Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Андрій Іллєнко подарував Арфушу підручник з біології

Світ:

Ефір члена Політради ВО "Свобода" Андрія Іллєнка із заступником Президента НТКУ Walid Muhammad Adnan Harfouche (وليد محمد عدنان حرفوش). Розмова присвячена антиукраїнській діяльності Арфуша, українофобії на державному рівні, рівню освіченості Арфуша, а також доцільності участі Гайтани на Євробаченні (в якості представниці України) у світлі відсутності в неї патріотизму та відсутності української самобутності в пісні, з якою вона виступатиме.
Голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко навів слова Гайтани з її інтерв’ю, де вона чітко заявила про те, що не є патріотом України.

"Ні, я - не патріот. Я - людина цього світу. Я не можу сказати, що я патріот цієї країни. Я патріот хороших людей, патріот хорошого оточення, патріот гарного робочого настрою. Мені абсолютно не важливо, де знаходяться ці люди. Якщо завтра мені скажуть, що всі мої улюблені люди поїхали в нову країну я скажу - поїхали, тепер ми будемо жити там. Це нашим політикам треба думати, щоб робити таку країну, щоб у неї хотіли приїжджати жити іноземці, а українці з неї не хотіли їхати. Я - людина світу".

Голова Київської міської організації ВО "Свобода" зауважив Валіду Арфушу, що він не знає навіть української мови, хоч є державним службовцем і при цьому має нахабство ще когось повчати. На це ліванець і прихильник Партії регіонів відверто відповів, що "дуже хоче досягти такого результату, щоб заборонити ВО "Свобода" брати участь у парламентських виборах".




В тему:

Арабський сутенер Валід Арфуш поставляв українських красунь синові Каддафі

Расизм – це добре. Докази.

Ліберальний маразм та українська політика

7-річного хлопчика звинуватили в расизмі за питання про колір шкіри

Віталій Кличко: "Україна для українців" – це не наша ідеологія, і ми її ніколи не сприймемо!

Араб Арфуш вважає, що звертати увагу на його чи Гайтани темний колір шкіри – це расизм

Заява члена Свободи про африканське коріння Гайтани викликала обурення в рядах толерантної опозиції

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи