Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Реальність- це плід нашої уяви (вислови друзів Луїзи Хей)

Згідно  з вченням Платона, всі реальні предмети, які нас оточують, є всього лише тінями ідей, утворених в свідомості людини. Наші думки і переживання близькі з реальністю.

Ви є те, про що  думаєте зранку до вечора. Енергія слідує за думкою, на чому ми зосереджуємо увагу- те і росте позитивне чи негативне. Ми маємо вибір. Що ми бачимо попереду- те нас і жде. Зосередивши свою увагу на добрі і досконалісті, що існують в нашому світі, ми досягаємо вищої частоти вібрації свідомості і частіше стикаємося з гарними подіями в нашому житті.

Ми позбуваємося наших страхів, стрибаючи у вогонь. Не турбуватися про те, що може ніколи не статися, не боятися бід. Ефективне і кінцеве вирішення всіх проблем можливе лише через зміну свідомості. Якщо ми навчимося приймати біль і гіркоту неминучих життєвих втрат і перемін з безумовним дружелюбством, тоді в нас буде можливість дійсно мінятись, йдучи вперед.

Коли боги вирішили заховати мудрість, вони сховали її в такому місці, там, як їм було відомо- в найменш сподіваному місці. Вони заховали її всередину кожного з нас.  Ключ - наші поступки, дія.

Любов зцілить все. Ми безтямно піддані впливу того, що нас оточує. До глибини душі  зрозуміти те, що кожен з нас є частиною одного цілого і те, що  ми зробили індивідуально сильно  впливає на кожного з нас. Змінюючи особисту свідомість, ми вносимо вагомий вклад в трансформацію світу.

Телекінетична свідомість- це допуск до 4-мірної реальності. В такій реальності нема двійності, двомірності - є тільки цілісність. Нема ні початку, ні кінця. Інтуїтивний підхід є невід"ємним аспектом в прийнятті рішень. Простір і час, відомий нам, тут зупиняються, створюється рівновага, яка необхідна для нашого зцілення і підтримки хорошого здоров"я в новому світі.

Направляючи нашу енергію в сферу 4-мірної реальності, ми приєднуємося до того, що в давнину називали "вищою алхімією". Ми активуємо наші ефірні чакри і даємо початок новому джерелу світла та енергії. Ця алхімічна трансформація пришвидшує процес розширення та інтеграції інтуїції і створює почуття духовного очищення та просвітлення.

Наша особа- це більше не питання того, що ми робимо, щоб заробити на життя. Це є енергетичні структури світла, відображаючі нашу вищу божественну сутність, нашу аутентичність і наші наміри.

Старі стереотипи мислення, які обмежували і стримували нас, більше не існують. Свідомість змінюється і дозволяє усвідомити стереотипи поведінки, що заважають нам досягнути достатку, якого ми бажаємо і є гідними його. Ми міняємо свої стереотипи мислення, які несуть відповідальність за внутрішню рівновагу, володіємо нашими емоціями. Ми вносимо в наше життя цілющу енергію надії і освітлюємо цілісність нашої сутності.

По суті нашу реальність створюють не самі думки, а визвані ними вібрації і емоції. Зображення думок на папері позволяє нам зосередитись, що сприяє процесу проявлення вібрації. Реальність- це плід нашої уяви. Фантастичні записи ведуть до реалізації подій майже з точністю до написаного, письменники володіють якоюсь езотерикою.

Ми любимо Шевченка і гордимося ним. Українська езотерика Т. Шевченка: "На панщині пшеницю жала, стомилася, не спочивать пішла в снопи, пошкандибала Івана сина годувать ...", "О, сестри, сестри, горе вам, мої голубки молодії..., у наймах коси побіліють...", " І ми розбіглися межи людьми, мов мишенята". І українці розбіглися по світу, по наймах, і дітей годують, і коси біліють, адже в школі напам"ять вчили ці твори.

Згідно з вченням Платона, всі реальні предмети, які нас оточують, є всього лише тінями ідей, утворених в свідомості людини. Наші думки і переживання близькі з реальністю.

Піфагорові послідовники створили теорію гармонії сфер, згідно якої людина здатна підніматись до вищих сфер свідомості, якщо вона відчує стан натхнення. Звідси, той чи інший стан свідомості людей безпосередньо пов"язаний з рухом планет небесної сфери.

Гі Де Мопассан: "Можна сказати, що людина від того часу як вона думає, завжди відчуває і боїться якоїсь нової сутності, більш сильної, ніж вона, свого приємника в цьому світі і, почуваючи близькість цього володаря, але не вміючи розгадати його природу, в нерозібраності своїй створила ціле фантастичне плем"я зверхприродніх сутностей, примар, народжених страхом."

"Безумовно, самітність небезпечна для діяльних розумів. Ми повинні жити серед людей, які думають і говорять. Залишаючись довго в самітності, ми населяємо пустоту примарами."

"Від пір, як людина думає, як навчилась висловитись і записати свою думку, вона відчуває поряд з собою якусь таємницю, недосяжну для її нетонких і недосконалих відчуттів, і пробує замінити безсилля відчуттів напруженням розуму. Це вічне відчуття невидимих явищ втілились в образи, легенди про блукаючих духів, гномів, міф про бога, так як наші уяви-вигадки народжені зляканим людським розумом."

Звичайний страх- це є перший принцип розуму, рефлекс "безпечно-небезпечно". Коли ми позбуваємося страху, наш розум-его хворобливо прощається з самодумкою і напрацьованими оцінками, починається конфлікт інтересів особистості. Поступово супротив розуму зникає і здійснюється його трансформація,  виникає можливість приймати знання іншого ступеня, розвивається інтуїція.   

 


 

 


 


 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Оксано, зауваги опрацьовані. Стосовно зображень, то не знаю, чого їх не видно, мені показуються всі. Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Людина відрізняється від тварини наявністю розуму, думок, духа. Можна сказати і так що єдиний інструмент з яким працює людина - власний розум. Тобто стан людини визначається сукупністю думок, інформації, емоцій, які записані в її свідомості починаючи від народження плюс карма. Звідси випливає - якщо хочете змінити свій стан - фільтруйте(наповнюйте світлими думками, інформацією, емоціями) свою розумову діяльнійсть - відбудеться витіснення світлом темряви. Те ж, стосується інформації яку ви передаєте іншим людям.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Дякую, Зоріно, за бажання донести ще одне важливе питання: “Ми є те, про що домуємо...”
Зауваги:
“Згідно вчення Платона” - Згідно з вченням Платона; “згідно якої людина” - згідна з якою...
“Ви є те, про що ви думаєте...” - Ви є те, про що думаєте...
“росте, чи позитивне, чи негативне” - росте: позитивне або негативне
“Зосередивши свою увагу, що в нашому світі існує добро і досконалість”- Зосередивши свою увагу на добрі і досконалості, що існують в нашому світі...
“боги рішили” - (русизм) боги вирішили...
“місці, там, як їм було відомо, люди будуть менше всього заглядати” - можна це речення зробити простішим і українським, не згубивши інформації — в найменш сподіваному місці.
“До глибини душі проникнутись розумінням того, що кожний” - До глибини душі зрозуміти те, що кожен... або Глибоко зрозуміти те,
“що зроблене індивідуально кожним впливає сильною дією на всіх нас” -те, що ми зробили індивідуально, сильно впливає на кожного з нас...
“Змінюючи особисту свідомість ми вносимо”- (зворот виділяємо) - Змінюючи особисту свідомість, ми вносимо...
“до 4-х мірної” - до 4-мірної.
“Простір і час, якими ми їх знали” - Простір і час, відомий нам,...
“позволяє усвідомити” - (русизм) дозволяє усвідомити...
заважаючі нам досягнути достатку- (висловлюймось українською) — що заважають нам...
“зв"язаний з рухом” - пов’язаеий з рухом. (зв’язаний — з’єднаний вузлом; пов’язаний — поєднаний з чимось).
“Коли ми позбуваємося страху наш розум-его” - Коли ми позбуваємося страху, наш розум-его...
“трансформація, можливість приймати знання” - трансформація, виникає можливість приймати знання...
“йде розвиток інтуїції” - розвивається інтуїція.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

++ Дякую.
Цікаво, а як ілюстрації тут були... мабуть гарні.... на жаль, бачу лише дві перших.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Оксано, зауваги опрацьовані. Стосовно зображень, то не знаю, чого їх не видно, мені показуються всі. Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!