Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українофобія – хвороба окупантів

Там де виникає бацилла толерантності, завтра буде епідемія українофобії.
З року в рік наприкінці листопада Україна згадує Голодомор 1932/33, найстрашніший злочин в історії цивілізації. А 7 листопада вулицями наших міст абсолютно безкарно пересуваються ті, хто Голодомор творив – ультраліві екстремісти. При цьому акції українофобів носять санкціонований характер, бо місцеві органи влади, з огляду на модну нині толерантність, прирівнюють комуністичних вбивць та їх послідовників до законослухняних співвітчизників, нащадків жертв червоних кровопивць. Виходить, що між злочинцями та жертвами терору різниці немає.

Неймовірно, але факт – жодного (!!!) комуністичного терориста, що вбивав українців у 1932/33 р.р., не притягнуто не те що до кримінальної, - навіть до адміністративної відповідальності! Вони й досі серед нас. Отримують пенсії з державного бюджету, розповідають школярам про свої криваві злодіяння, хизуються нагородами за вбивства мирного населення, оскаженіло нападають на людей, а потім ще й звинувачують їх у вигаданому ними ж самими „фашизмі”. „Українці – фашисти”, волають вони зі сторінок своїх газет, з екранів телебачення, з кимось проплачених інтернет-сайтів.

Це навіть не парадокс. Це атрофія розуму. На якій підставі в Міністерстві юстиції й досі офіційно зареєстровані партії, що не визнають факту геноциду української нації? Відсутність кари за Голодомор спонукає українофобів і надалі творити злодіяння супроти трудящих співвітчизників. Економіка, політика, культура, інформаційний простір – скрізь прослідковуються зловісні корупційні схеми, покликані морально, а потім і фізично нейтралізувати наш народ, не дати йому стати господарем у власному домі. Толерантність до українофобів лише стимулює їхню ненависть до українських громадян – достатньо пригадати останні істерики у Харкові, де спочатку Добкін дозволив собі виступити проти Української Повстанської Армії, а потім вже депутати обласної ради додумалися проголосувати за знищення на території області усіх пам’ятників Героям національно-визвольного руху!!! Подальше потурання екстремістам закінчиться новим Голодомором, а цього українська громадськість не допустить. Тому українофобські шабаші екстремістів будуть зупинені за будь-яку ціну і у будь-якому випадку.

Є елементарні речі. Наприклад гігієна. Не хочеш, аби у твоїй оселі заводилися щури, клопи і таргани – зберігай чистоту, дави мерзоту на корню. Антисанітарія не має права на існування. Так і тут. Ненависть до українського народу, його історії і державної спадщини не має права на існування. Це настільки очевидно, що доказів не потребує.

Якщо ми не хочемо, щоб нащадки організаторів та виконавців Голодомору вказували нам, що нам робити, які пам’ятники ставити, яких героїв шанувати, маємо відібрати у них право відкрито пропагувати свої екстремістські терористичні збочення. Нагадуємо – згідно чинного законодавства заклики до міжнаціональної ворожнечі караються. Спроби позбавити українців історичної пам’яті – типовий приклад розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Добкіни цього не знають? Значить добкіним треба про це нагадати. Тоді і буде злагода.


----------------------------------------------------

В тему:

Московський каганат

Ліберали – чума ХХІ століття

Про цю республіку

Полковник Петро Недзельський: «Якщо я виграю цей суд, то можна буде вигнати з Верховної Ради 21 комуніста»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи