Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США: лібералізм приносить тупість

Понад третина жителів столиці США – 36% – неписьменні, повідомляє телеканал ABC із посиланням на інформацію державної агенції із освіти. Письменною в США вважається людина, здатна прочитати і зрозуміти, за яким маршрутом рухатиметься автобус, орієнтуватися по мапі міста і заповнити анкету на працевлаштування.

В американській столиці частка неписьменних виявилася найбільшою в країні, а загалом у США таких нараховується 21% від кількості населення.

Влада пояснює зростання неписьменності в столиці навалою мігрантів, особливо з країн Латинської Америки та Ефіопії.

У Вашингтоні негри становлять близько 70% населення, отже, як нам видається - кожний другий негр просто елементарно неписьменний. Причому йдеться не про іммігрантів із третього світу, а про «нащадків дядечка Тома», що живуть у США століттями і вже як мінімум друге покоління дбайливо опікуються владою, яка просто-таки змушує їх вчитися. А результат дуже добре описав науковець, що чверть століття мешкає в США: „Усі інститути європейської культури - такі, як точні науки, передові технології, симфонічна і камерна музика, опера, загальнодоступна вища освіта - є цінностями «западоїдів» (я вживаю вдалий термін російського філософа Олександра Зинов'єва). За 23 роки життя в Америці я відвідав сотні симфонічних концертів, оперних вистав і т. п. й можу сказати напевно, що кількість незахідних глядачів на всіх цих заходах не перевищує десяти на зал в 1500 – 2000 місць у будь-якій частині країни. Серед виконавців класики чорношкірих і мексиканців практично нема. Традиційні рухи «западоїдїв» на захист тварин, довкілля так і залишаються тільки їх прерогативою. Хоча вже з кінця 50-х років, тобто понад 40 років, доступ до цих цінностей відкритий для меншин і дуже заохочуваний державою та суспільством. Телевізійні канали для чорного і мексиканського глядача вражають своєю вбогістю навіть на тлі, далекому від високого інтелекту і класики, решти американського телебачення”

Навіщо? Вони проходить інші університети. У 2002 р. американські ЗМІ привели таку статистику: «Відповідно до нового дослідження, проведеного вашингтонським центром Justice Policy Institute, що виступає за альтернативні види покарання, в США чорношкірих американців, сидячих за ґратами, більше, ніж учнів у вищих навчальних закладах.

Через активне будівництво нових в'язниць і зростання кількості ув'язнених, котрі відбувають покарання за злочини, пов'язані з насильством, в 2000 році в американських в'язницях перебували 791 600 чорношкірих, тоді як в коледжах і університетах проходили навчання лише 603 032 негрів.

А ось дані за 2006 рік: «Хоча чорношкірі складають лише 12,2 відсотка багатого населення США, 41 відсоток американських ув'язнених, відбули у в'язниці понад рік, – чорношкірі і 8,4 відсотка всіх чорношкірих чоловіків віком від 25 до 29 років перебувають за ґратами». Сидить за ґратами кожен дванадцятий негр. Але ця цифра може ввести в оману. Ось уточнення: «Шоста частина чорношкірого чоловічого населення Америки або вже побувала, або зараз перебуває у в'язниці». Якщо ми «уважно вивчимо статистику. З усіх хлопчиків, що народилися США 2001 року, шанси білої дитини виявитися за ґратами – один до сімнадцяти. Для іспаномовного населення цей показник становить один до шести, стосовно афроамериканців, то тут кожна третя дитина побуває у місцях позбавлення волі».

За даними департаменту юстиції США за 1976 – 2004 роки, становлячи всього 12 % населення США, негри скоюють 52,1% убивств. Статистика, щоправда, трохи застаріла, але огляд зроблено за 28 років.

--------------------------------
В тему:

Школа розділила учнів по расах

Темний бік імміграції

Тейлор: “Расове різноманіття є Божою карою – нестерпною, безкінечною карою”

Ксенофобія як захист від геноциду

“Різноманітність” робить нас нещасними?

Ціна міжрасових стосунків

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування

Der Spiegel: “Європа продає себе як шлюха”

Патрік Дж. Бьюкенен. Смерть Заходу

Злочинність має колір

Чорні, білі – бояться чорних однаково

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи