Зображення користувача Микола Пономаренко.
Микола Пономаренко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Микола Пономаренко (США): Чому я придбав гали Третього Гетьманату

Категорія:

Я придбав гали ТГ тому, що мав таке БАЖАННЯ. Я придбав гали, щоб бути разом з людьми, які є представниками ТГ і які мені симпатичні, з якими я знаходжу багато спільного.  

Бажання є мотивацією будь-якої дії людини. Я бачу принаймні чотири мотивації придбання галів ТГ, хоча їх набагато більше.

1. БАЖАННЯ бути в спільноті, яка тобі до вподоби. Без вкладу в цю спільноту власних коштів належність до неї буде обмеженою, а хочеться повноцінного єднання. Придбання галів задовольняє таке бажання єдності

2. БАЖАННЯ зробити потенційно вигідний вклад або розпочати свою справу чи проект. Ця мотивація є подібною до купівлі акцій якоїсь компанії. В нашому випадку маємо корпорацію ТГ, яка оголосила свій “стартап“. Тут є нюанс. Чи можна порівнювати придбання акцій, скажімо, Кока-Коли з придбанням галів ТГ? Звичайно ні. Акції Кока-Коли зростають в ціні або падають. Акції Кока-Коли виплачують дивіденди. Гали ТГ цього не роблять і є чимось зовсім іншим. Гали є не стільки акціями традиційної корпорації, скільки вступом до своєрідного комерційного клубу з політично-духовною ідеологією. Подібно до масонської ложі. Гали задовольняють таке бажання вибраного гурту.   

3. БАЖАННЯ мати соціальний вплив через унікальну можливість галів, якої не має жодна валюта світу. Гали є валютою нового типу. Ігор Каганець в статті "Чому я став інвестором Третього Гетьманату" називає гали енергією. Я б додав, що це є також соціальною енергією. Це є досить цікава концепція, бо надає валюті інші можливості окрім можливостей обміну товарами або оплатою за працю. Ця валюта стає елементом соціального впливу і єднання. Такий вплив гроші мали і раніше. Ми знаємо, що без грошей ні один політик не був би обраним. Без грошей неможливо завоювати популярність в різноманітних сферах людської діяльності. Оригінальність концепції галів у тому, що вони дають можливість соціального впливу безпосередньо на іншу людину напряму. Гали ТГ створили зручну систему для такого впливу, якої не має жодна інша валюта світу. Таким чином, гали задовольняють бажання впливу на іншу людину зручним електронним способом.
 
4. БАЖАННЯ мати можливість і систему, яка є зручною для глобального світового єднання українців. Мене ця можливість особливо зацікавила. Відчуття “плеча“ своєї людини на другому кінці світу, через океани, разом з можливістю “відмежуватися“ від чужорідних маніпуляцій і впливів, має свою особливу привабливість. Гали задовольняють таке бажання світової спільності.

Із сказаного бачимо, що Галія є енергією, яка має духовну складову, бо задовольняє людські бажання не лише в матеріальній сфері Буття, як-то робить кожна інша валюта, але також у сфері духовного розвитку людини. Це є якісно нова функція і мені цікаво таку функцію випробувати, принаймні.    

Чи я маю всі чотири перераховані бажання? Так, але не всі мають однакову силу.

Закликаю кожного українця придбати гали для задоволення вищеозначених персональних БАЖАНЬ. Не пожалкуєте! Я впевнений, що такі бажання має кожен українець, особливо в діаспорі.

Хай Буде!    

P.S. Про Бажання Єдності я написав декілька років тому назад статтю "Бажання єдності", опубліковану на сайті Інституту Світової Української Формації (ІСУФ).


Хочу також поділитися технологією купівлі галів із-за кордону для моїх побратимів з діаспори: Як придбати гали Третього Гетьманату із-за кордону.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Поки пан Микола ще не встиг Вам відповісти, спробую вставити своє слово.

Символ змії, що кусає свій хвіст, говорить про повторюваність всього. Наприклад, після одного життя і смерті йде наступне життя. Там де кінчається одне, там починається інше. А змія сама по собі - це символ мудрості.

Ну якщо ви переплутали Ротарі-клуби з масонськими ложами, то це свідчить що ви взагалі в цій темі не розібрались. Ротарі-клуби це бізнес клуби і до масонства жодного відношення не мають. Також часто можна почути як різні мафіозні угрупування теж називають масонськими, тільки тому що вони таємні, звідси і основний несправедливий негатив про масонів.

Пан Микола доказав свою компетентність в багатьох питанням в своїй чудовій книзі "Оріянство. Українська духовна мудрість, або Роздуми про Щастя", де є багато конструктивних ідей і позитивний поглядів. А ваші всі коментарі і статті то на 99% негатив і прокляття в сторону "ворогів". На негативі ніколи нічого доброго не будується.

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дуже глибокі думки! Відчувається системний підхід. Тепер сам краще зрозумів, чим ми тут разом займаємось.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую пане Микола...На жаль влада не цінить і не цінила своїх земляків за кордоном..А вони зробили і роблять для України дуже багато...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

До речі, пане Микола, а ви не підкажете як легально виїхати в Америку??
Чув що наче якщо одружитися з громадянкою США, то тоді можна туди виїхати..
То у вас там часом немає таких серед знайомих дівчат які би сі хтіли вийти заміж за мене??? XDD

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Дякую за доброзичливі відгуки! Я став пенсіонером три тижні тому і у мене зараз більше часу займатися тим, чим мені подобається. Так що буду активнішим в громаді ТГ. Може навіть скоро вам надоїм? :)

Явсе Світ, Ви абсолютно праві відносно відношення українців України до діаспорців - воно неправильне. В цьому вина і самих діаспорців також. Будемо ці відношення змінювати, покращувати! Українці всього Світу -- Єднаймося!

Пане Альберте, легально в США можна виїхати декількома шляхами. Одруження є одним із таких шляхів, але це не кращий шлях, якщо шлюб фіктивний. Кращим шляхом є отримання грін-картки, на яку можна подавати кожного року. Я знаю дуже багато українців, які виграли цю лотерею. Шанси виграти, між іншим, досить високі. Чомусь українці в це не вірять і ігнорують цей шанс? Проте, найкраще залишатися в Україні. Я б Україну зараз не покинув. Я емігрував не з України, а з Росії, Москви, бо тоді незалежної України не було... як давно це було...

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую. за підказку!!
Якщо КПУ не потрапить у ВЗУ, то я з радістю і надалі проживатиму у своїй країні.. якщо ж потраплять, то скористаюся грін картою, якщо нею ще хтось не встиг скористатися від мого імені))

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую п. Миколо! Приємно познайомитись з думками, які збагачують наші погляди. Слухаючи себе внутрішнього, виловились гарно. Саме так, ми є тією елітою, що протидіє масонській ложі. Тому ТГ - стоятиме вище масонів.
Ще думаю, що гроші потрібні для старту, для перших кроків, а надалі, щось здійсниться таке, що відпаде в них потреба. Зараз ми в такому світі, де керують гроші, але він перевернеться. На разі гроші потрібні для запуску нової енергетичної системи, наприклад, як самовідновлюючі відкриття Болотова.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріно, дякую що прочитали! З того, що Ви написали, видно, що Ви бачите все трошки по іншому, ніж я мав на увазі. Це нормально. Нема двох одинакових людей у світі, як і двох одинакових свідомостей. Проте, ми всі ПОВ’ЯЗАНІ звязками різних духовних рівнів. Кінечна ціль -- всі мають з’єднатися в одне ціле ЄСТВО. Любий гурт, люба організація, люба спільна ідеологія є кроком до ЄДНОСТІ. Ми всі такої єдності бажаємо, але не завжди їй сприяємо, бо думаємо, що те, ЯК Я БАЧУ СВІТ, є правильним, і всі в групі або так само думають, або мають ТАК думати. В цьому відношенні до інших є найбільша помилка і найбільша проблема для ЄДНОСТІ.

Єдності можна досягти лише шляхом сприйняття і прийняття думок інших і створенням із цього різноманіття думок інших і своєї ОДНІЄЇ спільної думки, а точніше не думки а ВІДЧУТТЯ. Бо думка є елементом роботи матеріального мозку, а відчуття є духовною субстанцією.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Спеціалізація (різноманітність) породжує кооперацію (єдність). Нам цікаві ті, хто нас доповнює.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я дуже радий, що Ви, пане Миколо, тепер будете частіше тут висловлювати свої думки. Впевнений, що ваш системний підхід і конструктивні ідеї зможуть зробити сайт Народного оглядача цікавішим і зосередити увагу відвідувачів на необхідності ставати кращими і згуртовуватись, а не на призначенні собі ворогів у вигляді різних євреїв, москалів, масонів та інших, і їх звинуваченні у всіх своїх бідах.

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

П. Доброславе, я з Вами згідний. Я завжди висловлюю думку, що першим твоїм ворогом є ТИ САМ, а далі йдуть інші. Я не хочу сказати, що ворогів нема. Вони були, є і будуть. Проте, перед тим, як когось назвати ворогом, подумай про себе - ЧОМУ ця людина чи організація чи народ є твоїм ворогом? І друге запитання - Чи достатньо ти знаєш про цю людину чи людей, щоб вважати їх своїм ворогом? Можливо, це не твій ворог, а навпаки - товариш, а то і духовний лідер? Може тобі треба у нього вчитися, а не хаяти?

Візьмем для прикладу масонів. Ті, хто кляне їх в усіх гріхах світу, не знають абсолютно нічого про цю організацію. Я також не все знаю, але знаю достатньо, щоб якось оцінити цих цюдей з етичної точки зору. Ця організація була створена людьми, які щиро бажали покращити світ і вірили, що вони здатні це зробити. Вони себе назвали “Вільними каменярами“, тобто будівничими світу. І дійсно, був час, коли вони дуже багато будували, і не тільки архітектурні споруди, але і соціальні системи. Чи знаєте ви, що майже всі ізначальні президенти США були масонами, включаючи Джоржа Вашінгтона? Чи знаєте ви, що столиця США - Вашінгтон, спроектована і забудована по масонському проекту і схемі. Подивіться на карту Вашінгтона -- суцільна масонська символіка. Навіть гроші США - долар, має повно масонської символіки. Дехто буде тут кричати, що в цьому і є всі проблеми світу... А я подякую масонам, бо вони створили навільнішу в світі державу і найсильнішу економіку. На жаль, вплив масонів сильно зменшився, якщо не повністю зник в США, і можливо тому ми маємо зараз стільки проблем?

Зробіть пошук на історичних знаменитостей-масонів і ви будете вражені скільки МУДРОСТІ світу сповідувало цю концепцію єдності. Зараз масони є маловпливовими. Скоріше клубом благодійства, ніж будівничими світу.

Давним давно, років 30-ть назад, я сам хотів стати масоном. Зблизився з ними, мав багато зустрічей і багато взнав за них. На жаль, мені довелося переїхати в інше місто по роботі і з часом бажання загубилося, бо не було часу і з’явилися інші першочергові справи - Україна стала незалежною!

Третій Гетьманат, в принципі, має багато спільного з початковими кроками формування масонства. Основна відмінність в етнічній направленності, а в іншому ТГ формується як масонська ложа. Назва інша - суть подібна. І це добре!

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Абсолютно з Вами згоден! Якщо вже говорити про масонів, то кілька років назад я був зацікавився цією тематикою і досить глибоко поринув у її вивчення. І можу підтвердити Ваші слова, що дуже багато хороших відомих людей були у цій організації. А в тих місцях де за знання переслідували, масонство було фактично єдиним способом передання знань між поколіннями.

А ті, хто звинувачує їх у всіх гріхах світу, у більшості випадків, купилися на пропагандистську літературу російських шовіністів, які собі придумують ворогів, лише було би проти кого боротися.

Пізніше в мене була можливість познайомитись з масонами, і моє спілкування з ними абсолютно не змінило моєї позитивної думки про них.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вітаю пане Миколо! Гарна мотивація Вами описана!
Ви пишете "Я придбав гали ТГ тому, що мав таке БАЖАННЯ."
Насмілюся Вас доповнити )
Вами була реалізована сила наміру, саме тому Ви і стали акціонером/купили гали.
"Я придбав гали, щоб (бути разом з людьми = застосували силу наміру), які є представниками ТГ і які мені симпатичні",
Якби РФ/Путін мав бажання захопити Україну, то хай би собі мав ;) а так він/вони сдійснюють свій намір - захоплюють! (Адмірал Ігор Кабаненко: реальні індикатори намірів РФ)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Пане Арсен, Ви абсолютно правильно мислите! Сила Наміру у відношенні до нашого предмету обговорення - ЄДНОСТІ, я називаю БАЖАННЯМ ЄДНОСТІ, але це те саме. Можна сказати Сила Наміру, яка направлена на єдність. Сила наміру є біш широким поняттям, яке охвачує всі можливі наміри, а бажання єдності -- це намір в вузькому ракурсі єдності групи людей.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за визнання :)
Хочете прочитати про магію сили?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Шановне товариство, шкода, що розбігаються думки щодо масонів, інформацію черпаю кругом потрошки. Якщо ви когось знаєте, що масони добродіяльні, то я рада. Свою протилежну думку я тримаю і вважаю, що це колишній зародок антихрестиянства.
Згідна з вами, п. Миколо, стосовно 4-5 основних забудівель Вашинґтона, що мають якийсь символ. Скажіть, а чому в музей знаметиного Вашинґтона не пускають на верхні поверхи?
1. Що значить символ змії, що кусає свій хвіст? Цей знак у масонів під ногами.
2. Створення Пріорату Сіону, що значить ця назва?
3.Також скажіть за тамплієрів - як, чому і ким був знищений цей орден? Пишуть, що він був крилом Пріорату, їхньою рушійною силою. Тільки не пишіть, що тамплієри мали багато грошей і за це поплатились.
4. Певно знаєте, що Леонардо да Вінчі пройшов шлях масона, надалі принісши багато користі, навіть картиною “Таємна вечеря”. Скажіть, чому він кодував свої картини і записи, пишучи методом відзеркалення?
5. Ви, знавці масонів, знаєте, що їхня єдина і основна молитва є “Отче наш”.
Тоді, чому останніми роками у церквах Італії моляться виключно Пречистій Марії? Навіть у якихось капличках “Аве Марія” повторюють до 50 разів, не рахувала (За Матір Арія). Куди ж подівся Отець, за якого молились ще 10 років тому?
6. Чому всіх африканських президентів сьогодні приймають у масони? Можливо, що білі вже пройшли цей шлях “знань”. Ця тема є у відеомережі.
7. Чому того ж дня помер один з президентів США ( не пам”ятаю який), який оголосив, що назавтра він зробить важливу заяву щодо масонів?
8. Чи довіряєте ви фармацевтам? Ще 10 років тому в Італії всі фармацевти, нотаріуси, банкіри, якісь директори були в масонській спілці, здається назва ”Ротар”. Зараз вона офіційно перекочувала до Києва і Росії. Вони по дзвінках вирішують все, в них своя єдність.
9. Тому поясніть, будь-ласка, з ким це я маю єднатися? Яка ваша ціль, що робите такий заклик?

З пошаною до вас чекаю вашої обґрунтованої статті, де будуть всі відповіді. Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Поки пан Микола ще не встиг Вам відповісти, спробую вставити своє слово.

Символ змії, що кусає свій хвіст, говорить про повторюваність всього. Наприклад, після одного життя і смерті йде наступне життя. Там де кінчається одне, там починається інше. А змія сама по собі - це символ мудрості.

Ну якщо ви переплутали Ротарі-клуби з масонськими ложами, то це свідчить що ви взагалі в цій темі не розібрались. Ротарі-клуби це бізнес клуби і до масонства жодного відношення не мають. Також часто можна почути як різні мафіозні угрупування теж називають масонськими, тільки тому що вони таємні, звідси і основний несправедливий негатив про масонів.

Пан Микола доказав свою компетентність в багатьох питанням в своїй чудовій книзі "Оріянство. Українська духовна мудрість, або Роздуми про Щастя", де є багато конструктивних ідей і позитивний поглядів. А ваші всі коментарі і статті то на 99% негатив і прокляття в сторону "ворогів". На негативі ніколи нічого доброго не будується.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Добре, я забрала останній пункт запитання, можливо є некомпетентність, але запишемо на 50%. Інші 50 некомпетентності- це ваші.
Змія, те, що ви пояснили, говорить про вашу некомпетентність. Так, вона мудрість. А далі ... Кусає хвіст - це символ смерті, заморожена, без дії, сама себе з"їдає. Тому і вбивали на іконах змій. По символах можна розуміти дії інших. Тому і літаючого дракона вони малювали так само, кусати хвіст. Де находиться ця мудрість змії, в кого? Я це знаю, але ви вже і так розумні самі для себе.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

В тому то і проблема, пані Зоріно, що ви постійно редагуєте свої коментарі, получається що відповідають Вам на одне, а у Вас вже зовсім інше. Це поганий тон так робити.

Щодо теми кусаючої змії. Щоб довго не шукати інші джерела наведу Вам 2 уривки з матеріалів Народного оглядача:

"Негативна для іудеїв змія є дуже позитивною істотою в арійській традиції, де вона уособлює життєві сили природи. Так, символіка змії широко представлена в трипільській культурі у формі знаку «Ян-Інь» (Ясно-Тінь, еволюційна змагальність протилежностей) і у формі безконечника (змія кусає свій хвіст або хвіт наступної змії), що символізує реінкарнацію – розвиток через багаторазове земне втілення."

"Циклічний процес вічного оновлення символізується образом змії, яка кусає власний хвіст: кінець старого водночас є початком нового, а після смерті неминуче починається життя. Це ідея реінкарнації – розвитку людського духу через багаторазові земні втілення. Це ідея життя, яке завжди перемагає смерть. Це ідея еволюції. Таким чином, колоподібна змія (змій) – це образ життєвих сил, їх еволюційного розвитку і циклічного оновлення."

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Стосовно негативу- це жахливі знання, які потрібні. Перш ніж про це писати, я пережила тиждень, щоби відійти від негативної інформації. Треба верещати про те, що взнаємо, тоді знешкодиться негатив. Для мене єврейські дії були відкриттям, тому я і поділилась, щоби інші знали і були обережними. Потім, я обмислювала їхні методи, а ви навіть готового не змогли прийняти. Мудреці !!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Перш ніж про це писати, я пережила тиждень, щоби відійти від негативної інформації.

Тобто, цей ваш негатив потягнув Вас в "простір страждань", в якому Ви пробули цілий тиждень. Відмовлюсь від Вашого шляху, краще почитаю якийсь позитив :)

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріно, важко обговорювати те, за що ми мало знаємо, що є від нас СКРИТИМ або ТАЄМНИМ. Прикладом такого вчення може слугувати вчення про БОГА. Ми не знаємо і не можемо знати про БОГА із перших, як кажуть джерел. Тобто із наших пяти відчуттів, якими ми пізнаємо світ. Ми не маємо якогось особливого органу відчуттів, який би “бачив“ чи “відчував“ духовний світ, в якому існує те, що ми називаємо Богом. Але людина чомусь вірить, що Бог є і продовжує за всю історію людства шукати Бога, пояснювати Бога, інтерпретувати Бога... В цьому процесі люди часто не погоджуються. Часто до такої міри, що стають ворогами і воюють одне з іншим. Згадаємо хрестоносців, розпад християнства на антагоністичні ковалки, який продовжується до нашого часу. Чого вартий один джігад муслимів, які хочуть знищити всіх, хто не вірить в Алаха!

Щось подібне маємо у відношенні до всіх таємних товариств, включаючи масонське. Люди роблять свою власну інтерпретацію і створюють розуміння про масонів базуючись на тому, що їм доступно бачити. А що їм доступно бачити? Масонські символи, обмеження доступу непосвячених до схованих приміщень масонських храмів, якісь незрозумілі події, які співпали з масонськими контактами чи членством, і так далі. Це все ВИДУМКИ або ФАНТАЗІЇ вашого власного розуму про те, чого ви достемінно не знаєте. Те саме, як описувати БОГА базуючись на Вашому власному розумінні ХТО ТАКИЙ БОГ? Неможливо пізнати Бога. Неможливо його пояснити. Людині це не дано. Єдине, що людина може доказати, так це те, що є якийсь ВПЛИВ на Всесвіт якоїсь РОЗУМНОЇ СИЛИ, яка створила це БУТТЯ, бо вірити в те, що це створилося випадково, стихійно, виглядає, як неможливим. Проте, є люди (атеїсти), які і в це вірять.

Скільки, наприклад, є пояснень символу нашого ТРИСУТТЯ? Багато людей називає цей символ тризубом. Думаю, при бажанні, можна зробити пояснення цього символу, як диявольського. Аякже? Виглядає, як зброя для знищення всіх добрих людей у світі.... Розумієте, що я хочу сказати?

А сказати я хочу наступне. Займаймося СВОЇМ, а за чуже не будемо судити без розуміння його, тоді і самі не будемо судимими. Чи не цьому нас вчив Хрестос?

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Відповідь п. Доброславу. Ви все знаєте краще за мене, також і мій стан. Я збагатилася знаннями і обдумувала, ( переживати, не означало страждати, а значило прожити, переварити, побачити інший світ). Якщо ви хочете жити з закритими очима - будь-ласка. Я думала, що його відкриваю і для інших.
За зміїв дякую, знаю таку думку НО, але вона смертна, тобто пояснює сьогоднішнє буття. В мене інша думка, моя думка про безсмертність, якої ви не бачите, бо зациклились на колі з поїданням хвоста. Тому говорю, що програма про смерть внесена круглою нерухомою змією. Це так сказати "замороження" води і крові в нашому тілі. Така змія- це навіть не рухатись, а лежати, а нам требане тільки повзати, а й літати. Надіюсь, що змогла донести символічне значення. Повторю, що про розірвання кола говорив Гермес Тричінароджений, як про безсмертність. І я це осягнула зрозуміти схематично і в новому календарі зодіакальних знаків, і в періодичній системі хімічних елементів. Можете вважати мої ідеї фантастичними, але я подала схематичний метод уяви безсмертя у Всесвіті, базуючи його на матеріальному світі.
За хороший чи поганий мій тон, то дякую за ваш "витончений" метод ввічливісті. Я би хотіла прочитати ваше неординарне творіння, щоби збагатитися вашими знаннями. Ви мені підказуєте те, що я давно переступила. Щоб осягнути і прийняти нове, то треба звільнити якесь місце, чого я вам і бажаю. Буду чекати вашого наукового творіння.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Відповідь п. Миколі. Дякую за пояснення, згідна, що кожний у світі переконаний у своєму, тому шукаємо компроміс. Я не знаю глибоко чим займались масони, але чітко бачу тотальне спотворення всього. Тому і закралася думка, хто ж міг постійно підтримувати чи ховати знання? Найшлися крайні- масони. ХА! Хай живуть собі.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріно, я знайшов ось це відео про масонів, яке розкаже Вам трошки більше за ця секретну організацію. Відео, звичайно, не все розказує, та і неможливо за 45 хв. все розказати. Але загальне уявлення про масонів це відео дає і, як на мене, подає більш-менш справедливо. Рекомендую подивитися. Не жалкуйте 45 хв.

https://www.youtube.com/watch?v=-6fmfiV34oY

Хто тут, хто там, а Україна одна!