Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Укроборонпром» разом з поляками розроблять два нових типи самохідних гармат

ДК «Укроборонпром» разом з польською компанією планує розробити два нових типи самохідних гармат на базі виготовленої в Україні бронетехніки. Про це йдеться в річному звіті державного концерну, що об’єднує головні підприємства України в галузі оборонної техніки.

З української сторони проект буде реалізовувати Конструкторське бюро ім. Морозова, а з польської - компанія Huta Stalowa Wola. Планують реалізувати два проекти: створення 120-мм самохідного міномета на шасі БТР-4Е та 155-мм самохідної гаубиці на базі шасі танка БМ «Оплот».

«Укроборонпром» у 2016 році планує запустити виробництво боєприпасів різних калібрів, а також вирішити проблему з постачанням двигунів для виготовлення бронетехніки, налагодивши серійне виробництво на українських підприємствах.

Також у планах концерну - модернізація виробничих потужностей Харківського конструкторського бюро ім. Морозова та Заводу ім. Малишева для серійного виробництва танків БМ «Оплот» і деталей для бронетехніки, зокрема, ходової частини та трансмісії для бронемашин «Дозор» і БТР-4.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи