Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дойче Велле скасувала своє рішення про перемогу блогу Олени Білозерської як найкращого блогу українською мовою

Категорія:

Як ми повідомляли раніше, в міжнародному конкурсі блогерів The Bobs 2013 переміг китаєць. Найкращий блог українською - у Олени Білозерської. Але сьогодні під тиском незгодних з цим рішенням блогерів, які написали гнівну петицию, звинувативши  Білозерську у ксенофобських, расистських та інших антидемократичних дискримінаційних ідеях, The Bobs редакції Deutsche Welle відкликав її нагороду через “правопопулістські ідеї, які не сумісні з метою конкурсу і цінностями”.

З якими цінностями і що таке "правопопулістські ідеї", ми можемо лише здогадуватися... Обурює те, що якісь люди, що називають себе блогерами, написали "писулю", до речі, російською, а не державною мовою до керівництва Дойче Велле і виставили її для підпису всім охочим українофобам! 

"Це шедевр, плід колективної (десь трьох-чотирьох осіб) стукацької творчості. Вони оформили його у вигляді петиції і збирають підписи. Підписати донос на мене, в тому числі анонімно, в тому числі не громадянам України, в тому числі тим, хто не розуміє української мови і тому ніколи мене не читав, можна на change.org", - написала Олена Білозерська на своїй сторінці Фейсбука.

Нагадаю, що блог Олени Білозерської був висунутий на участь у німецькому конкурсі українським членом журі Мустафою Найємом і отримав 46% онлайн-голосів. Мустафа ж, спільно з редакцією DeutscheWelle, прийняв рішення скасувати перемогу під тиском тих самих блогерів, що написали петицію. Олену намалювали ксенофобкою, расисткою, що пропагує антидемократичні дискримінаційні ідеї. До речі, справжньою українкою!

"Deutsche Welle не витримала тиску людей, які не читали мій блог, але дуже не люблять Україну, патріотів і націоналістів, і, поігнорувавши заклики тих, хто його читав, зняла Україну і українську мову з цьогорічного конкурсу, - написала Олена у Фейсбуці. Особисто я задоволена, що так сталося. Бо мене цікавить визнання українців, які мене читають, а не німців, які не читають :) Але - за державу прикро, звісно".

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Грім Тіс.
0
Ще не підтримано

zydy, nimaky ta moskali - odnoho polia jahody...
Slava Oleni !!!

E=mc2

Коментарі

Зображення користувача Грім Тіс.
0
Ще не підтримано

zydy, nimaky ta moskali - odnoho polia jahody...
Slava Oleni !!!

E=mc2

Зображення користувача Мир Нам.
0
Ще не підтримано

Хто висунув той і засунув.

ХАЙ.