Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Президент підписав закон про допуск іноземних військ в Україну для навчань

До кінця поточного року в Україні пройдуть ще одні багатонаціональні навчання за участі 2500 військовослужбовців з озброєнням і військовою технікою.
 

Президент України Петро Порошенко підписав закон № 786-VIII, яким схвалюється рішення глави держави від 6 листопада поточного року "Про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України для участі в багатонаціональних навчаннях".

Верховна Рада прийняла цей закон 12 листопада. Згідно із законом, на територію України держави допускаються для участі у багатонаціональних навчаннях у листопаді - грудні 2015 року на термін до 61 доби підрозділи збройних сил Сполучених Штатів Америки, інших країн - членів НАТО і держав - учасниць програми "Партнерство заради миру" (до 2500 військовослужбовців з озброєнням і військовою технікою).

11 жовтня президент України Петро Порошенко заявив, що США почнуть реалізацію програми масштабного навчання української армії в листопаді.

Як відомо, американські інструктори вже навчали українську армію. Приміром, у квітні близько 300 десантників 173 бригади ВПС США провели навчання українських військових у Львівській області в рамках операції "Безстрашний захисник 2015".
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Тепер путінським оркам потрібно приєднатися до програми "Партнерство заради миру" і законно блукати по території України..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Тепер путінським оркам потрібно приєднатися до програми "Партнерство заради миру" і законно блукати по території України..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Надіюсь, що і держава Україна розпочне реалізацію програми розширеного навчання української армії. А не тільки американці повинні цим займатися.
...допуск збройних підрозділів інших держав (крім Московії) - треба було додати!!!

Si vis pacem, para bellum