Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пшонка закликає мітингувальників «не випробовувати терпіння влади» і береться за депутатів-опозиціонерів

РЕВОЛЮЦІЯ / 

 

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка звернувся до учасників акції із закликом припинити блокування органів влади. Про це йдеться у його заяві, яке поширила прес-служба Генпрокуратури України. «Я ще раз звертаюся до всіх, хто причетний до масових заворушень - не випробовуйте терпіння влади, не провокуйте органи правопорядку, звільніть приміщення та розблокуйте транспортні комунікації", - йдеться у заяві.

Пшонка наголосив, що, паралізувавши роботу державних установ, мітингувальники грубо порушили закон, а такі дії передбачають «сувору кримінальну відповідальність».

 

«Якщо комусь здається, що такими діями в країні можна запровадити анархію та беззаконня, то облиште свої ілюзії - в державі є влада, в державі діє закон", - сказав Генпрокурор.

 

За його словами, народні депутати, які закликають людей до протиправних дій, даремно сподіваються уникнути відповідальності, «ховаючись за депутатські мандати та заручаючись підтримкою деяких міжнародних інституцій». «Такого не буде. За невиконання рішень судів та зневагу до законів і Конституції України винні будуть відповідати», - заявив Пшонка. 

 

БукІнфо (с)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи