Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Другий збір засновників Третього Гетьманату – у неділю 27 червня

Категорія:

Переходимо до технологічного етапу творення нової цивілізації. Запрошуються сотники територіальних сотень ТГ і члени спеціалізованої сотні проектування та розвитку ТГ.
(клацайте на фото, щоб збільшити)


Під час зібрання Конституційних Зборів Третього
Гетьманату 28 березня 2010 р. (фото НО – sd.org.ua)


Нагадаємо, перше зібрання Конституційних Зборів Третього Гетьманату відбулось 28 березня 2010 р. Засновники ТГ, досі знайомі тільки через Інтернет, мали можливість побачити одне одного і поспілкуватися віч-на-віч. На зібранні були ухвалені Основи Конституції Третього Гетьманату і сформульована стратегія подальшого розвитку.

Головна тема другого зібрання Конституційних зборів: технологічні аспекти творення глобальної української духовно-економічної держави-корпорації, знайомство лідерів, обмін досвідом, моделювання майбутнього.

Два місяці спільної роботи після першого зібрання Конституційних зборів суттєво прояснили ситуацію. Якщо напочатку ще були сподівання на реанімацію існуючої системи, то тепер стало очевидним, що ця система реанімації не підлягає. Тому всі сили треба спрямувати на творення нової цивілізаційної системи – див. статтю Паралельне суспільство як цивілізаційна надбудова (настанови для снайперів).

Також переконалися, що нову систему можуть створити тільки нові люди, звільнені від пут нинішньої «матриці». Тому головне завдання засновників Третього Гетьманату – знаходити нових людей і допомогати їм самоорганізуватися – див. Що робити? Програма «Три О»: Оздоровлюйся! Організовуйся! Озброюйся!

Нагадаємо, що головна форма такої самоорганізації – це творення територіальних сотень і полків ТГ – див. Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях. Завдяки відновленню сотенно-полкової структури формується сприятливе соціальне та інформаційне середовище для творення економічних і культурних проектів. Для полегшення знайомства створено сайт FORUM.SD.ORG.UA

По-суті, глобальна корпорація ТГ розглядається як система взаємопов’язаних проектів, де кожний засновник може бути керівником одних проектів і водночас учасником інших проектів. Кожен учасник може виступити як найманим робітником, так і інвестором системи, зробивши внесок у вигляді виконаної роботи, грошей, матеріальних ресурсів тощо. Завдяки колективній роботі вдалося сформулювати доволі просту економічну модель ТГ. Для її реалізації створено «Сотню проектування і розвитку», яка займається розробкою відповідного програмного забезпечення.

Якщо бажаєте взяти участь у творенні нової цивілізації – запрошуємо до «проектної сотні». Передусім потрібні аналітики, проектувальники і розробники соціальних мереж, фінансисти, веб-дизайнери, а також тестувальники системи та її інвестори. Заповнюйте форму електронного реєстру сотні ПіР і надсилайте на sensar @ meta.ua.

Головні напрямки роботи корпорації «Третій Гетьманат» до кінця 2010 року:

– Розробка і популяризація світоглядної системи ТГ.

– Розгортання територіальних сотень і полків ТГ.

– Розробка програмного забезпечення для перетворення локальних українських середовищ на згуртовані соціальні організми.

– Формування Конституції держави-корпорації на основі поточної практики розгортання проекту ТГ.


В тему:

Відбувся Другий збір засновників Третього Гетьманату

Третій Гетьманат «Вишня Борія»

ТГ: Стратегія води (відео, аудіо)

Структура Арійської релігії (відео, аудіо)

Полюби і знешкодь! або Як любити ворога (відео, аудіо)

Пророцтво про Третій Гетьманат

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється)

2010: виходимо у Простір волі!

Український консенсус

Висуваємо делегатів на Конституційні Збори України

Стань засновником Третього Гетьманату!

Грааль-2010

Сатьяграха Ганді, або Духовний фундамент громадського спротиву

Форма електронного реєстру підрозділу ТГ (xls)

Форма електронного реєстру сотні проектування і розвитку

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи