Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рок-характерники з «Кому вниз» - за українське кіно

Категорія:

Лідер гурту «КОМУ ВНИЗ» Андрій Середа та продюсер і бас-гітарист гурту «КОМУ ВНИЗ» Сергій Степаненко підтримують «Марш Українського Глядача». Про це вони розкажуть на прес-конференції 26 березня.
26 березня 2008 року о 10-30 в УНІАН з трансляцією на 5-му каналі відбудеться прес-конференція ініціаторів «МАРШУ УКРАЇНСЬКОГО ГЛЯДАЧА», який пройде у Києві 29 березня 2008 року під гаслом «Від кіна українською – до українського кіна». Марш пройде вулицями української столиці і завершиться переглядом українських кіно- та мультфільмів на Майдані Незалежності.

Учасники прес-конференції: голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, актор Національного академічного драматичного театру ім. І.Франка Богдан Бенюк, спортивний оглядач телеканалу «ICTV» Ігор Мірошниченко, кінорежисер Михайло Іллєнко, лідер гурту «КОМУ ВНИЗ» Андрій Середа, продюсер, бас-гітарист гурту «КОМУ ВНИЗ» Сергій Степаненко

Місто проведення прес-конференції: м. Київ, вул. Хрещатик, 4, конференц-зал УНІАН.

29 березня 2008 року Всеукраїнське об'єднання «Свобода» проведе у Києві Марш українського глядача.

Акція є наступним етапом боротьби за звільнення українського інформаційного простору від окупації. Після утвердження обов'язкового дублювання українською мовою фільмів іноземного виробництва ми вимагатимемо відродження української кіноіндустрії. Ми робимо наступний крок: від кіна українською – до українського кіна.

Нагадуємо, 6 березня 2008 року «Свобода» провела пікет Міністерства культури і туризму України на підтримку політики міністерства щодо обов'язкового дублювання іноземних фільмів українською мовою. Учасники пікету «Українцям – кіно українською!» солідаризувалися з українськими акторами, звукорежисерами, технічними та творчими працівниками, задіяними у процесі озвучування іноземних фільмів. Акцію підтримали українські актори, режисери, письменники.

З позицією ВО«Свобода» в питанні дублювання кінофільмів можна ознайомитись на сайті «Свободи».



В тему:

Міфи дубляжної війни в Україні

Кіно-Переклад

У столичному кінотеатрі Жовтень відбулася дія на підтримку переозвучення іноземних стрічок українською мовою

Бойкот „Мультиплексу”!

Підтримай український кінопереклад

Від кіна українською – до українського кіна!

КОМУ ВНИЗ продовжують експансію в Європу

Офіційний сайт гурту «Кому вниз»

Футболки і шеврони «Кому вниз»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи