Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Поки міліція зайнята Києвом, регіони віддані карним злочинцям, - Москаль

Генерал міліції наводить довгий список правопорушень, скоєних у регіонах в останні дні, поки більшість міліціонерів зайняті на Евромайдані

Відряджання значної кількості міліції з регіонів до Києва призвело до різкого погіршення в них криміногенної обстановки. "Поки "кіт" у Києві розганяє Майдан, "миші" у регіонах веселяться і співают "Мурку"", - пише на своєму сайті Генерал міліції, депутат - опозиціонер з партії Батьківщина Геннадій Москаль.
"У зв'язку з відрядженням значної кількості працівників міліції з регіонів до Києва, на місцях різко погіршилася криміногенна ситуація. Щодня відбуваються пограбування, розбої, підпали, вбивства і так далі, які міліція не розкриває, оскільки зайнята Евромайданом в столиці", - констатує Москаль і наводить довгий список злочинів, скоєних в останні дні.

Нагадаємо, влада звезла під Київ міліцію мало не з усієї України. У дитячих санаторіях, відомчих готелях по всій Київській області керівництво МВС розмістило резервних міліціонерів.


В тему:

Москаль: Протоколи допитів Сівковича та Попова - справжні

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи