Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Коменданти показали послам, що зброї на Майдані нема

Категорія:

Спецтема:

26 січня 2014 р. Андрій Парубій і Степан Кубів продемонстрували послам іноземних держав відсутність зброї на Майдані. Як повідомив Парубій, посли європейських держав, США, Канади пройшлись по Майдану та проінспектували Будинок профспілок у зв’язку з дезінформацією влади та російських телеканалів про нібито склади зброї на Майдані.

140129-budynok_profspilok.jpg

Андрій Парубій та Ельмар Брок (Фото з Facebook)
Андрій Парубій та Ельмар Брок (Фото з Facebook)

За словами Парубія, "Посли також оглянули медичний центр на третьому поверсі, побачили поранених, характер ран від вибухівок… Посли також оглянули всі закутки 5-го поверху Будинку профспілок, яким вже лякають весь світ. Посли зустрілися з керівником 23 сотні самооборони Майдану та з речником Правого сектору та оглянули ще декілька поверхів".

"Вони переконалися, що жодної небезпеки ці люди не становлять і що ніяких складів зброї у Будинку профспілок немає", - зазначив він.

Парубій також заявив, що активісти Майдану чекають ще декілька годин, щоб влада почала випускати полонених:

"Для нас будь-яка розмова з владою зможе мати будь-який сенс тільки тоді, коли ми побачимо, як сотні заарештованих людей повертаються на Майдан, у свої сотні, а до того ми взагалі не розуміємо і не усвідомлюємо, чи ті люди з адміністрації президента просто відтягують час, щоб стягнути більше військ, чи вони дійсно готові відпустити всіх, хто знаходиться за гратами".

У свою чергу комендант Будинку профспілок Степан Кубів повідомив, що посли іноземних держав  під час зустрічі цікавились, на якій підставі знаходиться Штаб у Будинку профспілок.

"Я підтвердив, що з 1 грудня ми на законних підставах знаходимось у Будинку профспілок, сплачуємо  за оренду та комунальні послуги", - повідомив Кубів.

Він також зауважив, що здійснені два дні тому офіційні безготівкові платежі на рахунки ФПУ - є фінансовим підтвердженням того, що угода продовжується.

Народний депутат від “Свободи” та комендант Майдану Андрій Парубій показав медпункти Майдану Голові комітету закордонних справ Європарламенту Ельмару Броку.

Тепло Майдану

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи