Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Окупаційна еліта хоче знищити українських трудящих

Категорія:

Смертельна вакцинація від кору і краснухи триватиме - на кону стоять сотні мільярдів. Проте не для всіх - 27-річний елітний секретар Донецької міськради, українофоб-"регіонал" Микола Левченко, що належить до списку тих, хто за віком повинен бути прищепленим, навідріз відмовляється пройти вакцинацію.


У справі про вакцину проти кору і краснухи замішані тільки бізнес і гроші. Таку думку висловив В'ячеслав Кустильов, президент Ліги захисту громадських прав, повідомляє газета "Дело".

"Зараз йде вибілювання імені ВОЗ, - зазначив він. - ВОЗ - це бренд, під яким продається левова частка всіх медикаментів у світі. Якщо їх репутація буде підірвана, то компанії зазнають сотні мільярдів збитків. Ось що стоїть на кону".

За його словами, "в Україні вакцина не пройшла сертифікації, по-перше, всі дуже поспішали, тому що було дуже зручно використовувати важелі впливу на випускників через атестати і на тих, хто вступає до вузів".

"По-друге, у нас не була проведена реєстрація, тому що це неможливо зареєструвати, - розповів він. - Реєстрація припускає проведення клінічних випробувань. Так от, вакцина не пройшла б ці випробування. Вона неймовірно еметогенна. Мало того, за нашою інформацію, в Києві вже проведена експертиза цієї вакцини, і вона показала, знову ж таки, неймовірну еметогенность. І ці висновки знову закриті, тому що у нас незалежної комісії немає. У комісію входять ті, хто цю вакцину протягнув до України".

Кустильов повідомив, що "така історія вже була в 1991 році, коли саме цей штамп, який нам дали, випробовувався на мирних жителях Лос-Анджелеса". "Проводило його відомство CDC, яке і зараз бере участь в цьому експерименті, а це саме експеримент, - зазначив він. - Вакцинація була зупинена, після того, як почали надходити скарги".

Також він упевнений, що "смертельний випадок в Краматорську і ускладнення після вакцинації - це проблема вакцини, однозначно".

"Нам вчора телефонував обурений батько загиблого хлопця і казав, що синові ставлять тепер інший діагноз - ожиріння, - повідомив правозахисник. - Яке ожиріння, якщо це була дитина двометрового росту з м'язовою масою".

"З таким підходом неважко спрогнозувати: у смерті підлітка винних не буде. Вже зараз мова йде про те, що людина нібито була настільки хворою, що без вакцинації вона через два дні і сама би померла, - зазначив він. - Практично того ж дня після смерті хлопця Микола Проданчук, у той час головний санітарний лікар країни, зробив заяву, що вакцина тут ні при чому. Ще не було ніяких аналізів, ніяких результатів експертизи".

За його словами, "насправді найправильніші діагнози були поставлені тоді, коли ще не встигли заблокувати інформацію".

"Загиблому був встановлений діагноз - тромбоцитопенічна пурпура, - повідомив Кустильов. - Такі ускладнення значаться в списку до цієї вакцини. Але за інструкцією таких ускладнень повинно бути одно на тридцять тисяч. Насправді кількість зареєстрованих ускладнень значно більша. У деяких групах, наприклад, в Житомирській області, надійшла інформація про реакцію 80% в групі. Цю інформацію блокують, щоб відновити вакцинацію."

"Міністерством охорони здоров'я схвалена програма про проведення вакцинації. Цим само міністерством на всю країну проінформовано, що вакцинація добровільна. Це нормативний акт, якому підкоряються тільки службовці Мінохоронздоров'я. Це ж не є закон, - зазначив правозахисник. - А громадяни керуються законами України, які у нас свідчать, що будь-яке медичне втручання вживається тільки з відома пацієнта".

Тим часом, як пише газета "Сегодня", попри скандал з масовою всеукраїнською вакцинацією, загальнодержавні щеплення від кору і краснухи повинні відбутися. Причому, не дивлячись на смерть школяра Краматорська і госпіталізацію 207 людей, Мінохоронздоров'я не виключає, що щепити будуть тією самою індійською вакциною.

За словами заступника міністра охорони здоров'я Валерія Бідного, "термін придатності речовини закінчується тільки в серпні 2009 року". При цьому конкретні терміни старту акції медики не позначили. "Рішення про продовження кампанії вакцинації буде ухвалено протягом місяця", - заявив Бідний. "Наші експерти упевнені в якості вакцини, проте ми все одно ініціюємо додаткову експертизу в європейських лабораторіях і лише після цього можна обумовлювати тимчасові рамки", - додав він.

Заступник міністра так розхвалював вакцину, що навіть запропонував дітям вищих чиновників, зокрема, "дочці прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенії зробити щеплення, не побоюючись за своє життя".

Тим часом, 27-річний елітний секретар Донецької міськради, українофоб-"регіонал" Микола Левченко, що належить до списку тих, хто за віком повинен бути прищепленим, навідріз відмовляється пройти вакцинацію.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи