Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Затримали вбивцю останнього карпатського мольфара Михайла Нечая

Світ:

Як повідомили в Центрі зв’язків з громадськістю управління МВС України в Івано-Франківській області, підозрюваного у вбивстві Нечая працівники обласної міліції затримали 15 липня близько 20:00 в селі Буковець Верховинського району Івано-Франківщини.
Ним виявився чоловік 1968 року народження. Зараз із затриманим проводяться першочергові слідчі дії та з’ясовуються мотиви скоєння злочину.

Для затримання вбивці були задіяні понад сто правоохоронців, які протягом дня прочісували місцеву територію.

У МВС також повідомили, що вранці 15 липня о 6:50 до чергової частини Верховинського райвідділу міліції надійшло повідомлення з села Верхній Ясенів, що Нечая знайшли мертвим з ножовим пораненням.

"Як завжди, чоловік (Нечай - ред.) у себе вдома приймав відвідувачів. Після того, як один з відвідувачів вийшов з кімнати, цілитель довго не запрошував наступного. А коли хтось із людей увійшов до кімнати, то виявив господаря мертвим" , - сказано в повідомленні ЦГЗ.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч.1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

***

Мольфар проживав у селі Верхній Ясенів Верховинського району Івано-Франківської області. Михайлу Нечаєві було 82 роки.

Він називав себе останнім карпатським мольфаром, білим магом, екстрасенсом і цілителем. Був відомий в Україні та за її межами. До нього щодня приїжджало багато людей, які шукають зцілення і вирішення життєвих проблем.

У березні 2010 року Нечай отримав звання Заслуженого працівника культури за більш ніж сорокарічну роботу керівником народного аматорського ансамблю дримбарів Струни Черемоша.


В тему:

Святий Йосип і Діва Марія були друїдами

Жрецька організація стародавніх кельтів та її еволюція

Структура, функції та статус друїдів у житті кельтського суспільства


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи