Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Функція «Громадський транспорт» на Картах Google тепер доступна для 15 міст України

Тепер інформація про маршрути громадського транспорту на Картах Google доступна для таких міст: Київ і передмістя, Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Рівне, Севастополь, Харків, Черкаси та Чернігів.

Маршрути громадського транспорту для

За допомогою функції «Громадський транспорт» на Картах Google ви можете отримати покрокові маршрути проїзду громадським транспортом, знайти зупинки транспорту в своєму районі, прокласти маршрути від пункту А до пункту В. Також ви можете отримати інформацію про час, який ви витратите на дорогу, що дозволяє вибрати оптимальний маршрут проїзду містом.

Щоб дізнатися як дістатися потрібного місця, вам потрібно позначити на Картах Google адреси пунктів відправлення та призначення, вибрати орієнтовний час відправлення й натиснути кнопку «Прокласти маршрут». Функція запропонує декілька можливих маршрутів за вашим запитом. Вам потрібно буде тільки вибрати оптимальний. Крім того, ви зможете вибрати зі списку кращий вид транспорту, а також налаштувати критерії вибору маршруту – кращий, мінімум пересадок або менше йти пішки.

Інформація про маршрути доступна в усіх браузерах, включно з мобільними, а також на Картах Google для Android та iOS. Власники веб-сайтів можуть інтегрувати маршрути громадського транспорту на свої веб-сторінки, використовуючи Google Maps API, щоб полегшити своїм клієнтам пошук офісу компанії або будь-яких інших об’єктів.

Дані про громадський транспорт для 14 міст України надані партнером Google в Україні компанією EasyWay, для Львова – Львівською міськрадою та громадським об’єднанням «Самопоміч».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи