Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Гомосексуалісти. Міф про утиски

Гомосексуалізм... Педерастія... Блакитна любов... Заборонений плід... Як гламурненько іноді виглядають хлопчики з нафарбованими нігтями і підведеними оченятами… Такі милі, такі ранимі... За що ж їм перепадає від грубих, неотесаних гетеро-мужланів?
Повідомлення з одного з київських форумів для «блакитних»:

«Нарешті! Ґей-парад в Києві! 28 серпня на центральній вулиці української столиці - Хрещатику, на відрізку від гол. виходу N1 з метро «Хрещатик» до підземного торгівельно-розважального комплексу «Метроград» відбудеться ґей-парад! Ґеї та лесбіянки з гаслами і веселковим прапором гордо йтимуть по цій вулиці. Передбачається, що буде дуже багато студентів і молоді. Піклуючись про безпеку ґеїв і лесбіянок, київський інформаційно-правозахисний центр для ґеїв і лесбіянок «Твой мир» найняв приватну охорону з агентства «A1»! Форевер!».

Ура! І відбувся-таки ґей-парад два роки тому, і йшли гордо, і заклично рухали сідницями, і вищиряли в усмішках-оскалах нафарбовані роти на неголених лицях, і поводили заклично очами. Дійсно - який грандіозний прорив в свідомості відбувся в Україні! Ґеї вголос можуть віщати про себе з телеканалів і відкрито заявляють про свої права. Суспільство толерантніше стало ставитись до представників секс-меншин, і навіть Президент країни особисто (!) поспішає привітати приїзд до України ґея планети номер один - сера Елтона Джона.

Я не знаю, чи є Віктор Андрійович поклонником творчості співака, гідного усіляких похвал і пошани (як співака!), але мені здається, що будь сер Елтон традиційної орієнтації, то не поїхав би президент на зустріч з ним, не обнімався б перед камерами, не жав би руку і не заглядав би в очі з любов’ю (дружною, зрозуміло). Такий гарячий прийом представника поп-індустрії має, на мій погляд, глибшу мотивацію.

Зустріч першої особи країни із співаком була продиктована політкоректністю. Типу, я - європейська людина. Тому, мовляв, не гребую потиснути руку ґеєві і пообніматься з чоловіком, у якого є чоловік. Всі променисто посміхаються, всі задоволені. Насправді - прорив. Адже як їх, бідолашних, утискають у правах, як по-скотські ставляться до цих людей, яких, за їх власними заявами, створив такими Бог...

Чи створив їх такими Бог?

Ні. Не створив Бог їх такими. Вони настільки часто люблять про це віщати, що самі, напевно, давно в цю ахінею повірили. Бог створив Адама і дав йому в дружини Єву. І сказав: «Плодіться і розмножуйтеся!».

Знаєте, що знаходиться на місці двох найвідоміших ґей-міст, назва одного з яких лягла в корінь терміну «содомський гріх»? На їх місці зараз знаходиться наймертве море на Землі. Знищили ці міста. І Той знищив, Хто, по заявах блакитних, їх «такими створив».

Нестиковичка, чи не так? Та ні, все вірно. Ось, і в Книзі Книг сказано недвозначно: «Не лягай з чоловіком, як з жінкою, бо це бридко і осоружно Господу». Так хто їх створив?

Як їх гноблять на роботі

О, утиски мають страхітливий характер! Іноді їх навіть звільняють і не бажають визнавати їх права на... що? Давайте вглядимося в обличчя представників секс-меншин, благо (чи благо?) особами цими забитий інтернет. Що на них? Перше, що в очі впадає? Похіть! Це погляд незадоволеної дівчинки-давалки з околиці, готової подарувати себе роті солдатів. Подивиться, як поводяться «блакитні» на передачах, присвячених їх «величезним проблемам». Завжди - млосні погляди, кривляння і позерство.

Давайте уявимо ситуацію. Ви - працівник офісу. У ваш колектив приходить людина з нетрадиційною орієнтацією. Ви обговорюєте з ним робоче питання, схилившись над планом впровадження вашої торгової марки в маси. І тут співбесідник, осяяний геніальним рішенням нерозв’язного питання просування товару, накриває вашу долоню своєю. Що ви відчуєте? Якщо колега по роботі «нормальної» орієнтації - нічого не відчуєте. Дружний жест - не більш. Але у випадку, якщо вам відомо, що він - злегка «не такий, як всі», ваші відчуття матимуть дещо інший відтінок.

Що ви відчуваєте, знаючи, що поряд з вами людина, що задивляється на хлопчиків з «На-на»? Гидливість. І хтось цю гидливість постарається приховати, а хтось не зможе стримати себе і відсмикуватиме руку, як від оголеного дроту. Чи потрібний керівникові фірми такий працівник, після вітання з яким співробітники руки миють? Відповідь очевидна...

За що їм б’ють пики

Найчастіше - за діло. Якщо до вас підійде хлопець і заявить, що ви йому подобаєтеся, то як ви поступите? Поспішите віддалитися - в одному випадку. Але якщо вас «дістали» на роботі, якщо удома проблеми, якщо ви у минулому боксер-професіонал і мозок ваш надмірно різко реагує на подразники - ви ударите людину по обличчю. Ви вкладете в удар всю свою злість на начальство, на дурних подруг дружини і на дітей-двієчників. І полетить хлопець з блакитним оперенням в кущі, і народиться ще одна легенда про «жорстоке биття представника секс-меншин».

Не так давно бачив сюжет на телебаченні, в якому хлопчисько, відвернувшись від камери, заявляв: Це мій виклик суспільству.

Панове, кидаючи рукавицю виклику, пам’ятайте, що вона може бути піднята. І поводяться блакитні «зухвало», тому і нариваються частенько на важкі ляпаси та на зуботичини...

Як погано ставляться до ґей-парадів

Старенька Європа залягла в лікарню із запаленням мозку, не витримавши таких частих заходів блакитних і рожевих, що відбуваються на її вулицях. Вам доводилося споглядати звіти про ці ходи в пресі? Ви бачили «бойове розфарбовування», плакати, імітацію статевих актів і виразні жести «самих гноблених людей на планеті»? Після подібних театралізованих показів, що завжди супроводжуються гаслами із закликом «припинити утиски», ґеї можуть щось лепетати про те, що вони, мовляв, скромні і спокійні? За що, мовляв, кривдити таких ягняток?

А навіщо ви на площі виходите? Я – захоплююсь риболовлею. Ну, так що ж мені тепер - на площу виходити з вудкою в неділю? Я в неділю їду на дачу рибу вудити. Ти - полюбляєш хлопчиків. Ну і займайся своєю анальною справою в своїй квартирі! Навіщо на площу виходиш? Що показати хочеш своїми жестами та слинявими поцілунками на людях?

Потім ображаються гомосексуалісти, що услід їхнім ходам плювки летять та вигуки неприємні чуються. Якщо спроможетеся зловити в лісі ексгібіціоніста, що лякає своїми статевими органами матусь, які мирно прогулюються, то що з ним зробите? Ну, по головці не погладите, вірно? Так чому ексгібіціоністські витівки ґеїв, що імітують статеві акти перед аудиторією з перехожих, повинні викликати нормальну реакцію?

Дозвольте нам усиновляти дітей!

А навіщо вам їх усиновляти? А, пробачте, забув... Не передбачено природою дітородіння з органів, призначених для зовсім інших цілей. Ну, панове, на що підписалися, то і маєте. Небилиці про те, що, мовляв, на дитячій психіці ніяк не відбивається факт, що «тато любить тата», позбавлені якого б то не було підстави. Проконсультуйтеся у психіатра, і він вам розповість, як формується дитяча психіка і кого бере собі за еталон «нормальності» дитячий мозок.

Діти копіюють поведінку своїх батьків, хочуть вони того чи ні. І світогляд маленького чоловічка в юному віці подібний до шматка пластиліну: що виліпиш, то і буде. А ви фалоімітатори з пластиліну виліпити хочете? Ви поцікавтеся, що послужило поштовхом для скоєння жахливих злочинів більшості маніяків, відомих людству. Дитячі відчуття. Всі ми родом з дитинства. І те, що «тато любив тата», вистрілить коли-небудь в мозку дорослої людини самим несподіваним чином, як завжди стріляє в кінці спектаклю рушниця, що висить на стіні в першому акті...

Чим вони небезпечні

Блакитний мул, піднятий з найтемніших глибин людського пороку, зачаровує. Нам малюють типовий портрет ґея - красивий, витончений, успішний, багатий. Я, та і ви, плюнемо і перемикнемо канал, побачивши на екрані чергового клоуна, що маніриться в жіночому наряді. Але перед екранами сидять все ті ж діти. І вони, надивившись на представників секс-меншин, якими забитий ефір телепрограм, не зможуть зрозуміти, чому відбувається наступне: тато працює на двох роботах, «паше» від зорі до зорі, а немає у нього такої машини, як у якого-небудь друга Бори Моісєєва. І зроблять виводи неправильні, до яких їх і підштовхує постійне вдовблювання в голову «істини» - блакитним бути не тільки нормально, але і вигідно.

Невеликий приклад. На концертах старого Лускунчика, незважаючи на божевільну вартість квитків, - аншлаг. Чому? «Творчість» Моісєєва всіх так чарує? Його па руками зачаровують? Нафарбовані оченята на одутлому обличчі в захоплення приводять? Ні. Вісімдесят відсотків глядачів не пішли б на концерт, будь Борис «нормальним». Люди йдуть подивитися на хвору людину. Хвору людину, що розрекламувала свою, пардон, дупу на весь світ. І передачі з Моісєєвим рейтинги непогані мають, й інтерв’ю з цікавістю проглядають. Адже неначе мужик, а насправді - баба. Жіночі жести, жіночі кривляння, жіночі розмови. Цікаво! І - вигідно. Такий собі гламур, зігрітий «бабками»...

Панове гомосексуалісти! Досить кричати про утиски, від яких ви, бідолашні, нібито потерпаєте. Для вас побудовані клуби в столиці, на вас не ставлять клеймо, споконвічно «вашу» 121-у статтю Карного Кодексу відмінили. Вам не роблять спеціальної відмітки в паспорті, не виселяють за 101-й кілометр і не каструють. Що ще треба-то? Молоко за шкідливість давати? Щомісячні виплати за «амортизацію заднього проходу»? Квартири виділяти поза чергою? А хто ви такі? Суперкорисний шар суспільства, надія нації, гордість України? Зовсім ні. Ви - хворі, і єдине, що може запропонувати (і пропонує) вам держава - безкоштовне лікування.

Якщо вважаєте себе нормальним (все психічно хворі себе нормальними вважають) - сидіть в своїх «Андрогинах» та «Кіберах», смокчіть... коктейлі та розмірковуйте про утиски і дискримінацію. Між собою розмірковуйте. Не на людях. А то вже оскома від вашого плачу по «рівності та братерству», якого не буде для вас ніколи, як не буде ніколи мама - татом, а трава і сонце - блакитними...


--------------------------------------

В тему:

Толерантність: медичні факти і жіноча логіка

Литовські водії повстали проти євросоюзівської гей-толерантності

Межа толерантності, або що таке tolerastia

Суд зобов’язав міську владу вивісити “гомосексуальні” прапори

Плоди толерантності пожирають уроди

Толерантність до секс-меншин призведе до легалізації педофілії

Від homosapiens до homosexuals

Вибрики політкоректності: “бетвумен” тепер лесбіянка

Лех Качинський проти геїв

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи