Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До 2020 року може настати глобальне похолодання

Світ:

Дослідники, що вивчають активність Сонце, пророкують, що до 2020 року почнеться найслабкіший за останні два століття "цикл Швабе" , що приведе до незвичайного похолодання на Землі.
Дослідження кліматичних змін сьогодні дають все нові й нові революційні результати. Після підписання Кіотського протоколу в 1997 році в цій області здійснено більше досліджень, ніж за всі минулі роки разом узяті.

Відкриття не залишають від міфів про глобальне потепління каменю на камені. Так, канадські вчені вивели чітку кореляцію між змінами яскравості Сонця й кліматом Землі. Група дослідників з Ottawa-Carleton Geoscience Centre стверджує, що тепер світові потрібно готуватися до згубного глобального похолодання.

Учені почали збирати й аналізувати проби ґрунту із дна глибоких фіордів Західної Канади. Використовуючи різні методи буріння, вони змогли зібрати в цих западинах ґрунт більш ніж за 5 тисяч років. Найдревніші шари витягалися із глибини приблизно 11 метрів під дном фіорду. За цими пробами чітко видно річні зміни, що відбивають різні пори року: холодному й дощовому зимовому періоду відповідають темні відкладення; для теплих літніх місяців характерна велика кількість скам'янілої риб'ячої луски.

У роки, коли літо в регіоні було переважно спекотне, спостерігаються помітно товстіші шари риб'ячої луски.

Отриманий дослідниками "журнал метеоспостережень" дає чітке підтвердження того, що природні кліматичні зміни можуть бути досить різкими. Наприклад, у середині 62-літнього періоду приблизно 4400 років тому всього за пару сезонів відбулися різкі зміни: було тепло, сухо й сонячно, а потім на кілька десятиліть установилася переважливо холодна й дощова погода.

Провівши на комп'ютерах аналіз змін у часі відносно кольорів і товщини річних шарів, дослідники натрапили на повторювані циклічні закономірності. Так, протягом усього "архіву" відкладень спостерігається досить яскраво виражений і стабільний 11-річний цикл. Це чітко відповідає широко відомому "циклу Швабе" - 11-річному циклові змін сонячної активності, протягом якого сонячне випромінювання варіюється приблизно на 0,1%. Учені дійшли висновку, що кліматичні зміни диктуються Сонцем.

Дослідники, що вивчають активність Сонце, пророкують, що до 2020 року почнеться найслабкіший за останні два століття "цикл Швабе" , що приведе до незвичайного похолодання на Землі.


В тему:

Кліматичні війни

Глобальна криза і Великий перехід

Земля майже вичерпала свої ресурси

Льодовик замість потепління

Секретні висновки Пентагону були опубліковані в українському журналі “Перехід-IV”

Глобальна криза примусить багатьох згадати слово “автаркія”

Людству загрожують епідемії нових хвороб


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи