Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні запускається перший телевізійний канал про IT – BrainTV

BrainBasket запускає канал BrainTV, контент якого буде включати освітні, інформаційні та розважальні програми про IT українською та англійською мовами. Денний ефір буде переважно україномовним, вечірній і нічний включатимуть більше програм англійською мовою, щоб покрити аудиторію й за кордоном.

Мультимедійний ОТТ-сервіс Divan.TV виступає головним технологічним партнером проекту. Через платфрому Divan.TV канал вийде в тестову веб-трансляцію 24/7 в березні 2016. До кінця літа 2016 планується вихід на кабельне телебачення і мобільний додаток Divan.TV. Канал можна буде дивитися у вільному доступі онлайн і за межами України.

Виконавчим директором каналу BrainTV призначена Божена Шеремета, яка займалась маркетингом для української ІТ компанії Coppertino і була IT-журналістом англомовного видання Kyiv Post.

Серед найцікавіших проектів каналу, за словами Шеремети, запуск реаліті-шоу про стартапи, ТБ акселератора, щоденної служби новин і подача оригінального освітнього контенту в сфери ІТ від провідних американських університетів.

За підтримки некомерційної організації Nova Ukraine, яка займається збільшенням обізнаності про Україну в США та інших країнах світу, планується створення і відео-контенту про українських ІТ підприємців у США.

Серед інших партнерів проекту великі аутсорсингові компанії Ciklum і Luxoft.

Фонд BrainBasket – некомерційна організація, що займається розвитком IT-освіти в Україні.

Фонд був створений в квітня 2014 року ініціативною групою провідних українських IT-компаній за підтримки Міністерства економіки України та КМДА. Мета Фонду – допомога у підготовці 100 000 IT-фахівців до 2020 року.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Це лише один крок до якісної освіти. Це вкорінення державної мови там, де вона ледве жевріє, тобто у вишах України. Таких кроків має бути більше.

Коментарі

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Це лише один крок до якісної освіти. Це вкорінення державної мови там, де вона ледве жевріє, тобто у вишах України. Таких кроків має бути більше.