Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дитина померла після щеплення, каже тернополянка Світлана Гундер

Світ:

Лікарі наполягають, що смерть десятимісячної дівчинки настала через генетичну хворобу. Мати переконана - причиною біди стало щеплення. - Це не лікарня, це трупарня, - каже тернополянка Світлана Гундер. - Я готова була на все, аби врятувати дитину. Але чому так сталося? Я не хочу нікому мстити, але хочу, щоб люди знали.
Уже минуло дев’ять днів, як не стало Анни - десятимісячної доньки пані Світлани. Офіційний діагноз - хвороба Вердніга-Гофмана. Її, як пояснювали жінці медики, змогли діагностувати лише завдяки Інтернету, оскільки раніше з таким захворюванням не стикалися.

У тернополянки є своя версія - її доньку спочатку знесилило щеплення. Слід від нього не загоювався до кінця життя донечки. А потім її “залікували”. Упродовж цього часу жінку переконували, що її дитині не кращає, бо з таким діагнозом помирають до двох років.

- Моя дитина пролежала три місяці в реанімації, - згадує жінка. - Їй тричі на день кололи антибіотики. Лікарі вже й говорили: робіть щось, скільки вона вже тут буде лежати. Але я вірила, що їй буде краще, і молилася, і їй ставало краще.

Жодного стосунку до подальшого захворювання дівчинки щеплення не має, наполягають тернопільські лікарі. Дівчинка справді народилася здоровою, однак згодом у неї проявилися ознаки неврологічної недуги.

Про те, що вона народилася здоровою, свідчить запис у медичній картці.

- Це були мої другі пологи, тому я не хвилювалася і ні з ким не “домовлялася”, - згадує жінка. - Почувалася добре та й дитина розвивалася нормально. Проте лікарі почали стимулювати пологи. Наскільки я зрозуміла, народити треба було до шостої, бо зміна закінчувалася. Попри це, плід не опускався. Напевне, ще був не час. Хоча пологи й були важкими, дитина народилася здоровою. Лише потім я помітила, що у неї потріскали судинки в очах і їй важко дивитися. Мабуть, під час пологів був сильний тиск на голову.

- Я народила 5 травня, а вже 6-го дитинці зробили планові щеплення проти гепатиту і БЦЖ. Десь за тиждень маля пожовтіло. Цілий місяць було постійно під наглядом педіатра. І це був лише початок.

Дитина, як згадує пані Світлана, почала слабнути. Спочатку донька плакала, потім почала знесилюватися – млявими стали і голос, і рухи.

Із лікарні дитина вже не вийшла. Анну Гундер поховали 1 березня. Але біль батьків не пройшов.


В тему:

Діти у Просторі волі

Щеплення як різновид підлого бізнесу на геноциді

Неприхований геноцид: Назар Клоченко впав у кому після щеплення і вмер

ЗМІ: Вакцина від свинячого грипу зробила інвалідами десятки дітей

Вакцинація є прихованою кампанією зі скорочення населення

Світоглядні основи вакцинації


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи