Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Щеплення дітям, наслідки після щеплень

Світ:

Здоров’я по плану та як борються за фінансову винагороду лікарі? Чи вакцинують вони своїх дітей? Хто бере відповідальність за тяжкі наслідки і що обов’язково отримає ваша дитина в черговому препараті величезного наукового експерименту…

1372323166_privivki-1

У нашій країні люди звикли довіряти лікарям і вчителям. Віддаємо дитину у їх руки – і полегшено зітхаємо, мовляв, подбають. І тільки в останні роки люди замислилися: а радянські-то часи минули, і не так вже добре навчають у школах, і не зовсім бездоганна наша медицина.

Наскільки доцільно робити щеплення дітям – раніше про це теж не замислювалися. Існував, і, до речі, і зараз існує загальнонаціональний календар щеплень, тітоньки і дядька в білих халатах приходили в школи, дитячі садки, щоб зробити укол від якого-небудь захворювання, і всі батьки сприймали це як належне. Всенародна вакцинація сприймалася з розумінням, люди відчували величезну турботу про здоров’я нації з боку держави.

Країна піддослідних кроликів

Але поки рядові медики виконували план, десь в науково-дослідних інститутах йшли випробування нових препаратів, і накопичувалися дані про результати колишніх вакцинацій. Природно, ці дані залишалися глибоко в секретних папках, і лише поодинокі випадки ставали відомі населенню. Наприклад, такі, про які у своїй книзі «Нещадна вакцинація» говорить доктор Олександр Коток. Він пише, що в Оренбурзі в 1984 році після щеплень померло 8 дітей, а в 1957 році вакцинація від поліомієліту забрала життя 27 дітей в Ленінграді. У ті часи було тільки сильне бажання прищеплювати всю країну і таким чином врятувати населення від усіх хвороб, при цьому дозування, склад препаратів, протипоказання, побічні явища і ускладнення до кінця вивчені були, і мабуть, дані складалися «по ходу». Виходить, жителі країни стали жертвами величезного наукового експерименту. Як і буває в науці, летальні випадки неминучі, для цих випадків був введений в обіг, як «допустимі втрати».

Сьогодні лікарі вже не так впевнені, що робити щеплення дітям безпечно, і самі часто своїх дітей під хибними діагнозами, що дозволяють отримати медвідвід, рятують від щеплень. З початком змін у радянському суспільстві з’явилися сміливі батьки, які зуміли відмовитися від щеплень, взявши всю відповідальність за здоров’я своїх дітей на себе.

Лікуємо або калічимо?

Сьогодні ми можемо назвати щеплення дітям цілеспрямованим знищенням імунітету дитини. Чому? Бо вже з пологового будинку дитині вводять небезпечні хвороботворні бактерії – туберкульозу та гепатиту, потім продовжують не менш небезпечні (до року): правець, кашлюк, поліомієліт, дифтерія, кір, свинка, грип, сказ. Тобто, замість того, щоб оберігати і захищати маленьку крихітку від небезпечного впливу зовнішнього середовища, люди самі ж вводять в її організм шкідливі речовини, і відбувається це в перші місяці життя дитини, коли її імунна система ще до кінця не дозріла.

Побічні ефекти і ускладнення приховувалися численними НДІ, і досі ця інформація не афішується. Цілий букет страшних хвороб очікує на дитину, якщо з народження її імунна система виявиться трохи слабкіша, ніж це показано для проведення вакцинації.

Але як же дізнатися, сильний у дитини імунітет, чи ні, якщо ослаблення його починається ледь не з моменту його народження. Кожне щеплення – випробування для імунної системи, і ніхто не може дати гарантію, що хвороботворні бактерії, неважливо, живі вони чи модифіковані, введені в організм дитини з черговою вакциною, не опиняться сильніше захисних здібностей дитячого організму.

Ось наслідки нашої щеплення БЦЖ, зробленої ще в РД

Наслідки щеплення БЦЖ, зробленої ще в пологовому будинку

 
Щеплення дітям

Через 2 години після щеплення гепатит В

 

Мати піврічної дитини звинувачує лікарів у тому, що після щеплення дитина впала в кому

Мати піврічної дитини звинувачує лікарів у тому, що після щеплення дитина впала в кому

А ось цього ангелика Микитки вже немає ... Помер через щеплення. 13.08.10г. Всього рік і чотири йому було. Страшна історія. У малюка почалося умертвіння клітин головного моззга, потім анафілактичний шок. Він відчував жахливі головні болі ...

Маленький Ян помер через 9 днів після вакцинації від гепатиту В на 47 добу життя

Хворі з народження

Ще століття назад людини прищеплювали від єдиної хвороби – віспи. Тепер від народження до кінця свого життя людина отримує більше двох десятків ін’єкцій хвороботворних мікробів, кожна з щеплень викликає, нехай і в малому ступені, але справжню хворобу. Так, крок за кроком, щеплення за щепленням імунна система дитини слабшає, особливо, якщо наступне щеплення робиться, навіть тоді коли організм не встиг зміцніти після попереднього. Дуже часто буває так: не щеплені діти не заражаються інфекцією, наприклад, грипом, коли як щеплені хворіють довго і важко. Це тому, що організм не встиг впоратися з прищепленої хворобою, і змушений боротися з обрушився на нього вже справжньою інфекцією.

Сучасна медицина допускає одночасно до 20 уколів різними шприцами в різні частини тіла людини. Якщо врахувати, що прищеплюємо ми зазвичай дітей, уявіть собі, що маленький організм піддається атаці одночасно декількох захворювань! Після отриманої кожної ін’єкції дитина переходить в стан захворювання. Ніхто не може точно сказати, скільки саме триває цей стан. Ніхто не буде окремо обстежувати дитину ні на протипоказання до всіх видів щеплень, які належить дитині отримати, ні тим більше про можливі ускладнення, які його чекають, бо немає ніякого способу в медицині, щоб заздалегідь дізнатися про це.

Ось і виходить, що щеплення дітям в нашій країні роблять усе ще за принципом «може, пронесе», і ніхто не несе відповідальності за наслідки, якщо вакцинація призведе до якихось трагічних наслідків, будь то інвалідність або смерть дитини. Дивлячись на все це, створюється відчуття, що в нашій країні, та й у багатьох країнах світу, відбувається цілеспрямоване знищення імунітету дітей, так як нової цивілізації не потрібні здорові люди, все потихеньку замінюють машини. Комусь вигідно, щоб знижувався рівень здоров’я людини, щоб люди більше хворіли, і витрачали величезні гроші на ліки. Мало того, якщо домогтися зниження рівня загального імунітету, з’являється можливість перемогти людство за допомогою біологічної зброї, можливо, саме до цього прагнуть прихильники загальної імунізації?

Календар щеплень або уколи по майбутньому дітей

Кажуть, що люди прагнуть до створення єдиного суспільства, де кожна людина отримає можливість індивідуального розвитку. Стандартизація, прагнення «зачесати всіх під одну гребінку» неприпустимо в питаннях, що стосуються виховання та охорони здоров’я людини, але, на жаль саме в цих областях все і відбувається.

Загнати 30 дітей у клас, і дати інформацію, яка повинна зацікавити всіх до єдиного – помилка нашої системи освіти. Але тут ще залишається можливість отримати інформацію з альтернативних джерел – захотів, взяв інший підручник, або порився в інтернеті. А ось зі здоров’ям складніше. Альтернативні методи лікування є, але ними скористаєшся в особливо складних випадках, коли необхідно задіяти можливості офіційної медицини. Але і в тому, і в іншому випадку ясно одне: людина – частина системи, і навіть семи п’ядей у ​​чолі йому не вистачить, щоб за своїм бажанням вийти з неї.

Здоров’я за планом

У 1768 році російська імператриця Катерина II виписала до себе з Європи першого в історії Росії імунолога та прищепилася від віспи сама, прищепила сина. З тих пір, хоч і з великими труднощами і долаючи протест народу, в країні почали проводити всенародні вакцинації. Через два століття, вже в радянський час, в щепленнях стали бачити панацею від багатьох хвороб і, за звичаєм, так само насильно стали вакцинувати всю країну. Для цього придумали Національний календар щеплень, який щороку затверджується новий, залежно від конкретної ситуації, очікуваний на поточний рік.

Що це означає? А те, що вся країна, як єдиний організм, можна навіть сказати, як одне стадо, піддається одночасній вакцинації від певних хвороб. Це називається «планові щеплення» і відмовитися від них людина може лише з поважних причин.

До таких причин відноситься, наприклад, те що дитина на даний момент хворіє, або якщо у нього алергія на які-небудь компоненти вакцини. Але в першому випадку, швидше за все, вас все одно змусять зробити щеплення, вже після одужання. Викликана вакциною алергія може призвести до тяжких наслідків, аж до ураження мозку, паралічу центральної нервової системи, і якщо вдалося з’ясувати про наявність такої алергії до вакцинації – вважайте, що вам з дитиною дуже повезло.

Зустрічають по щепленню

Звичайно, на папері у нас свобода особистості, демократія і все таке, але коли справа доходить до конкретних свобод людини, з’ясовується, що це не зовсім так. За законом людина має право сама вирішувати, робити йому щеплення своїй дитині чи ні, який препарат вибрати, і навіть може вибирати лікаря, який це буде робити. А на ділі ж Календар щеплень – це справжнісінький наказ зверху, не виконання якого загрожує неприємностями і тим, хто робить ці щеплення, і тим, хто погоджується – або не погоджується їх робити своїй дитині.

Повторюсь – людина має зробити відмову від щеплення. Але, роблячи це, він повинен бути готовий до боротьби: відсутність будь-якого щеплення в медкартці завжди буде приводом відмови від прийому в дошкільні установи, школу, вуз і т.д. Хоча існує закон, за яким відсутність щеплення не може бути причиною такої відмови, багато хто цього закону не знає, і змушені терпіти залякування завідувачів дитячих садків та поліклінік, директорів шкіл.

Непереможний туберкульоз

Так чому ж медикам так важливо, щоб ваша дитина була щеплена в суворій відповідності з Національним календарем щеплень? Може, їх настільки сильно турбує майбутнє країни, здоров’я покоління, нації? Не можна стверджувати, що серед лікарів немає таких. Але більш правдоподібна інша причина: з недавніх пір держава ввела фінансову винагороду медиків за своєчасне виконання, а головне, охоплення головного календаря щеплень країни. І той, і інший критерій «хорошого» виконання Календаря (терміни, охоплення) підштовхують лікарів проводити вакцинацію активніше, іноді закриваючи очі на протипоказання і можливі наслідки від щеплень. Подивилися горлечко дитині, помацали животик, поторкали лобик – все гаразд, марш робити укольчик. Прагнучи виконати і перевиконати план (звичка щось з радянських часів залишилася) тепер прищеплюють і ослаблених дітей, причому їх у першу чергу, нібито, вакцинація стимулює підвищення імунітету. У результаті «проскакують» випадки, коли через незнання матері, неуважності лікарів роблять щеплення дітям, яким робити це категорично не можна, і про це дізнаються тільки потім, коли вже пізно що-небудь виправити.

Пару слів про те, чим відрізняється наш календар щеплень від аналогічних документів за кордоном. Так, у розвинених країнах такі документи теж існують, там теж намагаються через вакцинацію якось запобігати поширенню страшних хвороб. В американській і європейських календарях ви не знайдете щеплення БЦЖ – там туберкульоз вважається переможеним. А у нас раз у раз з’являються вогнища даної епідемії, і тому прибирати з Календаря це щеплення не збираються. Це одна з перших щеплень в житті дитини, роблять її відразу в пологовому будинку. Але ось загадка: незважаючи на таке охоплення, це захворювання все одно не перестає існувати, все ще розвивається, змушуючи державу відчайдушно боротися з ним. Чи це не справжній доказ того, що щеплення БЦЖ не допомагає перемогти туберкульоз в нашій країні, принаймні, не виправдовує себе така рання вакцинація? А якщо це так, то навіщо прищеплювати малюків у пологовому будинку і піддавати ризику їх беззахисний імунітет?

Тільки Ви можете вирішувати долю свої дітей!

Фото: ТурБаза

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Скільки не намагався, вказують на інструкцію від "Міністерства по скороченню насення" про заборону приймати дітей в дитячий садок без щеплень.
Який Закон врачу (не піднімається рука написати ЛІКАР) треба медкомісії "тикнути" в очі, щоб дитина на законній підставі ходила в ДС?!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Хто знає, що це за закон? Прошу навести його тут. Буду вдячний за цю ЗБРОЮ проти щеплень.

Цитата:
Хоча існує закон, за яким відсутність щеплення не може бути причиною такої відмови, багато хто цього закону не знає...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Тут так просто не вийде..відмовитись від щеплення чи не відмовитись..Потрібен злам свідомості до еконаціоналізму..людина повинна розуміти що таке життя і що таке смерть..тому у наших предків було багато дітей..і не всі вони виживали..виростали найсильніші і давали життя наступним поколінням..потрібно стимулювати багатодітність у здорових батьків(тут є справедливим заклик "ПЛОДИСЯ")..
Медицина в такому вигляді яка є зараз,то пародія на медицину..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Вакцинація - це не медичне, а суспільно-політичне питання.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Вакцинація - це ефективний засіб контролю пасіонарності населення.

Діти диявола на цьому ще й непогано заробляють, продаючи вакцини або довідки про фіктивну вакцинацію.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Олено!

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

"...Наскільки доцільно робити щеплення дітям – раніше про це теж не замислювалися...
...Загнати 30 дітей у клас, і дати інформацію, яка повинна зацікавити всіх до єдиного – помилка нашої системи освіти. Але тут ще залишається можливість отримати інформацію з альтернативних джерел – захотів, взяв інший підручник, або порився в інтернеті. А ось... ...в щепленнях стали бачити панацею від багатьох хвороб і, за звичаєм, так само насильно стали вакцинувати всю країну. Для цього придумали ...За законом людина має право сама вирішувати, робити йому щеплення своїй дитині чи ні, який препарат вибрати, і навіть може вибирати лікаря, який це буде робити. А на ділі ж...Хоча існує закон, за яким відсутність щеплення не може бути причиною такої відмови, багато хто цього закону не знає,..."
Наслідки... Може, краще пояснювати причини цього? Знання, правда, віра...Віра, правда, знання...

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Крім закону, існують приховані правила, згідно котрих можуть відмовити у влаштуванні осіб, котрі публічно відмовляються від вакцинації. Але офіційно можуть дати іну відмовку.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Знаю кількох дітей які захворіли на ДЦП після щеплень. Знаю також кілька випадків смертельних наслідків дітей вже в шкільному віці. Якби була статистика то люди б схаменулися.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Cia stattia lakaje osoblyvo toho, xto ne chytaje "Jyvoho Slova". Shkoda, shcho awtor ne nazvaw cioho zakonu: "Xоча існує закон, за яким відсутність щеп..."!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Скільки не намагався, вказують на інструкцію від "Міністерства по скороченню насення" про заборону приймати дітей в дитячий садок без щеплень.
Який Закон врачу (не піднімається рука написати ЛІКАР) треба медкомісії "тикнути" в очі, щоб дитина на законній підставі ходила в ДС?!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Також наведу свіжий приклад. Моя знайома доглядає двох хлопчиків-близнюків, яким зараз біля двох років. І ось мама дітей сумнівалася в прививках, але під кінець рішила робити їм вакцинацію. Діти були жваві, вміли розказувати і дотепно відповідати, що всі сміялися.
Після чергової порції вакцини один з близнюків став байдужим до всього. Повільне реагування, небажання гратись, відсутність у житті, несприйняття нового.
Надалі батьки дітей мали що робити, бо пішли по лікарях робити діагнози.
Моя знайома мені розказала, що вона перша помітила, що діти стали різними: одному не вплинуло, а іншого затормозило.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Є і в нас такий гіркий досвід...

1)Після щеплення в малого спостерігалося різке гальмування загального розвитку. Ситуацію виправило лише хірургічне видалення аденоїдів (очевидно саме на них найбільше позначилося ускладнення). І це у віці 2,5 років!. Нас відраджували навіть від операції, мовляв "знову виростуть і знову буде потреба в операції". Ми вирішили - "ХАЙ І ТАК!" і вірно зробили: після операції - різкий стрибок у розвитку і про ще одну операцію й не думаємо. А дитина РОЗВИВАЄТЬСЯ!

2)Другий малий упав з дерева і довелося зашивати шкіру на голові. Хірург налякав стовбняком і ми дозволили зробити щеплення від стовбняка. Результат - більше року малий не "вилазив" із астми. Зараз уже ніби полегшало, слава Творцеві!

3) Третьому не робимо жодних щеплень! Малий росте здоровим і грайливим. Але, є проблема влаштування в дитячий садочок. Скажете, вдома навчати? Так. Але, якщо не має змоги?...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Додав до статті зразки заяв з відмовою від вакцинації.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже Миро, якраз із відмовою від щеплень немає жодних проблем! І жодного протистояння.
Проблема - у влаштуванні в садочок.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Купляти липові довідки про щеплення не варіант?

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ой! ...не тягне щось, бо прочитав, що Збрехавши один раз, ти виявиш, що правда відтепер стала твоїм ворогом
Та й не здатний я до цього! )))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, спробуйте просто з довідкою від лікаря про здоров'я вашої дитини прийти в дитсадок і порозумітись із завідувачем. Мені вдалося влаштувати дитину в садочок без підпису лікаря, без хабарів - просто завідувачка поставилась до цього з розумінням, лиш натякнула, що може колись доведеться віддячити медсестрі в садочку - в разі перевірки! Але й це мене оминуло.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую, пануньо Оксано!
Можу лише сказати, що порозуміння із завідувачем знайти легше, ніж отримати довідку від лікаря. Але, підконтрольна(-ка) (чи контролюючий) лікар(-ка) в довідці має написати ключову фразу, а саме: "відвідувати дитячий колектив може" (хіба якось так ;-) )
Вони всі і завідувач, і медсестра, і врешті той(та) лікарка залежні від однієї системи-кривди. Тому, приходить момент і їх тупо штрафують....
А в садочок ми ходимо ;-))) Бо й Нео вирвався із Матриці!
Бо "піднімаймося!" Га? ;)
Дякую!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Здається до 2006-2007 року про негативний вплив щеплень не було жодної інформації! Тепер є, але батьки продовжують робити своїм дітям щеплення. Моєму молодшому племіннику не робили ЖОДНОГО щеплення. Старшому племіннику до 3-х років робили, бо ми нічого не знали. І сину робили до 4-го чи 5-го класу. Син до 5 років весь час хворів, у 8 років довелося також аденоїди видаляти. Старший племінник також дуже хворобливий. А ось молодший племінник, якому не робили щеплень взагалі, не хворіє! Жвавий, рухливий, кмітливий. До 4-х років не ходив до садку, але з 1 вересня пішов. Моя сестра просто вирішила проблему з садком - просто купила медичну картку, у якій записали всі необхідні для садка щеплення і вигадані хвороби. Хоча сестра ЖОДНОГО разу не була в дитячій поліклініці з молодшим! Зараз всі довідки можна купити. Добре це чи погано, але це легше, ніж "воювати" з системою. При чому всі про все знають. Але потрібно, щоб була "бумажка" - формальна, щоб до медсестри у садку ніхто не придовбався. Отаке се ля ві.