Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Starbucks відкрила фреш-бар, орієнтуючись на споживачів здорового харчування

Найбільша в світі мережа кав’ярень Starbucks вперше запустила проект, не пов’язаний з продажами кави, відкривши фреш-бар у Белв’ю (штат Вашингтон). Новий фреш-бар компанії відкрився на базі виробника і продавця свіжих соків Evolution Fresh, якого мережа кав’ярень купила за $30 млн в листопаді 2011 року.

Після покупки в компанії повідомили, що Starbucks планує створити широку мережу з торгівлі продуктами для споживачів, які ведуть здоровий спосіб життя. На думку голови компанії Говарда Шульца, в майбутньому щорічні продажі одного фреш-бару повинні скласти близько $1 млн.

Оцінка Шульца виявилася вищою, ніж річна виручка одного фреш-бару основного конкурента Evolution Fresh - мережі Jamba, яка конкурує з мережами Starbucks і McDonald’s.

Компанія буде не тільки розвивати мережу фреш-барів, але і включить продукцію Evolution Fresh в асортимент кав’ярень. Мережа вже почала поширювати свіжовичавлені соки серед ритейлерів.
 


В тему:

Жива і мертва вода (до реалій інформаційної війни)

Етногенез-IV, або що таке Арійський Стандарт

Здоров’я людини і простори буття

Психологія здоров’я

7 образів, які допомагають жити

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи