Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Інтернет названо найнадійнішим джерелом інформації

Категорія:

Мешканці США назвали мережеві ресурси найдостовірнішими і надійнішими джерелами інформації, обганяючи за популярністю телебачення, радіо і газети разом узяті.
Згідно з результатами опитування, проведеного компанією Zogby International, більшість американців використовують Інтернет як єдиний новинний засіб масової інформації.

З’ясувалося, що 56% дорослих американців вважатимуть за краще дізнаватися про поточні події через інтернет за умови, що їм потрібно буде вибрати лише один джерело. Телебачення, радіо і газети разом набрали лише 41% голосів всіх опитаних, повідомляє lenta.ru.

Близько 38% американців вважають, що в Інтернеті публікується достовірніша інформація, ніж в інших джерелах. Телебаченню довіряють лише 17% опитаних. Третє місце займають газети – 16%, а на останньому місці виявилося радіо – 13%.

Лише одна людина з двохсот вважає, що газети будуть основним джерелом інформації в 2014 році. При цьому 82% американців упевнені, що саме Інтернет стане лідером серед всіх останніх ЗМІ через п’ять років. У популярність телебачення вірять лише 13% опитаних.

В опитуванні Zogby International взяли участь понад 3 тис. осіб.

Останнім часом багато американських компаній відмовляються від паперових версій газет, вважаючи за краще випускати онлайн-версії видань. Це відбувається через падіння доходів від продажу реклами, яке є наслідком фінансової кризи.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи