Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Києві, Харкові та Львові підняли жовто-блакитні прапори: «Це символ нової, розумної України»

Категорія:

УРСР 2.0 немає сенсу лікувати, час відкинути її, залишивши в минулому ідіотичну систему влади, шизофренічне законодавство, збочену свідомість, внутрішньо-окупаційну державність і перевернутий прапор, аби побудувати нову Україну, за яку не буде соромно перед собою і майбутніми поколіннями.

(клацайте на фото, щоб збільшити)



У середу, 9 березня 2011 року, в м. Києві відбулася театралізована акція «Прапор» з нагоди дня народження Тараса Шевченка. Учасники акції, тримаючи в руках державні прапори України, пройшли вулицею Володимирською, від Золотих воріт до Софійського майдану, одягнені в маски із зображеннями перевернутих людських облич.

Маски символізували абсурдний, «перевернутий», ідіотичний стан держави, а відтак і суспільства, розтотожненість його із державою і собою. Також учасники несли плакати «В країні все — догори ногами».

На Софійському майдані учасники акції зачитали відозву, в якій, зокрема, було сказано:

«Розбудована з радянської соціалістичної республіки партноменклатурою і чиновництвом, ця держава за 20 років існування не відповіла належним чином на жоден виклик доби, не розв’язала жодної проблеми, не забезпечила нічого крім створення надбагатств для панівної меншості і безвихідного приниження та отупіння для переважної більшості.

„УРСР 2.0“ немає сенсу лікувати, час відкинути її, залишивши в минулому ідіотичну систему влади, шизофренічне законодавство, збочену свідомість, внутрішньо-окупаційну державність і перевернутий прапор, аби побудувати нову Україну, за яку не буде соромно перед собою і майбутніми поколіннями».

На останніх словах учасники скинули маски з перевернутими обличчями, і зі словами «Наш прапор — жовто-блакитний» перевернули прапори, що з синьо-жовтих (синя смуга вгорі) стали жовто-блакитними (жовта смуга вгорі).

(клацайте на фото, щоб збільшити)



Учасники акції заявляють, що країну, наскрізь просякнуту дебілізмом і брехнею, необхідно поставити з голови на ноги, так само, як вони щойно, символічно повернули у нормальний стан національний прапор.

«Жовто-блакитний прапор — символ нашої єдності в намірі збудувати собі і своїм дітям достойне, розумне і комфортне суспільство», — сказано в тексті відозви, розміщеної на сайті акції www.prapor.org.

Жовто-блакитний прапор було також піднято 9 березня у Харкові та Львові під час заходів до дня народження Т.Г. Шевченка.

 

 


В тему:

Жовто-блакитний Вогнебог – прапор Третього Гетьманату

Символіка — це програма майбутнього

Украдений символ

Молодіжні організації Ковеля вшанували Кобзаря під правильними жовто-блакитними прапорами

Жовто-блакитний ренесанс українського духу в Придніпров’ї

Жовто-блакитний Вогнебог – прапор Третього Гетьманату

Жовто-блакитний чи синьо-жовтий?

Метафізичні основи Третього Гетьманату

 

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи