Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ми все повернемо, а винні будуть покарані. Долучайся!

Відкритий лист Президенту України Віктору Ющенку від українців усього світу. Постав свій підпис!
Шановний Вікторе Андрійовичу!

Ми, козацька нація – етнічні українці цілого світу, в Україні та в еміграції, літні й молоді, україномовні, російськомовні та іншомовні – повідомляємо Вас про свої наміри. Згідно з нашим споконвічним Звичаєм, громада обирала своїм Лідером того, хто міг найкраще виконати цю функцію, – незалежно, хоче він бути керівником чи ні. Якщо ж кандидат відмовлявся, то його могли побити і навіть зробити калікою, бо життєві інтереси народу і його розвиток – понад усе! Якщо ж Лідер зраджував громаду або недбало виконував свої обов’язки, то його карали на горло, а весь його рід позбавляли майна. Завдяки таким жорстким стимулам на території України протягом тисячоліть творилися потужні держави і розквітала культура.

Шановний Вікторе Андрійовичу! На сьогоднішній день у Вас найкращі можливості для виконання функції національного Лідера. У Вас було п’ять років для того, щоб навчитися бути ефективним Президентом. Задля Вашого навчання український народ пережив багато страждань і принижень, більше мільйона українців вимерло, ще більше заради виживання втекло за кордон, тисячі дітей залишилися сиротами при живих батьках.

Принесені жертви мають бути виправданими. Тому ми обираємо Вас Президентом України, нашим Гетьманом. При цьому ми ясно усвідомлюємо, що Ви у величезному боргу перед Україною, яка є нашою і Вашою Ненькою. Раніше чи пізніше всі борги доведеться повернути.

Оскільки Ви вже є діючим Президентом України, вимагаємо негайно розпочати перетворення держави зі здійснення трьох кроків.

1. Припинити «свинячий» психотерор проти українського народу, розв’язаний фармацевтичним лоббі, корумпованими урядовцями та олігархічними медіа-холдингами; скасувати геноцидний закон про примусову вакцинацію 95% населення України; зобов’язати лобістів цього закону провакцинувати себе і свої родини; розпочати кримінальне розслідування системної корупції в Міністерстві охорони здоров’я; покарати корупціонерів з матеріальною компенсацією збитків, спричинених суспільству.

2. Започаткувати процес Конституційних зборів задля ухвалення справедливих «правил гри» для всього українського суспільства. Нова Конституція України, яка у 2010 році зафіксує ці правила, має передбачати ясну мету держави та чіткі критерії її досягнення, персональну відповідальність керівництва всіх рівнів за результати своєї роботи, компенсацію керівниками збитків від некомпетентного управління – своїм майном і своєю свободою. Конституція має бути ухвалена українськими громадами в Україні та за кордоном і має відбивати інтереси цих громад. Для цього має бути введена КАРТА УКРАЇНЦЯ, що надасть кожному українцю, що проживає за кордоном, право брати участь у виборах і референдумах, володіти часткою загальнонародної власності, землею та майном.

3. Означити правові норми для цивілізованого повернення Українському народу незаконно привласненого майна та землі в ході злочинної приватизації, здійснити справедливу націоналізацію стратегічно важливих об’єктів, дати вільний доступ Українському народу до того, що йому належить за природним правом, – лісів, полів, рік та озер. Створити зрозумілі, стабільні правила для внутрішньої і зовнішньої політики, бізнесу та економіки. Відновлення справедливості та національної єдності відбудеться швидше, якщо цивілізоване повернення боргів Ви підкріпите особистим прикладом.

Шановний Вікторе Андрійовичу! У Вас є гарний шанс виправити допущені Вами помилки, отримати від Українського народу реальні гарантії недоторканності для себе і своєї родини. Ви можете увійти в історію першим українським президентом-реформатором, який відродив Український лад, – вірним нащадком козацького роду, великим сином Матері-України. Ми Вам допоможемо.

Пам’ятайте! Україна належить нам – УКРАЇНЦЯМ.

За будь-яких обставин
МИ ВСЕ ПОВЕРНЕМО, А ВИННІ БУДУТЬ ПОКАРАНІ.


З повагою щиро:

Ігор Каганець, письменник (Київ, Україна)

Юрій Збітнєв, лікар, юрист, політик (Київ, Україна)

Володимир Мулява, генерал-майор ЗСУ (Київ, Україна)

Юрій Якуба, юрист (Січеслав, Україна)

Євген Романишин, лікар (Івано-Франківськ, Україна)

Мирослав Павлюк, журналіст (Львів, Україна)

Геннадій Шевченко, громадський діяч (Київ, Україна)

Ігор Ковальчук, видавець (Київ, Україна )

Ірина Новиченко, письменниця, українознавець ( Київ, Україна )

Зірка Вітошинська, журналіст, перекладач (Париж, Франція)

Наталка Кобза, поет, журналіст, редактор (Ларнака, Кіпр)

Віталій Опанащук, козак, журналіст (Київ, Україна)

Тетяна Опанасенко, журналіст (Київ, Україна)

Тарас Іваницький, лікар-психоневролог (Тернопіль, Україна)

Оксана Луцків, вчитель (Тернопіль, Україна)

Ігор Оброца, сільський голова с. Добрівляни, Стрийського району (Україна)

Микола Пономаренко, письменник (Александрія, США)

Володимир Щербина, дослідник (Київ, Україна)



2 грудня 2009 (7517) року


Українці, які мають волю перетворити Україну, можуть ДОДАТИ СВІЙ ПІДПИС і залишити коментар, а також почитати коментарі своїх однодумців.

* * * Політологічний коментар до листа -
ВИБОРИ-2010: Українські етнічні інтереси

Музика під настрій:

Заповіт Людині

NO-music



Інші композиції з аудіодиску «Реформація: 25 пунктів» (MP3)

Обговори на форумі цей лист з однодумцями, знайди друзів у своєму місті

Прохання до всіх, хто підтримує нашу ініціативу:

1. Якщо ви маєте сайт або блог, то передрукуйте цей лист і зробить посилання на форму для підписів http://sd.org.ua/nakaz

2. Якщо ви журналіст або редактор - повідомте про цей лист вашим читачам, слухачам, глядачам.

3. Роздрукуйте кілька примірників цього листа і познайомте з ним ваших родичів, друзів, колег, сусідів, котрі не мають доступу до Інтернету.

4. Якщо ви діаспорянин - перекладіть цей лист мовою поселення і познайомте з ним тих українців діаспори, кому важко читати українською.

Разом ми переможемо!



В тему:

Тягар скинуто. Повний вперед!

ВИБОРИ-2010: Українські етнічні інтереси

Чи прочитає Віктор Ющенко відкритого листа?

Тест для свідомості: вільний чи раб?

Селекція погрозою

Нова угода снайперів

Жовто-блакитний Вогнебог

Говорить і показує TV Сенсар

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Як би Ющенко прислухався до цього листа, тоді шось змінилось. Зараз мали б іншу державу, інший уряд, а не Януковича, як зараз. Виходить, що Ющеннко не хоче прислухатись до українського народу, напевно йому важливіші його бджоли ніж наш народ.


ми повернимось, а винні будуть покарані. Хай буде!

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Коментарі

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Як би Ющенко прислухався до цього листа, тоді шось змінилось. Зараз мали б іншу державу, інший уряд, а не Януковича, як зараз. Виходить, що Ющеннко не хоче прислухатись до українського народу, напевно йому важливіші його бджоли ніж наш народ.


ми повернимось, а винні будуть покарані. Хай буде!

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Але минувщина не сприймає слова якби. Ющ не міг прислухатись до цього листа, бо мислить категоріями господарника: сім'я, гроші, бізнес. Народ для нього - це наймані працівники, що слугують для його збагачення.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Я для прикладу кажу. Знаю що в історії не має слова як би. Про те в історії є помилки, на які треба звертати увагу, щоб їх не допустити. Наприклад Гітлер повторнив ту саму помилку, що Наполеон під час походу на Росію, не підготувавшись до зими. В майбутньому новий лідер повинен враховувати помилки своїх попередників, щоб не допустити їх під час свого правління, зокрема Ющенка.


                                                                                              Хай буде!

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.