Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лікує живе світлоносне слово

Чи можна вилікувати з допомогою слова? Про це йшлося на одній із дискусій журналістів і фахівців, що проходить щосереди в УНІАНі. Були тут відомий філософ, письменник, психоаналітик Назип Хамітов, а також лікар Олександр Філатович, який систематично виступає на 5-му каналі телебачення, розповідаючи про лікувальний метод "Живого слова".
Дискусія розгорілася саме завдяки Олександрові Філатовичу. Ще б пак: якщо усі присутні повторювали тривіальне - "словом можна вилікувати, словом можна знищити", то цей добродій (дипломований медик, який не один десяток літ лікував хворих традиційними медичними засобами) сказав: "За допомогою розробленої мною методики "Живого слова" нині вдалося вилікувати тисячі людей від хронічних захворювань". Він пояснював, що завдяки читанню спеціальних текстів людина відновлює свій зв'язок із Творцем, а тому й одужує.

Жити в Світлоносному Потоці, казав лікар, то є абсолютно природний, притаманний людині стан, адже ми є істотами, створеними за образом Творця. Хтось скептично посміхався, слухаючи лікаря, хтось задавав запитання. Він казав, що сам постійно дивується й невимовно радіє новим випадкам одужань. Наприкінці виступу Олександр Філатович запросив у свій медичний центр на Оболонь, аби журналісти могли на власні очі пересвідчитися в тому, що почули від нього.

... Наступного тижня я поспішила на Оболонь. Не встигла відчинити двері медичного центру, як зусібіч почула: "Ви -вперше? Потрібно записатися. А в "живій черзі" будете за жінкою в червоному береті". Що й казати, черга в той день була величенька. Дядечко, що сидів неподалік дверей, казав на мобілку, що сидить уже три години. Дівчата дивилися телесеріал. Літні жінки відсторонено думали свою думу... Не встигла я розкрити своє журналістське посвідчення, щоб пройти до лікаря поза чергою, як миловида літня жінка зупинила: "А в мене посвідчення академіка, та я все одно сиджу, бо тут усі рівні..." Нічого мені не лишалося, як звернутися по допомогу до помічниці лікаря.

- Чому молитва дає поодинокі результати зцілень? -запитала я Олександра Філатовича.

- Річ у тім, - відповів він, - що молитва - це звернення до Бога через Слово з прагненням бути подібним Господу, з прагненням ліквідації своїх негараздів за рахунок самого Господа. "Живе слово" діє зовсім інакше: коли людина читає тексти, вона ні в кого нічого не просить, не позичає, не забирає, нікому не заборговує, а сама стає сотворцем, бо об'єднує свій вібраційний рівень з Вищим Світлоносним Потоком.

- Що це таке - Світлоносний Потік? Чи не є це просто витвір уяви, при тому поетичний витвір?

- Останнім часом мало хто не чув про існування торсійного потоку. По суті, це одне й те ж саме. Коли ми говоримо про нематеріальні джерела формування торсійних потоків, маємо на увазі передовсім думки та слова. Виникає запитання: чому саме думки та слова спроможні створювати великої потужності вібраційний потік? Тому що саме вони є інструментом Божого творення. Цікава деталь: сьогодні вченими доведено, що швидкість торсійних потоків в один мільярд разів перевищує швидкість світла. Ця особливість торсійного потоку добре зрозуміла моїм пацієнтам, яким доводилося надавати термінову медичну допомогу своїм родичам близьким на великі відстані, коли ті перебували у критичному стані... Отож коли людина прочитує спеціальні тексти "Живого слова", вона потрапляє в потік високого вібраційного рівня. Коли рівень вібрацій стає синхронним з вібраціями Вищого Світлоносного Потоку, то цими високими енергіями насичуються дух, душа і тіло. Цей Світлоносний Потік розчиняє, стирає сегменти блокування (фактично зони руйнації) спочатку на вогняному тілі, потім - на тонкому, потім на фізичному тілі.

- Чи можна стверджувати, що так ліквідується першопричина хвороби?

- Саме так. Адже людина - це триєдина сутність. Тому про ефективність лікування можна говорити лише в тому разі, якщо відбулося очищення від хвороби на трьох рівнях.

- З кожним роком люди виготовляють дедалі більше препаратів, проте не стають здоровішими. Як ви гадаєте, чому хіміопрепарати не приносять здоров'я?

- Мало того, я сказав би, кількість хворих збільшується. З'являються такі хвороби, про які люди раніше навіть не чули. Це неспецифічні пневмонії, пташиний грип, інші вірусні та генетичні хвороби. Пора вже людям усвідомити: хронічні (невиліковні) хвороби - це є розплата за бездуховність...

... Найкращий доказ ефективності методики - розповідь бодай одного хворого, якому вдалося вилікуватися. Зауважую про це лікареві. Він виходить з кабінету, дивиться, хто сьогодні прийшов на прийом. За хвилину повернувшись, каже, що більшість присутніх прийшли вперше. З тих, хто уже має певний досвід лікування є одна жінка - Едіта Арсеніївна.

Так я вдруге познайомилася з пані, яка прискіпливо стежила, аби до лікаря не пробивалися "ліві" люди. Отож з'ясувалося, що моя співрозмовниця справді має академічні знання, хоча формально зупинилася на ступені кандидата технічних наук, все життя пропрацювала гідрогеологом, вивчаючи гідроакустичні прилади.

- Про Олександра Володимировича я дізналася від своєї подруги, -розповіла Едіта Арсеніївна. - У неї був складний стан здоров'я. Проте моя подруга довгий час вважала, що причина запаморочень -порушення функції щитовидної залози. Коли Філатович її оглянув, він сказав: " Головне захворювання у вас - судини головного мозку". Це було в лютому. Моя подруга ретельно вичитувала тексти, які було надано для лікування. А навесні вона зробила те, про що декілька місяців тому не могла й мріяти: посадила город, впродовж всього літа доглядала за ним, восени сама врожай зібрала... Звісно, я зі своїм хронічним безсонням, головними болями, проблемами з хребтом не могла не відреагувати на цей випадок зцілення, що відбувся буквально у мене на очах. Прийшла до Центру Живого слова зі списком хвороб.

- Того дня ви отримали спеціальні тексти...

- Так.

- Коли читали, чи знаходили зміст в словосполученнях?

- Аякже! Ще раніше я брала у подруги книжку Олександра Філатовича "Живе слово творить життя". Мені одразу було зрозуміле завдання, яке ставив у своєму творі лікар. В основі його світогляду -визнання існування інформаційного поля Землі. Сьогодні навіть прогресивні вчені, наприклад, представники такої галузі науки, як ядерна фізика, продовжують дотримуватися матеріалістичної точки зору щодо творення світу. Інші вчені, до яких належить і Олександр Філатович, визнають, що наш світ виник не еволюційним шляхом, його створив Творець.

- Ви належите до людей релігійних?

- Навпаки, я - людина науки: завжди цікавилася науковим обгрунтуванням багатьох проблем. Мало того, користувалася методами інформаційно-хвильової терапії (те, чим займається Філатович, фактично і є інформаційно-хвильовою терапією). У нас в Києві працює академік Колбун, який також стоїть на позиціях інформаційно-хвильової терапії, але він лікує хворих не за допомогою слова, як Філатович, а спеціальною апаратурою.

- Впродовж якого терміну ви вже читаєте тексти?

- Почала у квітні минулого року. Ми з лікарем докладно обговорюємо, в якому напрямі потрібно рухатися. Всіма силами я прагну йому допомагати.

- А вам не хотілося з'ясувати, чому саме ці словосполучення - Аоль, Боль, Воль... - зцілюють?

- Звісно, дуже хочеться. У мене ж науковий склад мислення. Проте я на основі його книжки зрозуміла й сама багато чого. Наприклад, те, що ці словосполучення й буквосполучення складено у відповідності з космічними ритмами. В книжці Олександр Володимирович натякнув, що тексти йому підказали... Хто? Зрозуміло, що Творець. Якщо вдуматися в це, то стає якось незвично, неначе в другий вимір потрапляєш...

- Як ви почуваєтеся нині?

- Річ у тім, що за складом мислення я дуже скептична людина, проте, незважаючи на цей скепсис, я не можу не помічати, наскільки кращими стали судини. Безсоння зникло, головні болі, що так докучали, також минули. Про серце я вже говорила... Та найголовніше - я стала зовсім іншою людиною. Не скажу, що такий уже й стрімкий стрибок відбувся, та все ж помітила, наскільки змінився мій характер.

- Чи не шкодуєте за часом, який доводиться витрачати на читання? Знаю, що деякі програми займають по півтори години двічі на день...

- Що ви! Це вже стало моїм способом життя. Коли кудись поспішаю, то промовляю тексти дуже швидко. Але слідкую, щоб при цьому не ковтати слів - мова має бути дуже чіткою й розбірливою...

---------------------------------
В тему:

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату

Олександр ФІЛАТОВИЧ: «Справжнє одужання настає, якщо «стерти» хворобу на рівні духу»

«Машина бажань»: читання Живого Слова допомагає здавати екзамени
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи