аудиторська допомогу різним "інвесторам" в такого типу компанії (які грошей планували заробити легко після презентацій). Враховуючи сказане, витрачати час на презентацію не бачу сенсу. Тим більше, що в цей час зазвичай тренуюся в спортзалі. Дякую п. Анатолію.:)

Хай Буде!

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Як бачу, в теорії, вони, просто, залучають вільні кошти осіб, для того, щоб створити такі собі "міхи", потрібні для обміну. Заробляти мали б, теоретично, на комісії за обмін, але, які бачу тут підводня камені.
1. Кошти, хоч я заявлено, що належать користувачеві.. але це офшор і якщо вони зникнуть.. то скаржитись можна буде в Грінпіс...
2. Як бачу, діє, також, патрнерська програма, тож - схоже на спосіб залучення користувачів, який використовується у пірамідах (у посиланні, як бачу, вказано номер користувача, який "запрошує" інших осіб зареєструватися).
3. Офіційно передані для здійснення обмінних операцій кошти (хоча, ніщо не заважає компанії використовувати й ті, які, начебто, знаходяться на рахунку користувача) названі "інвестицією".. тобто - нічим не захищені... якщо вони зникнуть.. то й юридично, нічого вимагати не вийде.
4. Згадане фін.зростання від такого інвестування, як на мене, є сумнівним. Єдиний гарантований спосіб забезпечити собі фін.зростання - надавати іншим користувачам (продавати) власну цінність - послуги чи вироблені товари... А решта - булька.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Згоден з тобою п. Вадиме повністю. Одним з прикладом таких компаній була "Інтвей", яка збирала інвестиції, міняла гроші, продавала нерухомість, та т.д ... і при цьому не "дружила" з законом. В один прекрасний момент вони "вимкнули" сервер з усіма "інвестиціями". Багато людей зверталося за допомогою, але я, та й не тільки я, там допомогти не могли.

Хай Буде!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Повністю підтримую, Друже Вадиме!!!
Для відповіді на запрошення від Анатолія в мій приват - а саме "вступити" ;-) (...знаєте цей анекдот із серії "про Василя Івановича і Петьку"? ;-) ) скористаюся гарною цитатою "від Вадима Кононенка":

Вадим Кононенко каже:
...Єдиний гарантований спосіб забезпечити собі фін.зростання - надавати іншим користувачам (продавати) власну цінність - послуги чи вироблені товари... А решта - булька.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Пане Вадиме відвідайте сьогоднішній вебінар а потім будемо дискотувати.

Анатолій

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

1. Робите ставку на НЛП? Бо ж, навряд чи, там дадуть ще якусь корисну інформацію. Раніше це робилося дядечками з палаючими очима в багатих костюмах у великих залах.. Зараз-от перейшти на дешевший варіант.. "вебінар"... :)
2. Якби тут менше світилися слова-індикатори типу "унікальна пропозиція".. "швидкий заробіток", "фінансове зростання".. можливо, я б ще повірив... Все має свою ціну, й усьому потрібно з чогось взяти ресурси.. Навіть НО не з’явився з нічого. Для його існування й розвитку люди віддають, безповоротно, свої кошти й час. І це я розумію. Деякі речі - реєструються як внесок, а деякі - ні. Чи, може, Ви вірите, що робота розробників і менеджерів з розвитку коштує кілька тис. грн. на місяць? Звісно, що - ні.
3. Як на мене, варто на НО розширити правила пунктом - "заборонити усі посередницькі пропозиції". Або людина пропонує власну цінність, або.. їй тут не місце.

Оновлено: до речі, ваше вміння керувати "особистими фінансами" можна розглядати як власну цінність, якою Ви можете ділитися з іншими (за їх бажання на це й на взаємно-прийнятних умовах).

Але рекламувати сторонній ресурс, що, до того ж, позбавить нашу спільноту наявних у неї ресурсів - не варто.. Пан Ігор, коли закливав усе рекламувати, як на мене, трохи погарячкував.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Мабуть ти абсолютно правий п. Вадиме. Юридично, у нас редакція не відповідає за те, коли хтось "впіймається" на подібні пропозиції за власною ініціативою. Але я теж вважаю, що такого типу посередницькі пропозиції абсолютно зайві. Посередник не несе ніякої відповідальності, а в деяких випадках і сам просто потрапив, але ще не знає про це. Бувають правда випадки (і досить часто) коли такі пропозиції свідомо надходять для створення мережі під собою, той хто пропонує вже сам "потрапив" і для повернення власних вкладених коштів, йому необхідно "підключити" наступних клієнтів. Якщо ж така людина стоїть на початку цієї мережі, то це його заробіток. Ці зазначені нематеріальні послуги просто не зможуть існувати без постійно зростаючої мережі (але це тільки для припливу грошей). Це і є фінансова піраміда з фіктивними елементами послуг.

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Які принципи управління особистими фінансами ви знаєте?
Правила інвестування, управління ризиками та інше повязане з особистими фінансами. В діяльновсі даної групи я пропоную ці питання розглядами більш детально.

Анатолій

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

П. Анатолію, цілком можливо, що хтось і виявить бажання вивчати принципи управління особистими фінансами, правила інвестування, управління ризиками та так далі. Мабуть ви для цього маєте відповідний фах і опит. Викладайте свою програму навчання, лекції та т. д. Це і будуть ваші власні нематеріальні активи, які ви нам пропонуєте. Люди почитають ваші лекції, зроблять свої висновки і коли буде цікаво і корисно, то проголосують галами. Якось так...

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Основами фінансового управління будуть доступні тільки інвесторам народного оглядача а саме 219 інвесторам. До даноі ініціативи можуть приеднатися і інші інвестори. У вигляді онлайн або офлайн зустрічей.

Анатолій

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

П. Анатолію, ви спочатку викладіть все те, про що писав. Подивимося. І після цього "до даноі ініціативи можуть приеднатися і інші інвестори. У вигляді онлайн або офлайн зустрічей" але виключно через НО. Ну ви розумієте про що я кажу....

Хай Буде!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую за запрошення, п. Анатолію. Я не буду спішно судити що добре, а що ні, поживемо -побачимо. Там де гроші крутяться, я не розуміюся і надіюсь на удосконалення людини, що матерію скоро творитимемо думкою. Може через рік навіть.
Інформація цікава, може пригодиться, коли буде купа грошей.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

!

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Та що ви причепилися до пана Анатолія? Він же чесно написав, що це "сратап". Розумному - достатньо.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

П. Міро! Ми не причепилися. Просто хочемо знати дісний склад, бо пропонують борщ в закритій непрозорій банці. Ми його точно їсти не будемо, але хтось може отруїтися. Не хочу, що б це був інвестор НО.

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

А тепер про рентабельність інвестицій підприємця з міста Хмельницького електронний гаманець (MC149930235)
Інвестиція у сумі 101 МСрау Початок листопада 2015р.
1 МСрау= 1$
Прибуток за листопад 2015р =1135,03 МСрау
Прибуток за грудень 2015р ( 495,86 МСрау + 6740.73 МСрау)=7236,59 Разом 8371,62
Ренпабельність 8371,62 / 101*100%=8288,7 % за два місяця роботи як вам результат це тільки предстарт.

Анатолій

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Радіймо!
Запустили елемент НЛП...Добре. Тоді по суті п. Анатолію про ваш "сратаб".
Маю запитання для визначення фінансових ризиків і рентабельності:
1. Скани реєстраційних і статутних документів цієї компанії.
2. Скани дозвільних документів, які має компанія, на виконання пропонованих операцій.
3. Інформація про страховиків, перестраховиків та розмір сформованого резервного фонду компанії станом на 31.12.2015 р.
4. Коли ви маєте інформацію про прибуток підприємця за листопад 2015р. то дайте інформацію про сплату їм податків. Це для визначення рентабільності.
5. Про які "основи фінансового управління" можно із вами розмовляти, коли таким чином надали розрахунок рентабельності? Чи може це розрахунок якогось нового фінансового показника - "ренпабельність"?

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Можливо, адже це сратап. Грошовими одиницями в ньому є МСрау. Тут усе цілісно.

Сергій Остапенко каже:
Чи може це розрахунок якогось нового фінансового показника - "ренпабельність"?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Спасибі за роз'яснення п. Міро. До чого ж наука дійшла... Відстав я ... Не дарма Аудиторська палата України аудиторів щороку вчить із здачею іспитів. Мабуть потрібно кожен квартал це робити.

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Шановні Інвестори я прагну розквіту Народного Оглядача.
За короткий час з мін інвестиціями та рентабельністі більше 1000% в місяць. Данна пропозиція стосується всіх 219 інвесторів які підтримують існування НО подальші розмови я буду здіснювати в приваті що стосується фінансів НО. За два дні я повідомив 81 інвестора з них активність виявили невелика кількість інвесторів, 1 інвестор який зареєструвався, 5 інвесторів які дискутують в обговорені даної статті 14 інвесторів спікуютья через прат, з етичних міркувань я немаю права розголошувати їхні імена. Подальше спікування я бупровидити тільки в приваті для тих інвесторів які вчора відвідали ведінар з 31 запрошення яке було нодіслане інвесторам з вчерашній день.
Інформація для роздумів.

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Тепер стосовно моєї "ренпабельність" це відношення чистого прибутку від інвестиції до розміру самої інвестиції. В даний момент він це зробив за два місяці це розрахунок інвестора який це зробив дана інформація розміщена на сайті компанії у розділі новини.
Неповірете за допомогою вашої уважності винайшов новий фінансовий показник "ренпабельність" радію!
Запрошую на відкриту презентацію компанії яка відбудеться в м. Хмельницькому 12.01.2015 р в ТРЦ Либідь Плаза о 18:30 додаткова інформація через приват.

Анатолій

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

В Україні, чистий доход (прибуток) — це різниця між виручкою від продажу послуг (робіт, товарів) (без ПДВ і акцизів...) і вартістю спожитих засобів. При цьому вартість спожитих засобів складають витрати, які отримують форму собівартості, в т.ч. і прямі податки.
Рентабельність реалізованих послуг (робіт, товарів) розраховується як відношення прибутку, отриманого від продажу послуг (робіт, товарів), до їх собівартості.
Ви не надали інформацію, яку запитував і тому розрахувати ризики і рентабельність неможливо. Відсутність навіть інформація під якою юрисдикцією знаходиться цей "сратаб". Дякую за бесіду, п. Анатолію. Більше на ці теми спілкуватися не бачу сенсу, бо є багато цікавого і корисного в цьому житті. Хай щастить вам!

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Стосовно рентабельності валових доходів ви праві.
На ваш погляд як розрахувати рентабельність власного капіталу (інвестованого капіталу)?
Давайте розберемось разом ви фаховий юрист і Данчук Анатолій (?) з посиланнями на вікіпедію.

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Скільки коштує Народний Оглядач

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Сергію як зробити так щоб вартість НО тільки росла незважаючи на вкладання інвесторів.
Відмінність наших поглядів в тому що я кожного дня заробляю незважаючи на те запросив я вас чи ні.
А ви постійно постійно потребуєте донорської підтримки.
Я буду весь час в кращій позиції по відношенню з вами, я це вже роблю а ви ні
Народний Оглядач також стартап, щоце за стартап інвестиційно не привабливий нездатна заробляти з моменту її заснування і не просити інвесторів на збір коштів для проплати роботи сервера понад 3 тис грн., а галія як внутрішня валюта не ліквідна адже не здатна обмінюватись на гроші гривні нестабільної валюти яка в 2 рази обезцінелась 2007 та в три рази 2014 р
Як вам такий фінансовий аналіз бачимо скалку в чужому оці а колоди власному непомічаємо тай троє про одного не шляхетно ви даже не розглянули не проаналізували пропозиції і почали зі мною сперечатись

Анатолій

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"...Відмінність наших поглядів в тому що я кожного дня заробляю незважаючи на те запросив я вас чи ні.
А ви постійно постійно потребуєте донорської підтримки.
Я буду весь час в кращій позиції по відношенню з вами..."

П. Анатолию! Дуже цікаво, звідки такі висновки щодо мене. Може на презентаціях презентують?
Ви наочно показали чудовий приклад знаходження людей в просторах буття.

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Пане Анатолію, радіймо! По-перше, дякую тобі за цю статтю. Це нова для мене інформація. Справді треба виправити помилку у назві статті: СТАРТАП. Я ціню твої благородні наміри допомогти НО і нам усім. Мене насторожує таке: реєстрація МС на Вірджінських островах, а не, наприклад, у Лондоні; шалений прибуток хмельницького підприємця, який у 82 рази перевищив вкладену інвестицію. Твої докази будуть вагомішими, коли ти будеш посилатися на ВЛАСНИЙ ДОСВІД. Скільки ти вклав доларів у МС і скільки отримав прибутку? І за який період? Моя оцінка цієї публікації - 5.

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Відповідь на питання пана Анатолія
Сума інвестиції 425 $
Вивід коштів 147,32 $
Залишок в системі 292,45 $
Прибуток 162,09 $
Рентабельність інвестицій 38,1 %
Час 3 9.11 2015 по 12:05 13.01.2016р.
Як простий користувач без будівництва структури.

Анатолій

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Анатолій Данчук каже:
Відповідь на питання пана Анатолія
Сума інвестиції 425 $
Вивід коштів 147,32 $
Залишок в системі 292,45 $
Прибуток 162,09 $
Рентабельність інвестицій 38,1 %
Час 3 9.11 2015 по 12:05 13.01.2016р.
Як простий користувач без будівництва структури.

Ти вклав 425 + ще потратився на комісії при переводі коштів, але хай буде тих 425 а тепер віднімемо твій вивід 147 на який ти також потратив % комісії на перевод але бог із ними тими комісіями отже твій дохід на даний момент ДОРІВНЮЄ РІВНО = МІНУС - 278 у.о. =) повторюся ще раз мінус 278 у.о.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Друже Альберте! Миро вже писав, що це сратаб. Тому в них мабуть і арифметика інша. :)

Хай Буде!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Та виправте вже назву, пане Анатолію!!! Якщо Ви робите помилки у приватному листуванні, це - одне, якщо пишете на загал - це вже інше. Не ображайтеся на мене, але Вам потрібно "підтягнути" правила орфографії (я вже мовчу про синтаксис і пунктуацію!). Але писати так безграмотно - то неповага до тих, кому адресовані Ваші дописи.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пан Анатолій не читач і не письменник. Він радник :)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Не все так весело як гірко.
Анатолія я особисто розумію, бо він має бути у такій же попі як і я та левова частка громадян України які не можуть себе знайти у цій державі та хоч якось собі заробляти на життя, через що нас отаких лохів як я він та решту нам подібним і зачіпають за живе коли вміло керують нашими емоціями у подібних "проектах"....
А все тому що бідність рівнозначна дебільності..
Тобто не даремно існує поговірка: "чом такий бідний? бо дурний! а чом такий дурний? бо бідний!"
Отак тут деякі на НО і бідують бо не в силах конкурувати в капіталістичних умовах де виживають лишень торгаші та політикани... А ті що НЕ бідують просто не в змозі надати якийсь вид заробітку потребуючим так аби ті могли виконувати даний рід занять компетентно.

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Відповідь на питання пана Анатолія виправлена помилка
Сума інвестиції 425 $
Вивід коштів 147,32 $
Залишок в системі (Активні гроші 292,45 $ + депозит 120 $)
Прибуток 162,09 $
Рентабельність інвестицій 38,1 %
Час 3 9.11 2015 по 12:05 13.01.2016р.
Як простий користувач без будівництва структури.

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Офіційне оголошення про відкриття компанії MONEY CENTER відбулось 21.01.2016 року.
За три місяці роботи в умовах стартапа оборот компанії склав більше
2 млн. доларів, чистий прибуток склав більше 400 тис. доларів та більше 10 тис. користувачів сервісом.

Інформація для роздумів.

Анатолій

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Якщо там все так гаразд і ти такий задоволений і головне упевнений в успіху тієї компанії, то я тоді у такому випадку готовий від тебе отримати твій дохід (без жодних зобов"язань стосовно його повернення) для вкладу у ту компанію. =)
З чого ти будеш мати собі там реферальні % а я дохід для інвестиції в НО, і виділення там резерву для такого ж самого повтору з іншим інвестером НО..
Думаю від цього всі виграють, якщо ти аж настільки сильно упевнений в успіху тієї компанії, що готовий за просто так подарувати мені певну суму коштів для вкладу її у ту компанію (без жодних зобов"язань щодо повернення її, позаяк дари не повертають)

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Шановний Альберте Якщо ви будете зареєстрованим користувачем тоді можна про щось говорити про дарування, кредит на розвиток 6% місячних або розстрочка виплати отриманої суми.

Анатолій

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ти дещо щось плутаєш з даруванням і кредитом у розтрочку.
Та ще й дурня з мене робиш.
Я ж чітко написав від тебе дар простий подарунок від мене вклад у ту компанію сомо собою по твоїй реферальній це ж логічно і дурному..
Далі якщо ти кажеш кредит і розтрочка то все ти попалився у тому що ти не довіряєш тій конторі.
Бо тому що я твій дар все одно тобі би потім подарував би у вигляді галів на НО.. Але ж нє ти боїшся що контора накриється, і тоді у тебе буде вихід у тому щоби я тобі потім повертав твій дар.. логіка у тебе залізна одначе=)

Розтлумачу свою логіку ще раз!
Якщо ти упевнений у постійному успіху тієї компанії, то ти у плюсах будеш при будь яких там умовах. Але якщо ти зробиш дар своєму рефералу то твій плюс ще більше збільшиться. За рахунок реферальних % + ще й отримання галів на НО з виведених мною там коштів.. От тільки неув"язка одна, якщо контора наприклад після такої дії на другий день сі закриється, то ясень пень що з того всього нічого не вийде, і я особисто за те щось повертати сомо собою що не збираюся...
Давай рефералку вже!!!

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Пане Альберте а які гарантії після обдарування, що ви будете працювати та розвивати компанію.
В даний момент мене гали на НО не цікавлять, тому що я їх не можу вільно конвертувати в гроші.
Я інвестор та інвестую свої кошти в ті проекти які мені цікаві.
Якщо ти хочеш долучитися долучайся деталі по телефону, скайпі, вайбер.
Безкоштовна реєстрація https://money-center.in/?r=MC857552074

Анатолій

Зображення користувача Анатолій Данчук.
0
Ще не підтримано

Керівництво компанії Money-Center

Alex Miller
CEO, Генеральный директор Money-Center & Finance Group, Inc.
В течение почти 20 лет работал исполнительным и финансовым директором государственных и коммерческих финансовых организаций. Принимал активное участие в разработках и внедрении инновационных технологий в сфере электронных платежей. В 1997 году был соучредителем Commerce Inc., которая в 2003 году, совершив слияние с Optimal Group, образовала Optimal Payments. В 2011 Optimal Payments объединилась с Neovia Inc. и в 2015 совершила сделку по приобретению Skrill Group. В июле 2015 года стал одним из учредителей Money-Center & Finance Group, Inc. и советом директоров был избран на должность генеральным директором.

Stephen Eriks
CFO, Директор по финансам Money-Center & Finance Group, Inc.
Имеет 11 лет опыта работы в финансовых структурах европейских компаний. С мая 2013, работал на должности неисполнительного директора в The Board of Robert Walters Plc. В июле 2015 года был принят на должность финансового директора. Сегодня он использует свой опыт и знания для вывода сервиса MONEY CENTER на глобальный уровень.

Helen Larson
CVO, Директор по стратегическому развитию и позиционированию Money-Center & Finance Group, Inc. Helen имеет 4-летний опыт работы в данной сфере. В сентябре 2015 года была принята на должность менеджера по стратегическому развитию и планированию. В декабре 2015 года назначена на должность Директора по стратегическому развитию и позиционированию Сервиса.

Victor Baydakov
CMO, Директор по маркетингу Money-Center & Finance Group, Inc.
Один из ведущих специалистов в отрасли Интернет маркетинга и PR технологий. Основные обязанности – разработка маркетинговой стратегии и ее внедрение. Отвечает за популяризацию и развитие Сервиса. В октябре 2015 года возглавил департамент маркетинга.

Victor Miller
Куратор по развитию восточного региона Money-Center & Finance Group, Inc.
В основные обязанности входит управление и контроль исполнения обязанностей региональных директоров, а также организация и налаживание работы региональных представительств Компании. В сентябре 2015 года занял должность Куратора по развитию.

Анатолій