Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Червоне Євробачення

Годину тому в Гартвал-Арена закінчилася костюмована репетиція
Завтра в Гельсінкі в Гартвал-Арена з 21 до 23:40 проходитиме півфінал 52-го пісенного конкурсу Євробачення. Співатимуть 28 співаків з 28 країн. Десять з них вийдуть у фінал. За правилами Євробачення країни, співаки яких минулого року увійшли в першу десятку, співатимуть одразу в фіналі. Тому Вєрка Сердючка одразу стала фіналісткою.

Завтра на концерті буде багато червоного. В червоних сукнях співатимуть дівчата з Польщі та Грузії. Співачка з Норвегії починатиме виступ в коричневій сукні, а закінчуватиме в червоній. Співак з Туреччини буде в яскраво-червоному фраку.

Глядачі також побачать 3 величезні червоні віяла під час виступу співачки з Португалії. Вони створюватимуть гарні ефекти. Віяла будуть використані й під час виступу співачки з Мальти. Але вони будуть білі й маленькі.

З великої об’ємної бутафорної стрічки, що символізує «анти-снід», виліз співак з Австрії. Вона була також червона. Він виступатиме 27-м. З ним будуть 4 танцюристи — з ніг до голови одягнені в червоне. На них червоні трико, червоне взуття і червоні шапочки з дірками тільки для рота і очей (як у спезназу чи грабіжників).

Червоні шматки тканини використовували танцюристи під час виступу співачки з Молдови. На початку виступу вони виглядали як червоні прапори СРСР.

У червоно-малиновому вбранні виступатиме співак (чи співачка) з Данії DQ (Drama Queen — королева драми в перекладі). 34-річний співак і шоумен Петер Андерсен виглядає чисто як жінка. Мені вдалося запитати у співака, на яке місце він розраховує. Він невпевнено сказав, що на будь-яке у першій десятці – аби потрапити до фіналу. Він виглядав втомленим після костюмованої репетиції, яка годину тому закінчилася у Гартвал-Арена. Поводився дуже дружелюбно, вів себе спокійно, «без понтів».

Олена Каганець з Гельсінки
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи