Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хроніка виродження. ЄС рекламує себе за допомогою порно (ВІДЕО)

Категорія:

Член Європарламенту від Польщі, що представляє консервативну Лігу польських сімей, звинуватив Європейську комісію у використанні аморальних методів для самореклами. Представник Єврокомісії Мартін Селмайер відзначив, що Польща обурилася сценою "любові" між двома чоловіками.

Брюссель звинуватили в пропаганді "цінностей Євросоюзу" за допомогою порнографії. 44-секундний ролик під назвою "Lovers Will Love This!" показує секс-сцени, вирізані з різних європейських фільмів.

Напередодні член Європарламенту, британський консерватор Годфрей Блум, назвав кампанію, що проводилася, "дешевою, позбавленою смаку і вульгарною". "Ви вважаєте, що це нормально знімати подібні фільми?", - обурювався він. Блум має намір з'ясувати, у що кампанія обійшлася платникам податків ЄС. "У них є проблеми з іміджем, проте демонстрація 44-секундного ролика легкого порно – не кращий спосіб вирішувати цю проблему", - вважає Блум.

Фільм під назвою Lovers Will Love This! показує пари, які займаються сексом в різних позах і місцях. Закінчується ролик слоганом: Let's come together. Люди, виступаючі на підтримку фільму, говорять, що він просуває європейське кіно, противники вважають його порнографією.

Член Європарламенту від Польщі, що представляє консервативну Лігу польських сімей, звинуватив Європейську комісію у використанні "аморальних методів" для самореклами. Представник Єврокомісії Мартін Селмайер відзначив, що Польща обурилася сценою любові між двома чоловіками, проте спростував інформацію про те, що країна незадоволена роликом в цілому.

Роздратовано висловившись з приводу "квазірелігійних нападок на культурну різноманітність Європейського союзу", він відзначив, що всі сцени були узяті з фільмів, свого часу нагороджених різними призами і нагородами, заявивши, що комісія пишається багатою кінематографічною спадщиною ЄС. "Ми віримо в свободу самовираження і творчого потенціалу", - додав він.

Секс-ролик був створений для показу в європейських кінотеатрах з метою реклами європейських фондів, які допомагають поширювати успішні фільми в країнах ЄС і по всьому світу.

----------------------------
В тему:

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи