Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Третій Гетьманат і кредити МВФ. Тріллер

Як вже відомо, проект «Економічна криза» покликаний збагатити еліту за рахунок пограбування трудящих. Третій Гетьманат командно-адміністративними методами переорієнтує кредитні зобов’язання еліти перед Міжнародним валютним фондом на саму еліту, як на споживача кредитів МВФ. Красти – погано.

Після встановлення Третього Гетьманату внаслідок самоліквідації проекту «незалежна республіка» Указом Гетьмана відповідальність за повернення кредитів МВФ буде покладено на поголів’я Верховної ради, Кабінету міністрів, Секретаріату президента та інших залучених до процесу представників еліти політичної нації, як споживачів кредитів. Еліта? – Повертай кредит.

Необхідність такого заходу грунтується на відсутності протестів поголів’я Верховної ради, Кабінету міністрів та Секретаріату президента з приводу власного збагачення за рахунок кредитів МВФ. Трудовий народ України не має до самозбагачення еліти жодного відношення, тому повертати кошти Міжнародному валютному фонду будуть ті, хто їх брав.

В разі спроби еліти заподіяти трудящим судову тяганину, трудящі на місці опановують функцію відкритих Народних судів з публічним розглядом негідної поведінки еліти з обов’язковою конфіскацією рухомого та нерухомого майна.

Окрім того, поголів’я Верховної ради, Кабінету міністрів, Секретаріату президента та інших залучених до процесу представників еліти політичної нації (на момент отримання кредитів МВФ) протягом десяти років сплачуватиме 30% від суми отриманих кредитів на цільове фінансування будівництва житла для сімей робітників, селян, військових і молодих студентських пар, а також у Фонд заробітної плати, в якості покарання за злочинну спробу повісити фінансовий тягар повернення кредитів на трудящих. У представників еліти, незгодних з цією добродійністю, уся сукупність нерухомого та рухомого майна буде автоматично вилучена і націоналізована.

Пропонований комплекс простих і ефективних заходів дасть можливість:

а) стабілізувати економіку;

б) суттєво підвищити рівень життя трудящих методом жорсткого припинення розкрадання елітою всього, що вона щоденно безкарно краде за умов ліберальної вседозволеності;

в) різко підняти градус суспільного оптимізму, соціальної справедливості, трудової дисципліни і віри широких народних мас у власні сили;

г) підтвердити реноме Третього Гетьманату як надійного партнера на міжнародній арені.

Термін виконання – за результатом домовленостей із зацікавленими сторонами.

Гарантом виконання процесу є Гетьман як Головнокомандуючий і Духовний вождь нації.

NB. Все наведене вище є футурологічною маячнею, а тому дійсності не відповідає, бо це нетолерантно :)
 


 

 

В тему:

Паразити

В Україні з’явився суспільний запит на Вождя

Залізом і вогнем

Україна – хата без господаря

Юрій Сидоренко: «Кризи немає»

Вони знов вигадали “кризу”, щоб вкотре почистити від грошей наші з вами кишені

Нова Угода партії снайперів

ТОР-130: розстрільний список?

Україна. Детективний сюжет

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи