Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гірка правда чи солодка брехня?

Не думаю, що до наступного “лохотрону” вдасться розвінчати байки і міфи політиканів та їх партійних кланів, але нагадуємо, що у парламенті знову буде значно більше половини депутатів неукраїнського походження, які будуть робити краще життя тільки для себе.
Не вірю в колективістське прозріння, бо до огиди замиловуюсь електоральним кочовим кріпацтвом... Коли людина прозріває, їй стає несамовито важко і лячно. Заспокоює лише те, що людям темним і нещасним ще страшніше і важче. Для людини, яка прозріла, стає аксіомою: „У всій земній історії останніх століть є якась катастрофічна закономірність, корені якої чомусь завжди сягають Мертвого моря.

Виглядає так, що вихідці звідти розбрелися по всьому світові, реалізовуючи програму нищення цивілізації. Вони нічого доброго не зробили, не роблять і не можуть зробити, бо їхня суть є антилюдською, як і їхня політика. Для нашого Роду вони принесли одні нещастя і тому цього не можна не знати, не розуміти і не враховувати. Попри усе це — більшість залишається в полоні ілюзій облудної брехні про щасливе майбутнє і малоймовірно, що подібними публікаціями щось можна змінити.

Написано уже достатньо, щоб пересічному читачеві нашої газети можна було задуматися над своїм власним життям і розпочати активно зворотній зв’язок з метою формування спільноти, здатної мислити і діяти у вірному напрямку”

Скоро знову вибори, і знов позачергові. Передвиборне скигління партійно-блочних зграй з списками уже остогидлих політиканів, продовжиться подальшими шакалячими війнами за шмат влади і вплив на свідомість електорату. Незрозуміло як будуть виконуватися обіцянки, на які купуються голоси? Невже не зрозуміло, що обіцянки є всього смердючим “опаришем”, на який ловлять електорат? Життя „маленьких українців” після виборів не покращиться ні на йоту, а якщо і покращиться, то не завдяки „мудрій” політиці парламенту і уряду, а наперекір їй. Кожний, хто бере до рук СС, має прозріти і зрозуміти безвихідь політичної катастрофи.

Якось Ю. Тимошенко заявила: „Прошу не непокоїтись через те, що припинено ухвалення „страшенно важливих для суспільства і держави” законів, навпаки це справжній політичний успіх — заблокувати щотижневе штампування чергової „чорної сотні”, так званих законів, бо більшість з них руйнують законодавче поле України, мають чисто лобістський характер, а іноді і злочинний зміст.” (Якщо б не було можливості легалізувати злочинну діяльність через закони та інші нормативні акти, якщо не було б пільг для „народних” обранців, хто пішов би в депутати? Примітка автора.) Виникає логічне запитання: „Якщо у передвиборчих списках партій сьогодні ті ж люди, то навіщо увесь цей цирк з виборами?”

Усе що ми маємо — є результатом роботи одного центру, але проблема таки у самих нас. Невже не зрозуміло, що ми живемо в середовищі абсолютного зла і невинних тут немає. Абсолютне зло базується на злочинах і мовчки спостерігати, співпрацювати або просто горбатитись на злочинців — теж є злочином. Треба пам’ятати, що зрада є найпідступнішим злочином і жодна зрада не відмолюється муками сумління, які вона породжує.

Ми стали свідками, як РАДянська влада трансформувалася в РАБинську. Не люди, а людиноподібні істоти заповнили усі владні коридори, прибуткові ніші і навіть шпаринки „держаби”, званої Україною. Не думаю, що до наступного “лохотрону” вдасться розвінчати байки і міфи політиканів та їх партійних кланів, але нагадуємо, що у парламенті знову буде значно більше половини депутатів неукраїнського походження, які будуть робити краще життя тільки для себе. Виглядає так, що ми прожили уже 17 років геноциду, ще цинічнішого ніж голодомор та репресії 30-х років. Попри те, що Росія залишається найбільш небезпечною країною світу на рівні з США, не треба робити з неї пугало. Там теж геноцид, бо при владі там такі ж людиноподібні, часом навіть без паспорту РФ...

Злиденне сьогодення і ще злиденніше майбуття після виборів є результатом того, що за кермом в Україні сидять люди без совісті, а ідеологію формують їхні закордонні “папіки”. Мабуть самоврядування потрібно починати з гетто, в якому научать любити і шанувати свободу. Самоврядування починається від стану душі окремої людини, оскільки кожна людина є індивідуумом і одночасно суспільною істотою. Саме об’єднанням зусиль багатьох індивідуумів і створюється відповідна спільнота — громада, здатна генерувати ідеї і відстоювати свої права. Свідома громада є загрозою для зграї злочинців та їх посіпак, тому цей напрямок не підтримується і строго контролюється донорськими центрами.

А може з цього і треба починати? Свідома людина формує свідому громаду а з нею і свідомий вибір.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи