Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 10

Кольорові раси та їх вплив на українські расові елементи

Світ:

Серед людських рас панує принцип двоякої боротьби: агональної і континентальної. Напрямком першої є добір серед громади, а друга покриваєть­ся з кольоніяльним завойовництвом.
(клацайте на фото, щоб збільшити)


Збережено мову і правопис оригіналу.

Помічується ступневий занепад Заходу з при­чини деякого частинного ослаблення біольогічної динаміки. Це ослаблення використовують колірові племена й організуються під расовим кличем – “бий білих”. Провід обіймає Японія і большевики. Загалом у часі 1800-1932 р. зросло число кольо­рової людности в 3,5 разів, число ж білої людности лише в 2,3 разів.

Причини жилавости японського народу лежать у їхньому довгому відокремленні та зударі релігійно-трансцендентальних постулятів до найбільшого роз­множування родин при малих засобах виживлення.

Московщина від доісторичних часів представ­ляє кінець клина палеоазійської раси, що її осеред­ком є Сибір. Колишні старі руські роди і винародовлені чужинці здегенерувалися й загинули під топором революції. Тепер правлять Росією фінсько-монгольсько-туранські мішанці, які заливають теж Україну. Між ними переважають палеоазійські (25,8 відсот.), ляпоноідні (20,8 відс.) і арменоідні типи (13,3 відс), а лише 40 відс. припадав на середземноморців і нордийців.

Наступ на Україну йде з двох боків: творен­ням валу на румунсько-польській границі та відрубанням Донбасу і Підкавказзя надволжанським кли­ном. Україна протиставляється московським задумам здоровим природнім расовим інстинктом та расовою відразою до расово чужих елементів, і в ньо­му саме відзеркалюеться боротьба двох рас за посідання України.

Одначе понад усякий сумнів мусить побідити раса відвічного українського туземного елементу, хоч остаточний вислід спинюється такими плянови­ми насильними большевицькими заходами, як напр. кольонізація, виселювання й мішані подружжя. *) В противному разі грозить Европі перемалювання на жовто коштом України, як східнього охоронного муру Европи й її культури і цивілізації.

Із заходу наступає на Европу чорна небезпека у Франції, яка постійно посилюється передусім на полудні. Початок дала війна, докінчують спроваджу­вані чорні робітники. У Парижі нараховують вже по Айкштедту 200 000 мішанців. В новій французькій літературі виступають “чорні французи”.

Жиди представляють особливу породу з “фацієс юдаіка”, “анімус юдаікус” дарма, що склада­ються вони із европейських рас. Обі питоменности повстали в історичних схрещеннях рас і доборі. В Україні представляють жиди окупацію на верхівних місцях, у яких як московські агенти займають кіль­ка разів більше відсоткового стану серед українців. Чим скорше жиди зникнуть з України, тим краще для них самих і України.

-----

*) Це видно м. и. із статистики мішаних подруж на Україні, що в українців виносили у роках 1925, 1926 і 1927 лише 3,08 відс, 2,99 відс. і 3,36 відс. у мущин і 4,84 відс. 4,24 відс. і 4,56, відс. у жінок, коли анальогічні цифри у німців на Україні виносили 11 – 12 відс, у москалів 26 – 39 відс, а у поляків навіть 31– 42, 48 відсотків.

Підготовка тексту: FrauSieg

(клацайте на фото, щоб збільшити)
Число 2136 газети “ЧАС” від 21 квітня 1936. Сторінка 3.


В тему:

Свій до свого по своє (Залишайся білим)

Нація з погляду біології. Неполіткоректні висновки

Раса проти розпусти

Расизм – це добре. Докази.

Расизм – це природно

Мозкові клітини вміють розпізнавати представників свого етносу

Твоя шкіра – твоя уніформа!

Неосновний інстинкт

Тягар Білої людини

Джон Ріс-Девіс: Розділення людей за расовою ознакою — наше культурне завдання

“Володар кілець”: логіка расового мислення

Глобальна трансформація починається з духовного імпульсу

Небезпека змішаних шлюбів

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування. Нова книжка Франка Солтера в огляді Майкла Полігнано

Доповідь білого доктора

Ціна міжрасових стосунків
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Факти представлені у статті навпаки можуть укріпити аргументи толерастів - ще в 36 році всі хвилювалися через навалу чорних до Франції і що сталося? Всі мирно живуть - от і сьогодні не хвилюйтеся...

Миролюбність і озброєність!

Коментарі

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Факти представлені у статті навпаки можуть укріпити аргументи толерастів - ще в 36 році всі хвилювалися через навалу чорних до Франції і що сталося? Всі мирно живуть - от і сьогодні не хвилюйтеся...

Миролюбність і озброєність!