Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи виживуть українці після програм ООН?

Світ:

Якщо здоровій людині регулярно давати ліки, то вона може захворіти. Якщо цих ліків буде забагато, то вона втратить здоров'я напевне! Українці є дуже толерантними, довго терплячими, здатними пробачати. Але проти молодих українців чиниться чергова інтелектуальна і духовна агресія! Ось нещодавно ООН (котра відмовила у визнанні Голодомору українців актом геноциду) вирішила, що "нині українська молодь не має соціальних цінностей та не усвідомлює своєї відповідальності перед суспільством." Так заявила керівник одного з сумнівних проектів ООН Оксана Гарнець. І тому з нового навчального півріччя в школах України планують ввести заняття "Я вчуся бути толерантним".

Про що ж говоритимуть молодим людям ці найманці чужинських ідеологів?

Ми можемо впевнено сказати, на що будуть спрямовані зусилля цих агітаторів. Для прикладу візьмемо те, що було зроблено у Франції та Англії. Ідеологічні диверсії призвели до того, що у Парижі тепер французів менше, ніж чорношкірих!!! Самі ж чорношкірі та араби влаштовують заворушення, вимагають від уряду Франції для себе пільги, дотації та інші незаслужені блага.

В Англії проблема відчувається не настільки гостро, але в Лондоні чорношкірих уже більше, ніж англійців. Саме в Лондоні була випробувана цинічна реклама: фотографії сердець африканця, європейця та араба. А під нею був підпис, що, мовляв, жодної різниці між людьми немає.

Зрозуміти підступність цих програм можна також, якщо почитати про неї на сайті ПР ООН в Україні. Вже в третьому абзаці йдеться, що ці програми розраховані на те, щоб: "Осягнути неповторність кожної людини у світі, навчитися терпимості й розуміння через самопізнання й самоповагу..."

То що ж виявляється? З одногу боку представник ООН твердить про те, що українська молодь не має соціальних цінностей, і водночас їхній сайт пише, що кожна людина світу є неповторною! Не думайте, що тут закладено нісенітницю. Насправді в такий спосіб українську молодь хочуть навчити любити чужинців, народжувати від них!

Відомо, що понад половину населення Африки та Азії складають діти до 14 років. Там буде страшне перенаселення, не вистачатиме землі, води, харчів. І маса цих людей вже зараз починає вторгнення на землю українців.

Якщо керівництво України залежне від міжнародних структур, то єдиною силою, що може зупинити етнічну війну, є українська молодь. І саме по ній завдається пропагандивного удару.

Українська молодь і юнацтво мають знати про справжні цінності: про подвиги Гетьманів та Геніїв українського походження, а про наявність особистостей в Африці мають знати насамперед африканці, як і про те, що щастя для них можливе на їхній історичній Батьківщині.

Ми закликаємо всіх читачів докласти зусиль, притримуючись при цьому толерантності і не порушуючи норми Адміністративного та Кримінального Кодексів, щоб не допустити відвідування курсу "Я вчуся бути толерантним" молодими українцями!

Редакція українського толерантного сайту ПАНЯНКА

----------------------------------
В тему:
Толерантність: медичні факти і жіноча логіка
Вторгнення чужих буде катастрофою
Нещастя — це шлюб з іноземцем
Гомосексуалісти. Міф про утиски
Євроуроди: тренера збірної Албанії оштрафували за критичні висловлювання щодо педерастії
Хроніка виродження. ЄС рекламує себе за допомогою порно (ВІДЕО)
Литовські водії повстали проти євросоюзівської гей-толерантності
В Європу чи в ЄЕПу?
Україна. Детективний сюжет
Темний бік імміграції
“Різноманітність” робить нас нещасними?
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи