Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Російський” рух в Україні = антифа

Категорія:

3 листопада, в Сімферополі, а також Керчі, Сімферопольському і Чорноморському районах Кримської області відбулися установчі збори зі створення громадських організацій «Антифашистський комітет».

Про це сьогодні вчора було повідомлено в прес-службі Кримського обкому Компартії України.

До складу Антифашистських комітетів увійшли місцеві організації «Діти війни», Компартії, комсомолу, партії «Російський блок», офіцерів і ветеранів Великої Вітчизняної війни, Союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», рухи «Спадкоємці Богдана Хмельницького» (дивно, адже Хмельницький був відомим антисемітом, і його дії можна розглядати як прелюдію так зв. „голокосту”), колектив редакції газети «Народна трибуна», НФ «Севастополь-Крым-Россия», склади ряду сільських комітетів та інші.

Почалось це все навесні 2006 р. за ініціативою одного з лідерів Комуністичної партії України (і він же голова «російського патріотичного» руху «Спадкоємці Богдана Хмельницького»), ймовірно єврея, Леоніда Грача.

Тоді було заявлено, що «Соціал-демократична партія Росії (СДПР) і Кримська республіканська організація Комуністичної партії України (КПУ) заявили про початок об'єднання інтернаціоналістських сил братських держав». Дивує та бісить участь Руських сил в кримських подіях, оскільки ці дебіли багато чешуть язиками про український Крим, і завіс забули про проблеми з азіатами на Уралі та Далекому Сході, які по маштубу значно перевищують кримські.

«На півострові за допомогою українських (цікаво, кого він має на увазі, коли тверезомислячі українські націоналісти та НС завжди були на боці слов’ян) і кримсько-татарських націоналістів і релігійних екстремістів штучно провокуються культурні і міжетнічні конфлікти. У ці маніпуляції опинилися втягнуті і російські шовіністи», – мовиться в спільній заяві лідера СДПР Володимира Кишеніна і спікера Верховної ради Криму, глави місцевого відділення КПУ Леоніди Грача. Цікаво, а алконавти та гопи з числа послідовників КПУ та „Рускаго блока” хоч палець об палець ударили щоб запобігти татарській агресії? Де ескадрони смерті? Де гори татарських трупів?

Але про які ескадрони смерті чи взагалі боротьбу на інтереси білих людей може йти мова, якщо Грач і К є антифою і по суті, і за назвою. Ось яка нова ініціативі Грача. 18 жовтня, Леонід Грач, народний депутат України, перший секретар Кримського рескому КПУ: «Я закликаю всі прогресивні сили об'єднатися в Антифашистський фронт»». І ось 1 листопада у Феодосії відбулися установчі збори зі створення Антифашистського комітету Феодосії, до складу якого увійшли Міськком КПУ, Міськком СПУ, Міськком ПСПУ, Міськком СДПУ(о), Російська община м. Феодосії, ФГО КРО партії Регіонів, Міська рада ветеранів війни, праці і військової служби, організація Феодосії Союзу Радянських офіцерів, ОПД «Батьківщина», Міськком ЛКСМУ, Громадська організація жінок «Жінки за майбутнє дітей України», козача паланка Феодосії кримського козачого округу міжнародного союзу козаків. Потім приєдналися до лідера кримських комуністів і за сумісництвом лідера місцевих «російських патріотів», і інші партії. Загалом всі так звані «російські партії України», представлені в Криму, записалися в Антифашистський фронт. І можуть справедливо називатися антифашистами. (тобто виродками та дегенератами). Все стало на свої місця.




В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи