Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Жахливі дані, або те, прo що ми мовчимо

Світ:

В Україні все замовчується. Чому?
Мене дивує, що через п’ять років після перепису населення України, не було грунтовного аналізу цього перепису, науково обгрунтованих прогнозів. Так, «Сільські вісті» від 30.10.2003 року прогнозували, що до 2013—2018 років в Україні може залишитися — 20 мільйонів громадян; у журналі «Сучасність» №10 за 2004 рік Любомир Періг у своїй статті «Людність України крізь призму демографії та охорони здоров’я», посилаючись на прогнози НАНУ, пише, що «до 2040 року в Україні може не залишитися жодного українця». Днями по телебаченню передали, що до 2050 року в Україні буде 35—36 мільйонів громадян. А ще за СРСР журнал «Наш современник» прогнозував, що через два покоління (40 років) кількість східних слов’ян скоротиться вдвічі, а з тих хто залишиться — 50% будуть пенсіонерами. Навіть демографи чомусь вважають, що для простого відтворення населення потрібно, щоб народжуваність була — 2,2—2,3 дитини за життя на кожну жінку (хоча це — дані 50 – літньої давнини). Зараз офіційно визнано, що 30% від кількості народжених (120 тис.) молоді, не залишивши нащадків, помирають від наркотиків, а близько 25% від народжених щорічно — емігрують за кордон. А в Україні зараз народжуваність — 1,1—1,2 дитини на кожну жінку. До того ж, якщо довіряти статистиці, за один рік дві тисячі українок одружилися з німцями. Страшно навіть уявити, скільки таких шлюбів з іноземцями відбудеться за 15 років — по всім державам закордоння. Адже, мільйони українок працюють за кордоном і зовсім не збираються повертатися в Україну, влаштовуючи своє життя в інших країнах. Крім того, було повідомлення з Ізраїлю, що 30 тис. ізраїльтян мають два громадянства — ізраїльське та українське. Тобто ми їх вважаємо українцями, а вони, фактично, живуть, працюють і народжують дітей для Ізраїлю.

У нас немає статистики щодо смертності, а, між тим, в Україні є можливість скоротити смертність на 50%. Газети навіть не повідомляють щоквартально про народжуваність та смертність на кількість населення по містах і селах, по областях. І ніхто не знає — де більше, де менше і чому? Немає й динаміки дитячого населення (хоча було небезпечне для України повідомлення: цього року в перший клас пішло дітей удвічі менше, ніж п’ять років тому). Немає, також, повідомлень про національний склад дитячого населення — Німеччина, наприклад, не приховує, що в деяких школах 45% учнів — турки, які народилися в Німеччині, але погано знають німецьку мову. Тобто висвітлюють проблему щоб її вирішувати. У Франції не приховують, що великий відсоток дітей народжують емігранти. Навіть Росія повідомила що «русское» населення скоротилося на два мільйони, а мусульманське за цей час зросло на таку ж саму кількість. В Україні все замовчується. Чому?

На мій погляд, коли в нас роблять прогнози, не враховуються наступні факти: за останні 50 років на Землі, особливо у Північній півкулі значно зросло забруднення зовнішнього середовища (повітря, вода в Україні в криницях чиста лише на глибині 60 метрів), тому діти вже в утробі матері отруюються повітрям, яким дихає матір, водою, яку вона п’є, їжею яку вона вживає. Крім того, збільшилась кількість курців, тих, хто вживає алкогольні напої, наркотики, а ці шкідливі звички негативно впливають на здоров’я українців, їх інтелектуальну діяльність і можливість народжувати нащадків (до 50% людей дітородного віку — безплідні) та народжувати дітей здоровими (зараз в Україні 95% народжених дітей — хворі). А здорових дітей можуть народжувати тільки здорові батьки. Тому в Україні кожне наступне покоління все більш хворе. Зараз 70% пологів — з ускладненнями. Навіть у молоці матерів вже є алкоголь, нікотин, діоксин («Україна молода», 1 березня 2005 року). В газеті «Сільські вісті» від 4 січня 2005 року, Наталя Литвиненко в своїй статті «Українська медицина» зазначає: «В Україні здоров’я населення погіршується настільки катастрофічно, що це стало проблемою національної безпеки, помирає щорічно на 350 тисяч більше, ніж народжується, смертність у віці 34—54 роки в 1,5 разу вища, ніж у Європі. Якщо 20 років тому кількість здорових становила 40%, то тепер — тільки 20%». На землі значно збільшилася кількість спадкових хвороб: «Якщо тридцять років тому генетичний вантаж земної цивілізації складав 10,5%, то зараз — 75%» («Україна молода», 9 грудня 2004 року, Олена Гречанинова).

Зараз генофонд людства нестабільний і його розпад можна очікувати найближчими роками. Як зазначив в одній із своїх статей Андрій Столяров («Новый мир» №11, 2004 р.) «нова інфекція сама врегулює кількість людства на землі». Це стосується і України!»: «Возрастной состав нынешнего населения России свидетельствует о дальнейшем его вымирании; более того, с постоянным ускорением» («Новое время» №25, 2004 г., В.Переведенцев).

Варто згадати лише про наслідки Чорнобиля («Газета по-киевски», 11 травня 2004 г.): «После Чернобыльской трагедии темпы ухудшения генофонда уже сравнялись с уральскими». У 50-х роках минулого століття були випробування на Уралі малих вибухів атомної зброї у повітрі. Зараз вже є негативні наслідки для здоров’я в двох-трьох поколіннях потому, збільшилась кількість хворих на психосоматичні захворювання та рак.

Мені здається, не треба ховати голову у пісок — зникнення української нації в найближчі 15 років — це реальність. Як і те, що до 2050 року практично зникне «біла раса» на землі, оскільки зараз інтелект людей погіршується вже в утробі матері, де він губить клітини головного мозку — через забруднене повітря, брудну воду, їжу, в якій багато хімікатів. В Україні стрімко збільшилося пияцтво: дозволено виробляти й продавати алкогольне морозиво (для дітей), а в солодку воду додавати 8 відсотків спирту (для підлітків), тому в Донецькій області три роки тому було взято на облік тисячу алкоголіків серед дітей та підлітків, а в 2005 році ця кількість збільшилась втричі. А скільки з них не на обліку. Газета «День» 2 квітня 2004 року писала: «За радянських часів на українця припадало 8,5 літрів чистого алкоголю, зараз — 20 літрів, 65% підлітків вживають спиртні напої. Йде фізична та психічна деградація. 85% питущих палять. А ще майже 50% цукру йде на виготовлення самогону».

Будь-яка нація вважається старою, якщо більш ніж 7% становлять літні люди (пенсіонери). Їх в Україні більше 30%. Мені здається, обов’язком Комітету статистики є надання аналітичних даних демографії з аналізом. І якщо ми хочемо врятувати націю, ЗМІ повинні надавати зазначені вище дані щоквартально, вказувати на факти, проблеми на недоліки.

Зараз вчені світу попереджають, що негаразди в екології та демографії можуть привести до такого становища, коли вже врятувати націю («русских» і українців, білу расу, а можливо і все людство) буде вже пізно. Тому треба діяти. Хоча я і лікар, але лише нещодавно дізнався, що є біологічна схильність до алкоголізму. Так, алкоголь не переносять 5% східних слов’ян, 35% японців і ще більший відсоток китайців, тому серед останніх так мало алкоголіків.

---------------------
В тему:

Шумове забруднення небезпечне для життя - ВООЗ

Як стати кращими батьками?

Прихований геноцид. Тяжке похмілля від легкого алкоголю

Пляшка для недолітків

Надмірне захоплення телебаченням призводить до смерті

Телевізор калічить дітей

Інформаційна диверсія

Євгеніка для України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи