Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ніякої епідемії поліомієліту в Україні нема, не було і не буде: є епідемія паніки в головах чиновників МОЗ

Спецтема:

Використання вакцини може призвести до спалахів поліомієліту вакцинного походження. На лікарів тисне "Міністерство скорочення населення", вимагаючи безпідставно ставити дітям діагноз "поліомієліт". У країні оголошена поголовна вакцинація дітей - з метою збути залежалі на складі вакцини з порушеним режимом зберігання, причому такого типу, від якого відмовляється весь цивілізований світ.

У кінці 2009 року в Україні була напівофіційно оголошено епідемію свинячого грипу. Тодішній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко спустила не один мільйон гривень на боротьбу з недугою. Пропаганда страху перед хворобою була настільки масштабною, що навіть по вулицях у масках почали ходити люди. Спецрежими були оголошені для дитячих садків і шкіл, по телеканалах день у день показували роз'яснення, що робити у разі появи симптомів свинячого грипу, а фармкомпанії заробляли мільярди на продажі ліків, зокрема Таміфлю. До президентських виборів залишалося два місяці ...

Через півроку Всесвітня організація охорони здоров'я сказала, що істерика навколо свинячого грипу була безпідставна, а "уряди деяких країн" заробляли на паніці. Свинячий грип тоді не допоміг Прем'єр-міністру Юлії Тимошенко стати президентом України. Але її технологію із залякування людей успішно перейняла нинішня влада.

30 квітня 2015 в аеропорт Бориспіль прибула партія "живих" вакцин від поліомієліту ОПВ. Це гуманітарна допомога від ЮНІСЕФ, профінансована урядом Канади. Такий тип вакцин вже практично ніде в світі не використовується, а з квітня 2016 всі європейські країни від нього відмовляться, оскільки використання ОПВ може призвести до спалахів поліомієліту вакцинного походження. Однак, що не гоже «великим», цілком годиться для країн третього світу.

Але в день прибуття партію вакцин ніхто не забрав. Більше того, вакцини, відповідно до інструкції, повинні були зберігатися при температурі -20 градусів Цельсія, але, коли вони потрапили на територію України, ніхто за температурним режимом багажу не став стежити.

22 дні вакцини пролежали на складі аеропорту. І тільки 21 травня Державна підприємство Укрвакцина їх забрало. У цей же день заступник голови МОЗ Ігор Перегінець прийняв одноосібне рішення вакцини заморозити повторно.

Через два місяці в Закарпатті було зафіксовано два випадки уповільненого паралічу дітей, що МОЗ поспішив назвати епідемією поліомієліту в Україні і почати пропаганду позапланової вакцинації від поліомієліту. Реагуючи на галас навколо підвідомчого йому регіону, губернатор Закарпатської області, Геннадій Москаль заявив, що в регіоні не зафіксовано ніяких випадків поліомієліту, зазначив, що на закарпатських лікарів тисне МОЗ, вимагаючи безпідставно ставити дітям діагноз "поліомієліт". І навіть звернувся до Генпрокуратури з вимогою розслідувати прагнення МОЗ збути розморожені-заморожені вакцини.

Але маховик пропаганди вже не зупинити. У країні оголошена поголовна вакцинація дітей від поліомієліту. В рамках попередження неіснуючої епідемії. І з метою збути залежалі на складі вакцини з порушеним режимом зберігання, причому такого типу, від якого відмовляється весь цивілізований світ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи