Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Журналістка Russia Today звільнилася через брехню про катастрофу Boeing

Категорія:

Спецтема:

Журналістка кремлівського телеканалу Russia Today Сара Фірс звільнилася в знак протесту проти брехні при висвітленні знищення терористами літака Boeing 777 в Донецькій області. 

"Це була найогидніша очевидна дезінформація", - прокоментувала Фірс сюжет її колишнього телеканалу, який поклав всю відповідальність за трагедію на Україну, повідомляє The Guardian.

Журналістка назвала жахливим вчинком використання трагедії в цілях пропаганди, коли є родини, які втратили своїх рідних і чекають об'єктивної інформації. "Я завжди боролася проти аргументів, що зображують Russia Today мережею зла, але немов прокинулася і зрозуміла, що це просто неправильно", - повідомила Фірс. "Це було повне нехтування фактами. Ми показували тільки тих очевидців, які відкрито звинувачували український уряд (в причетності до катастрофи)", - додала журналістка, коментуючи BuzzFeed свої звільнення з телеканалу.

Раніше агентство Bloomberg повідомило, що російське телебачення продовжує розповідати про всі версії аварії Boeing 777, крім однієї, найбільш вірогідною - що він був збитий проросійськими бойовиками зі зброї, отриманої від Росії.

Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines був збитий проросійськими терористами ввечері 17 липня. На його борту перебували 283 пасажири і 15 членів екіпажу. У результаті авіакатастрофи всі загинули. Представник МВС України заявив, що пасажирський літак був збитий терористами з зенітно-ракетного комплексу "Бук". Така зброя бойовики Донбасу могли отримати з Росії.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Ну звісно, Сарочку, зовсім не бентежила брехня про Україну і українців. Нормально працювалось. А тут на тобі...

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Ну звісно, Сарочку, зовсім не бентежила брехня про Україну і українців. Нормально працювалось. А тут на тобі...

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.