Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фінська рок-група The Rasmus заспівала українською

 Басист Ееро Гейнонен заспівав пісню Тараса Петриненка "Україна". Бас-гітарист виконав перші дві строфи і приспів. Фін трохи не вгадав з мелодією і перекручував текст, зокрема, заміняв літеру "ж" на "с", але було видно, що Гейнонен дуже старався. Такий крутий сюрприз від рокера ледь не звів присутніх з розуму. Зворушений зал віддячив Ееро радісними вигуками та гучними оплесками. Приспів всі співали разом.

 

 

"Для нас дуже відповідально грати у Києві. На нас тут чекають багато фанатів. Ми хочемо зробити цей концерт особливим, - зізнався Ееро в інтерв'ю каналу "М1" перед концертом. - З української музики знаю гурт "Океан Ельзи". Я почув їх одного разу на концерті у Києві і відразу зрозумів, що у них класна музика".

Загалом, концерт тривав майже півтори години. The Rasmus виконали свої найкращі пісні, зокрема First day of my life, Living in the world without you, Guilty, Night after night, No fear, Sail away, F-F-F-Falling та ін. А"на біс" заспівали "Україну" та In the shadow.

Минулого року The Rasmus також провели концерт у Києві. Тоді Ееро заспівав "Чебурашку", а сім років тому під час свого дебютного візиту у столицю України, фіни виконали "Калинка-Малинка".

Відзначимо, що пісню "Україна" називають неофіційним гімном нашої країни. Цього року Петриненко відсвяткував 60-й рік народження.
 

Пісня Тараса Петриненка у виконанні Тараса Петриненка

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прошу додати до цієї статті оригінальне виконання цієї пісні Тарасом Петриненком, а також треки з кращими піснями The Rasmus.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прошу додати до цієї статті оригінальне виконання цієї пісні Тарасом Петриненком, а також треки з кращими піснями The Rasmus.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!