Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вихованці київської студії «Арт-листочки» посіли перші місця в образотворчому конкурсі у Болгарії

В  Болгаріі, на Сонячному березі, в старовинному місці Несебр, пройшов міжнародний молодіжний фестиваль «Сузір'я Орфею». В різних творчих конкурсах фестивалю брали участь діти з України - представники дитячих творчих колективів.

Вихованці київської студії «Арт-листочки» змагалися в образотворчому конкурсі фестивалю. Кайзеров Даніяр, 10 років, і Кучма Андрій, 7 років, завоювали призові 1 і 2 місце серед  учасників молодшої вікової групи.  

Кайзеров Даніяр  «Любов спасе Світ», 10 років

Кожен учасник представляв на конкурс дві творчі роботи, що привіз з собою, і одну роботу мав зробити на пленері-конкурсі фестивалю.

Теми представлених дитячих робіт проявили яскравий дитячий погляд,  надію на щасливе мирне майбутнє, перемогу світла над темрявою.

Кайзеров Даніяр  представив «Любов спасе Світ», «Закохані ліхтарі на Майдані», а Кучма Андрій -  «Андріївська церква» і «Котики на природі».  

На пленері діти малювали море, шлях Україною в Болгарію.

Випускник студії Волобуєв Данило, 17 років, представив дві серії фото міського пейзажу в  графічній стилістиці «В кармінових світанках» і «Чорне».

Діти були на фестивалі разом з керівником студії образотворчого мистецтва «Арт-листочки»  Ісахановою А. М.  Художній напрямок студії перш за все спрямований на розкриття творчого потенціалу кожної дитини, радісності і яскравості творчого погляду, відхід від стандартів мислення і зображення.

Важливе місце в тематиці робіт віддається темам духовності та рідної культури. Студія неодноразово приймала успішну участь в різноманітних виставкових заходах і конкурсах, в тому числі і міжнародних, що дуже важливо для відчуття важливості своєї праці юними студійцями.

Фото і текст Анжели Ісаханової

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи