Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Геостратегічний нонсенс

Для мене очевидно, що головним завданням російського імперіалізму і його п’ятої колони в Україні є відправити наших дітей, онуків, братів, батьків, братів на бійню до Північного Кавказу, де все більше розгорається війна. Якщо раніше вона палахкотіла лише в Чечні, то нині вона там скрізь.
(клацайте на фото, щоб збільшити)



В будь-якій справі, в кожному явищі і процесі, які стосуються людського суспільства завжди присутні речі як об’єктивні, тобто незалежні від бажання і волі людей, так і суб’єктивні, які в тій чи іншій мірі визначаються зусиллями суспільства і його окремих видатних представників.

Не є, навіть у принципі не може бути відмінною, в цьому сенсі і Україна. Все те, що відбувається в нас нині, вже десь було. Один з основоположних наукових методів є метод аналогій. Так ось, аналогій нашим нинішнім реаліям політичного життя у світі безліч.

Однозначно очевидно, що суспільство розвивається через кризи і інакше розвиватися воно просто не може. Більш або менш протяжний еволюційний процес трансформації суспільства неодмінно переривається коротким, але надзвичайно напруженим і швидким революційним етапом.

Відступ назад необхідний для того, щоб весь бруд, все лайно, яке накопичилося в суспільстві спливло нагору і його можна було злити або зібрати. Я називаю це ефектом або принципом цунамі, коли після повільного відступу від берега на нього навально накочується руйнівна хвиля цунамі.

Звичайно, що такий абсолютно детермінований або визначений процес буває лише в природі. Через це тут, маючи достатню кількість інформації, можна абсолютно точно підрахувати все: від маси води, яка насунеться на берег після відступу моря, до висоти хвилі, швидкості її руху тощо.

В суспільстві, де у теж детерміновані суспільні процеси неодмінно втручаються люди, не все так просто, як у природі. Однак, треба знати, що людині чи групі людей не дано відмінити закономірності розвитку суспільства і тому вони можуть їх лише в певній мірі прискорити або загальмувати, але ні в якому разі не відмінити.

Проффесори і акадємікі, які керують Україною нині, цілком очевидно, в такі тонкі матерії не вдаються. Вони абсолютно природно для рівня їхнього інтелектуального і духовного розвитку, який написаний на їхніх обличчях і світиться в їхніх очах, вважають, що вже міцно схопили бога за бороду. Звідти і абсолютно божевільні рішення і «прожекти», які лише вказують на повне нерозуміння процесів, що нині відбуваються не лише в Україні, але й у світі.

Будучи засновником і завідувачем першого в країні відділу геополітики і геостратегії, я ще в 1998 році почав писати футуристичний роман «Три сни українця». Він був закінчений у 2000 році, а виданий тиражем одна тисяча екземплярів у 2003 році. В наш час даний роман можна прочитати в Інтернеті на сайтах Українського центру і російського Самиздата.

В цьому романі є все: від кохання до бойовиків, від студентських «вибриків» до витребеньок дорослих дядьків-академіків. У свій час одна поважна пані висловила думку, що академік Масляк такого написати на міг. Клянуся, це дійсно мій твір. Я теж колись був молодим і теж закохувався, хоча нині в це важко щиро повірити.

Роман заявлений як фантастичний, але якщо ви його прочитаєте, то неодмінно помітите, що все, що в ньому описане футуристичне, аж до вибухів бомб у Москві, вже відбулося, відбувається чи ось-ось буде відбуватися.

Скоро в Інтернеті з’являться і інші мої романи, жанру реалістичної фантастики. Справа в тому, все те, що має відбутися через власну закономірнісність, неодмінно відбудеться, хоче цього хтось, чи ні. Тому моє завдання лише зрозуміти певну закономірність і в доступному всім художньому стилі викласти її на папері. А через декілька років ви матимете можливість перевірити, настільки цей фантастичний роман є дійсно фантастичним.

Ось вам наступний сюжет для роману з умовною назвою «Міст». З великою помпою «наша» влада оголосила разом з владою Росії про черговий «прожект» з будівництва мосту між Україною і «братньою Росією» через Керченську протоку.

Звичайно, що на цьому матеріалі можна створити цілий розділ підручника з психіатрії для студентів-медиків, а також провести не один семінар зі студентами всіх ВНЗ світу. Божевілля цього рішення полягає в тому, що Україна згодилася, щоб її напряму з’єднали з найпроблемнішим регіоном світу, яким є Північний Кавказ. Якщо після всіх тисяч терактів в Росії, які родом з Північного Кавказу, «нашій» владі нічого не дійшло, що вони збираються робити, то це вже або медичний діагноз і патологія, або вони щирі вороги України і української нації.

Я не знаю які оцінки в цілому, це тема окремого дослідження, були у представників нашої сатанинської коаліції в парламенті Жовтого диявола і Диявола Червоного, тобто Партії регіонів і Комуністичної партії України, але схоже, що з географії в них були суцільні незадовільні оцінки. Подивіться на карту, що ви, такі-сякі, збираєтеся робити. Міст же з’єднуватиме вас не з «горячо любімой» Москвою, якій ви, як кажуть в народі, щось там «лижете», а з Чечнею, Інгушетією, Північною Осетією, розчудовим «братнім російським» Дагестаном, просто набитими до неможливого озлобленими озброєними моджахедами Кабардино-Балкарією і Карачаєво-Черкесією тощо.

Вам мало своїх проблем? То чи є у вас щось у голові взагалі? Ви хочете напряму з’єднати ісламістів Північного Кавказу з ісламістами Криму?

Пам’ятаю, як божевільна київська влада після терактів у московському метро почала негайно ж очищати підходи до станцій київського метро і оголошувати в підземці про небезпеку терактів. От ідіоти! Поки що, слава богу, ми ніяким чином не причетні до війни на Північному Кавказі, тому і чекати підриву шахідами українців ніякого сенсу немає. Але якщо п’ята колона російського імперіалізму пошле наших хлопців на допомогу «братній Росії» на Північний Кавказ, метро почнуть підривати і у нас. Саме цього і добивається сатанинський ФСБ і його диявольська філія в Україні у вигляді так званої Української православної церкви Московського патріархату.

Західним аналітикам є незрозумілою та помпа, з якою святкували в цьому році 9 Травня росіяни і їх українські «підкаблучники». Здавалося б, для цього немає ніяких підстав. По-перше, економічна криза триває і викидати величезні гроші на паради немає сенсу. По-друге, немає вже і країни, тобто Радянського Союзу, яка перемогла. По-третє, майже не залишилося в живих безпосередніх учасників тих подій. По-четверте, «переможена» Німеччина втратила в 5 разів менше людей у війні, ніж переможці. По-п’яте, «переможені» Німеччини і Японія живуть одна у 10 разів краще за переможців, а друга аж у 12 разів. То хто ж тоді виграв, а хто програв?

Дійсно, у них там на «переможеному» Заході і Сході «умом Росію нє понять, аршином общим нє ізмєріть». А мені секрет розкрив один російський геополітик. Геополітика, на відміну, скажімо, від політики, надзвичайно відверта наука. Вона не вміє брехати. І ось цей чоловік звернувся до мене з словами: ваші діди і батьки проливали кров разом з нашими дідами і батьками, і у Великій Вітчизняній війні, і в Афганістані, чому ж ви не хочете знову воювати з нами на Північному Кавказі?

Ось де «собака зарита». Нам хочуть нагадати, що ми разом гинули у всіх війнах, які постійно вела і буде вести Росія, доки залишатиметься імперією. Тому чим далі ми будемо від Росії триматися в усіх сенсах, тим менше небезпеки, що і нас втягнуть в чергову російську «побєдоносную» війну.

Для мене очевидно, що головним завданням російського імперіалізму і його п’ятої колони в Україні є відправити наших дітей, онуків, братів, батьків, братів на бійню до Північного Кавказу, де все більше розгорається війна. Якщо раніше вона палахкотіла лише в Чечні, то нині вона там скрізь.

З 900-тисячної російської армії понад 350 тисяч солдатів і офіцерів зосереджено саме там, на Північному Кавказі. Це межа. Більше Росія мобілізувати просто не може. А ось в Україні нині «гуляє» понад 200 тисяч хлопців, яких цілком можна було б відправити на бійню в цей російський регіон. І навіщо нам так довго вчитися у школі, коли на Північному Кавказі «братскій русскій народ нєсьот нєвосполнімиє потєрі». І студентів у нас з відстрочками від армії надто багато.

А ви думаєте, чому це так Росія добивалася, щоб призначили пана Табачника міністром освіти і науки? Наївні люди! Напевно, нинішня влада в Україні саме для цього росіянами і поставлена. Люди, будьте пильні, а то не встигнете і опам’ятатися, як ваших дітей і онуків відправлять під кулі бойовиків на Північний Кавказ, задля виконання власного «інтернаціонального обов’язку» і в цілком обмеженому контингенті, так тисяч двісті.


В тему:

Паралельне суспільство як цивілізаційна надбудова (настанови для снайперів)

Народження масового руху в Україні

Весь наш політикум - це маніакально-депресивний психоз

Корупція та історія: історичні реалії й українські аналогії

Корупція, влада і держава: геостратегічний прогноз майбутнього України

Нова угода снайперів

«Розстрільні списки» очима футуролога

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи