Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Kozak System представив новий альбом пісень «Живи і люби»

27 березня в столичному клубі Атлас пройшла презентація-концерт нового альбому пісень від гурту Kozak System. На розігріві публіки були Жадан і Собаки.

15032901r.jpg

На сцені - Kozak System!
На сцені - Kozak System!

Відкриттям цього вечора для мене став Жадан з харківським гуртом «Собаки в космосі». Сергій Жадан, відомий сучасний український поет і письменник, вразив мене тим, що він співав. Не буду вдаватися у подробиці щодо його співу, але публіка від нього просто шаленіла. І музика у Собак була дуже непогана – вони грали добрий рок-н-рол. А гра на тромбоні і трубі взагалі була неперевершеною. Пісні Собак написані на вірші Жадана – як на мене, вийшла дуже непогана кооперація.  

Але повернімося до Kozak System, адже подія була присвячена виходу їхньої нової збірки пісень. Альбом під назвою «Живи і люби» складається з 11 пісень. Автори текстів пісень – Сергій Жадан, Сашко Положинський, Олег "МОХ" Гнатів (Perkalaba), Юрій Іздрик, Дмитро Лазуткін, Артем Полежака.

Послухати концерт безкоштовно запросили бійців АТО. Нагадаємо, що Kozak System не раз давали концерти для бійців на cході України. 

Найкраща пісня з альбому - "Коли вона" (музика Kozak System, слова Сергія Жадана)

Kozak System. Коли вона (завантажити, mp3, 4.2 Мб)

Ця пісня дивним чином асоціюється з публікацією Ганна Райч – символ ідеальної жінки

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
пісня
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи