Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У четвер 18 грудня о 22:30 «Інтер» попереджує: Обережно: небезпечні вакцини!

Категорія:

"Інтер" покаже документальний фільм власного виробництва "Вакцини. Бізнес на страху", який розкриває страшну правду про діяльність глобальних медичних корпорацій - виробників вакцин. Поштовхом до розслідування стала смерть 17-річного Антона Тищенка з Краматорська Донецької області: школяр помер після щеплення від кору та краснухи у травні цього року. Автор фільму Олексій Бобровников і режисер Богдан Коровченко (студія "07 Продакшн") вирушили до Індії, щоб простежити шлях зловісної вакцини і встановити, чи могла вона стати причиною смерті.
Що може статися, якщо 8 мільйонів людей не отримають щеплення від хвороб, які не вважаються смертельними? Глобальна епідемія? Непередбачені летальні випадки?

А що буде, якщо 8 мільйонів людей отримають щеплення? Щоб дізнатися це, необхідно знати відповідь на одне питання: від чого помер школяр з Краматорська?

Протягом кількох місяців лікарі не могли поставити хлопцеві діагноз. Цікаво, що МОЗ України чомусь наполегливо ігнорувало можливий зв’язок між щепленням і смертю хлопчика. А між тим, те, що написано у медичній картці Антона Тищенка, співпадає з можливими поствакцинальними реакціями на препарат! Але про це не прийнято говорити.

Згідно з міжнародними правилами, для того, щоб уникнути загрози епідемії, щеплення мають отримати не менше 95% населення. В Україні вакцину проти кору отримали більше 95%! Причому - подвійну дозу, якої цілком достатньо для імунітету проти цієї хвороби. Але ВОЗ чомусь вважає, що Україна становить загрозу для всієї Європи, і вимагає ще одного, третього за ліком, щеплення індійським препаратом. Навіщо?

Одне з можливих пояснень вражає своїм цинізмом. Індустрія вакцин приносить мільярдні прибутки - вартість однієї ампули складає від 1 долару до 80 євро. Наприклад, 8 мільйонів доз індійського препарату - це 8 мільйонів доларів, на які збільшиться статок власника компанії Serum institute of India, яка виготовляє дану вакцину. І - 8 мільйонів життів у центрі глобального медичного експерименту.

Автори документальної стрічки "Вакцини. Бізнес на страху" провели власне розслідування того, як функціонує бізнес на вакцинах, і готові поділитися результатами. Зокрема, вони напряму поспілкувалися з "королем вакцин" - власником індійської компанії Serum institute, одним з найвпливовіших світових фармацевтичних магнатів, який входить до рейтингу найбагатших людей планети.

Детальніше - в інтерв’ю автора фільму "Вакцини. Бізнес на страху" Олексія Бобровникова.

- Олексію, вам вдалося вийти на людину - власника компанії, що виробляє сумнівну вакцину. Як вас сприйняли, чи готові були піти назустріч і поспілкуватися? Що цікавого вам вдалося дізнатись?

- Людину, що є одноосібним власником компанії Serum institute of India, звати Сайрус Пунавала. Він - один з найвпливовіших людей у світовому фармацевтичному бізнесі, його статки оцінюють у три мільярди доларів. Журнал "Форбс" пише, що добитися з ним інтерв’ю практично неможливо, але нам це вдалося. Справа в тому, що вони дуже зацікавлені у виході на європейський ринок вакцин, і Україна - важливий стратегічний бізнес-об’єкт у цьому напрямку, так би мовити, квиток до Європи. Ми подзвонили, пояснили, що через щеплення препаратом, який виготовляє їхня компанія, померла дитина, ми проводимо розслідування, і від того, погодяться вони з нами співпрацювати чи ні, залежить їхня репутація в країнах Європи. Пан Пунавала погодився відповісти на питання, що нас цікавили, і тут почалося найцікавіше. Очевидно, сам того не знаючи, він розкрив неймовірні подробиці виготовлення вакцин, їхнього складу і вимог щодо безпеки.

- Які, наприклад?

- Між іншим він розповів, на базі якого штаму вірусу створена ця вакцина. З інших джерел ми дізналися, що саме цей тип вірусу є експериментальним і вже призводив до дитячих смертей в країнах третього світу - зокрема, у Сенегалі та Гвінея-Бісау.

- А як вам вдалося отримати, головне - доставити в Україну зразок вакцини?

- Нічого складного не було - взяли ящик з ампулами й поїхали. Нас ніхто не зупинив - жодний митник на жодному з кордонів, які ми перетнули. На ящику величезними червоними буквами було написано: "Медикаменти, що рятують життя". Це діяло як перепустка - жодних перевірок, жодної бюрократії. Ми дуже вдячні митним офіцерам - вони поставились до нас як до співробітників "Червоного Хреста". Але лояльність закінчилась, тільки-но ми звернулися в Україні до лабораторій, сертифікованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Нас офіційно (можете почитати на сайті МОЗ України) звинуватили… в біологічному тероризмі! І лише тому, що ми завезли до країни 10 ампул препарату без дозволу Міністерства. Але за кілька місяців до цього так само - без дозволів та реєстрацій - до України завезли 8 мільйонів доз цього ж препарату! Хіба не це - біологічний тероризм?

- Що ж трапилося в лабораторії?

- Ми прийшли до лабораторії імунобіологічних препаратів (це київська інстанція, підконтрольна Міністерству охорони здоров’я), попросили зробити аналіз цієї загадкової вакцини. І тут наштовхнулися на фізичний опір! Я сам дуже довго не міг зрозуміти, що стало причиною інциденту. На перший погляд - ідіотична ситуація: ми принесли вакцину, нас попросили підписати документ про її передачу, і одразу ж відмовляються взяти на дослідження вакцину, а документ про її передачу намагаються вирвати у мене з рук! Що дає їм папірець з нашими підписами? Хіба що наше офіційне підтвердження, що ми привезли препарат до України без спеціальних дозволів, але ж це медична лабораторія, а не прокуратура. Але, поглянувши на ситуацію з іншого боку, я зрозумів, що вони не хотіли віддавати папірець тому, що там стояли ЇХНІ прізвища. Того ж дня ми дізналися, що представники цієї лабораторії раніше відвідували індійський завод з виробництва вакцин і досі підтримують з людьми пана Пунавали дружні стосунки. І саме в цій інстанції продукція індійської компанії була визнана абсолютно безпечною. З юридичної точки зору їхні відносини з виробником - це ще не доказ їхньої причетності, але, погодьтеся, факт дуже красномовний.

- З ким іще ви зустрічалися в рамках вашого розслідування?

- З експертами, лікарями та вченими з Британії та Німеччини, постраждалими, а також представниками головного конкурента Serum institute - міжнародної корпорації GlaxoSmithKline. Найдраматичніше те, що в цьому бізнесі немає поганих чи хороших - будь-який виробник вакцин діє за схожою схемою. В Росії ми зробили епізод, який доводить, що проблема не лише в індійських препаратах. Бізнес на вакцинах - це глобальний бізнес, побудований на замовчуванні, круговій поруці, тотальній корупції, врешті-решт - на страху. Задіяні всі - фармкорпорації, ВОЗ, уряди країн. Всі вони грають у страшну гру за власними правилами. Ми так і назвали фільм - "Вакцини. Бізнес на страху". Ідею цю, до речі, ми взяли у німецького лікаря, який багато років досліджував цю проблему і брав участь у десятках судових розслідувань, в яких люди намагалися довести провину фармкорпорацій у тому, що вони покалічили їхніх дітей. Масова, тотальна вакцинація - це бізнес, який базується на страху. Це те, до чого ми приходимо в нашому розслідуванні.


В тему:

Фармацевтичне лоббі не вгамовується

Вакцинація від краснухи, яка призвела до смерті дитини, – злочин

Україна йде до нової суспільно - політичної системи

Вакцинація є прихованою кампанією зі скорочення населення

Вакцина “КаКа”: Ложь, наглая ложь и статистика

Невичерпне джерело. Розмови про Україну з Ігорем Каганцем на ТБ «Галичина» (відео)

Світоглядні основи вакцинації

У Запоріжжі пройшла акція «Вакцинація - геноцид нації»

Створюється громадянський центр з контролю за вакцинами

Нардеп Віктор Корж про вакцинацію: «Ми є свідками жахливого злочину»

Позапланова вакцинація – планова стерилізація

Масові вакцинації провокують епідемії

Випробування пробою Манту

На Вінниччині без довідки про щеплення дітей не пускають у дитсадок (відео)

Щеплення від життя

Чим ширша вакцинація, тим більша смертність

Миколу Проданчука треба захистити як важливого свідка

Українських солдат щеплюють від кору і краснухи

За такі заяви треба розстрілювати

Суперечності між медичною наукою і політикою вакцинації

Коли українським чиновникам зроблять щеплення від жадібності?

Уряд відповідатиме у суді за злощасну вакцинацію?

Окупаційна еліта хоче знищити українських трудящих

Україну закликають довести скандальну вакцинацію до кінця

І уряд, і Президент лобіюють інтереси транснаціональних фармацевтичних корпорацій

В Україні розпочалася біологічна війна?

Нардеп Тетяна Бахтєєва закликає українців не робити щеплення від кору

Чи варто довіряти замміністру Бідному

Замміністра порадив дочці Тимошенко зробити щеплення від краснухи

Що робити з Міністром охорони здоров’я і ВООЗ?

Щеплення – величезні гроші на масштабній брехні

Щеплення мають робити лише за медичними показами і за письмової згоди батьків

Антона Тищенка проголосять святим

Безжальна імунізація, або правда про щеплення

Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

СПИД — мистификация мирового масштаба

Небезпечну вакцину таки колотимуть дітям?

Кузьма Іванович, Трамадол і Аюрведа...

Взірець заяви з відмовою від вакцинації від кору та краснухи

Примусова вакцинація: Ну, й навіщо нам ця «КаКа»?

Толерантний геноцид

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

Геноцид українців через щеплення. Почалося…

Все більше американських дітей непритомніють після щеплень

Щеплення? А може — стерилізація всіх українських дівчат???

Безжальна імунізація

Небезпечне щеплення

Вакцинація від кору і краснухи загрожує генофонду української нації

Чи виживуть українці після програм ООН?

Вторгнення чужих буде катастрофою

Толерантність: медичні факти і жіноча логіка

Попит на ксенофобію

Небезпечна вакцинація (підбірка актуальних статей)
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи