Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лише на Укрспирті вкрали близько 125-180 мільярдів - Саакашвілі

Категорія:

Спецтема:

Корупційні схеми на державних підприємствах за рік нанесли збитки бюджету України на 100 млрд. гривень. Про це журналістам під час брифінгу у Києві повідомив глава Наглядової ради реформ державних підприємств Михайло Саакашвілі.

 

«На наших очах після Майдану директори цих підприємств (підприємств, які планується приватизувати - прим. авт.) вкрали 100 млрд. грн. замість того, щоб принести. І ми говоримо сьогодні про припинення цього масового грабежу України», - сказав Саакашвілі.

Також глава Наглядової ради зазначив, що на сотні мільярдів гривень були виявлені розкрадання за роки роботи ДП «Укрспирт».

«Укрспирт. Там очевидна історія. Директори цього підприємства всі вкрали близько 125 - 180 млрд. лише на Укрспирті. Це ті гроші, які просто серед білого дня дістають з кишень українців», - пояснив Саакашвілі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
корупція
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи