Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

22 січня – офіційний старт висування делегатів на Конституційні Збори Третього Гетьманату

Категорія:

Перший етап – до 21 березня. 22-25 березня сотники і полковники зберуться в Києві для ухвалення концепції Головного закону Третього Гетьманату і створення Конституційної комісії. Другий етап – 22-25 червня: ухвалення Конституції і формування органів влади. А сьогодні всі бажаючі заснувати козацьку державу перебувають в рівних умовах. Увага... Старт!
В Україні є багато активних, творчих, світлих лідерів, гуртів, проектів. Проте досі не було спільної платформи для взаємодії і творчої змагальності. Заснування Третього Гетьманату через конституційний механізм Установчих Зборів дає спільну мету, спільні правила гри та ігровий азарт!

Тепер кожний українець може випробувати себе, перевірити свою переконливість і вагомість в очах знайомих. Зібрав 10 підписів на свою підтримку з оргвнесками – ти ройовий Третього Гетьманату. Зібрав самостійно чи з ройовими 100 підписів – значить сотник і Делегат Конституційних зборів. Знайшов підтримку хоча б двох-трьох інших сотників – значить полковник і керівник делегації полку на Конституційних зборах 22-25 червня.

Процес творення сотенно-полкової структури Третього Гетьманату грунтується на українському Звичаї творення, про що навчав Григорій Сковорода. Він показав, що правильні, природовідповідні справи робляться радісно і порівняно легко. Тож творення нової української держави має відбуватися радісно і невимушено. Позитивні емоції – це головний критерій того, що ми рухаємось у правильному напрямі.

Ми не боремось з існуючою паразитичною антисистемою. Ми творимо свою систему, свою державу. Це мирний спосіб зміни влади. Це українська сатьяграха Махатми Ганді, тобто твердість у святості.

Формуючи сотенно-полкову структуру, ми одночасно вирішуємо кілька завдань.

По-перше, ми просвічуємо людей, навчаємо їх і одночасно навчаємось самі. Адже для того, щоб отримати підпис, підкріплений оргвнеском у 100 гривень, потрібно людині все докладно пояснити. А коли це поясниш десятку людей, то й сам зрозумієш, що таке Конституційні збори і Третій Гетьманат. Це значить, що ми розвиваємось.

По-друге, ми організовуємо людей. У процесі збирання підписів знайдемо багато нових друзів. Якщо тобі довірили свої підписи десять людей, то ти вже не один. Більше того, в тебе сотні тисяч однодумців, які також підтримали Третій Гетьманат своїм інтелектом, енергією, грошима.

По-третє, ми збираємо ресурси для проведення власними силами Конституційних зборів, для формування свого місцевого полку. Це робить нас незалежними і дає волю здійснити те, чого ми щиро прагнемо і у що віримо.

Сьогодні ніщо не заважає нам заснувати нову державу. Кожен з нас має рівні стартові умови. Мета ясна, правила зрозумілі. Включаємо соціальні ліфти, починаємо велику козацьку Гру, адже Гра – це найдосконаліша форма творення.

Хай Буде!


В тему:

22 січня – Всеукраїнський форум прихильників Національного Солідаризму і Третього Гетьманату

Ющенко був проектом нейтралізації України. Тягар скинуто. Повний вперед!

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється щоденно)

2010: виходимо у Простір волі!

Український консенсус

Висуваємо делегатів на Конституційні Збори України

Стань засновником Третього Гетьманату!

Грааль-2010

Сатьяграха Ганді, або Духовний фундамент громадського спротиву

Мандат делегата Конституційних Зборів України (doc)

Мандат делегата Конституційних Зборів України (pdf)



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи