Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Запоріжжі пройшла акція "Вакцинація - геноцид нації"

Категорія:

Сьогодні в центрі Запоріжжя пройшла акція "Вакцинація - геноцид нації", спрямована проти масової примусової вакцинації дітей в Україні.
Всі охочі отримали інформацію зі статистикою захворюваності щеплених громадян хворобами, від яких вони щепилися, дані про можливі негативні наслідки вакцинації, а так само про компоненти вакцин використовуваних на території України.

Як повідомила співорганізаторка заходу Наталія Гончарова, мета акції - привернути увагу громадськості до "зворотної сторони" щеплень, які "сприяють не тільки і не стільки профілактиці певних захворювань, скільки зниженню природного імунітету дітей".

"До складу вакцин, які зараз застосовуються в Україні входить ціла низка небезпечних для здоров'я компонентів, зокрема ртуть (мертіолят або тірмірозал, який є консервантом, що вражає нирки, клітини головного мозку і центральну нервову систему в цілому), фенол (високотоксична речовина, що міститься в пробах Манту і яка може викликати шок, серцеву недостатність тощо). І ми вважаємо, що люди повинні про це знати, щоб робити усвідомлений вибір", - підкреслила Гончарова.

Вона зазначила, за допомогою акції її організатори хочуть так само звернути увагу на те, що використовувана зараз в Україні система вакцинації суперечить положенням української Конституції. "Відповідно до Конституції, кожен громадянин України має право на освіту, водночас віддати дитину до школи, я вже не кажу про дитячий садок, без щеплень, м'яко кажучи, вкрай проблематично", - пояснила Гончарова.

За її словами, зараз організатори акції готують документи для реєстрації громадської організації "Антивакцина", метою якої буде лобіювання ухвалення законодавчих актів, здатних усунути цю проблему.

Нагадаємо, що в травні цього року під час кампанії масової імунізації молоді проти кору і краснухи в реанімації помер старшокласник із Краматорська - після щеплення, зробленого йому напередодні. В Донецькій області після щеплень було шпиталізовано близько ста дітей і підлітків.

У квітні 2006 року 88 зі ста учнів школи-інтернату в Херсонській області було шпиталізовано після проби Манту; лікарі поставили діагноз ГРВЗ. Незабаром масова реакція на пробу Манту повторилася у Хмельницькій, Вінницькій і Черкаській областях. Ці випадки не лише не були розслідувані, але медики навідріз відмовляються пов'язувати хвороби постраждалих зі щепленнями.


В тему:

Небезпечна імунізація (підбірка актуальних статей)

Створюється громадянський центр з контролю за вакцинами

Нардеп Віктор Корж про вакцинацію: «Ми є свідками жахливого злочину»

Позапланова вакцинація – планова стерилізація

Масові вакцинації провокують епідемії

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи