Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Біблія змальовує гігантську катастрофу в Чорному морі

Світ:

В Києві презентовано науково-пошукову ілюстровану книгу про біблійний потоп “Боги, потопи і люди”. Представлення книги відбулося 17 вересня в агентстві УНІАН за участі автора книги Валентина МОЙСЕЄНКА, а також директора видавництва “Богдан”, де здійснено друк видання, Бориса ЛОГІНОВА.
За інформацією В.МОЙСЕЄНКА, є всі докази того, що історія біблійного потопу пов’язана саме з нашими пращурами і відбувалась 7,5 тис. років на території Чорного моря, де раніше, до загального потепління, було прісноводне озеро. Автор зазначив, що інформація, викладена в книзі, грунтується на наукових дослідженнях вчених різних країн щодо наслідків Чорноморського потопу. Зазначалося також, що на той час рівень Чорного озера був приблизно на 200 метрів нижчим за рівень світового океану.

“Ми не знаємо, чи перетинку, яка відділяла сучасну протоку Босфор від Чорного моря прорвало само собою, розмило, чи був землетрус, але ми можемо собі уявити цю грандіозну картину, коли водоспад, силою кількасот ніагарських водоспадів, з висоти 200 метрів близько року-двох з величезним шумом, його було чути на кілька сотень кілометрів, падав у колись прісноводне Чорне озеро. Для місцевих жителів така катастрофа була як кара богів”, - розповів В.МОЙСЕЄНКО.

За його словами, в результаті було затоплено великі території суші з поселеннями людей. Тоді, за даними американських вчених, територію північного причорномор’я населяли близько 10 тис. осіб, а за даними європейських дослідників - близько 200 тис. Люди переселялись вгору по Дунаю і про це свідчать залишки численних поселень другої половини шостого тисячоліття до Різдва. Так само відомі поселення по Дону, - повідомляє УНІАН.


В тему:

Українські вчителі античних ромеїв та греків

Забута велич "маленької" землі

Чи був Ярослав Мудрий українцем?

Знайдено кам"яні кола, які на 7 тис. років давніші за Стоунхендж

Атлантида: Загадки святилища Пуповинной горы

Найдавнішу пасіку відкопали поблизу Скіфополя в Галілеї

У Галілеї неподалік міста Мегідо віднайшли арійський хрестиянський храм

Найдавнішу пасіку відкопали поблизу Скіфополя в Галілеї

Гіперборія і Скіфський квадрат

Скіфи. Чи був такий народ?

Українці: скіфи, сармати, руси

Борія, тобто сонячно-потужна

Хліборобська сварга — за законом світового ладу

Сварга — сакральний символ України, знак планетарного духовного полюсу

Символіка — це програма майбутнього

Украдений символ

Свастика і таємниця імені «Україна»
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи