Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 27
  • Переглядів: 28

Планета мавп. Куди зникають розумні діти?

Канал "Україна" отримав сенсаційні результати дослідження інтелектуального рівня українців. Розкрита таємниця української приказки "Чому ми бідні? Бо дурні! А чому дурні? Бо бідні". Чи так це? У чому першопричина всіх бід українців? Відповіді – у новому унікальному проекті, документальному фільмі-провокації "Планета мавп. Куди зникають розумні діти?".

В авторському документальному фільмі Іларіона Павлюка "Планета мавп. Куди зникли розумні діти?" будуть представлені результати незвичайного наукового дослідження. В рамках проекту, спеціально для телеканалу "Україна", вперше в країні визначено рівень IQ всієї української нації. Наскільки розумні українці? Яке місце займають вони в рейтингу найрозумніших націй світу? Результат – сенсаційний!

Чому ми, такі освічені й такі терплячі, ніяк не навчимося бути щасливими? Як нам, нарешті, навчитися цьому і навчити наших дітей? Фільм "Планета мавп. Куди зникли розумні діти" відповідає на ці питання. Фільм розповість правду про те, що нам заважає жити, і що потрібно робити, щоб бути успішними і щасливими.

Над проектом працювали відомі українські соціологи і психологи. В рамках проекту вченими була зроблена ретельна репрезентативна вибірка жителів усіх регіонів України та проведено масштабне тестування українців на рівень IQ. Також до роботи над фільмом були залучені біологи знаменитого німецького інституту імені Макса Планка. А знімальній групі довелося побувати навіть в американському штаті Айова, де вже багато років проводяться експерименти з найрозумнішими у світі… мавпами. Результати приголомшують.

В останні місяці українці зробили все для того, щоб у нас з'явився новий реальний шанс змінити країну, змінити наше життя на краще. Українці щирі у своєму прагненні побудувати для себе і своїх дітей нову щасливу країну. Але часто натикаються на нерозв'язні питання: що ми робимо не так? Чому нам ніяк не вдається зробити те, що вже давно зробили інші нації? Цей новий документальний проект телеканалу "Україна" якраз про те, що робити далі.

Унікальний фільм "Планета мавп" на телеканалі "Україна".

Дізнайся правду і скористайся шансом змінити своє життя.


В тему:

На телеканалі "Україна" – прем'єра документального фільму "Планета мавп. Куди зникають розумні діти?"

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи