Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Це вам не покажуть по телебаченню: протести в Італії проти "зелених перепусток"

Категорія:

Хотіла вже припинити писати про все, що стосується ковідобезумства. Але не втрималася. Ми ж розуміємо, що раніше чи пізніше й у нас, в Україні, також можуть ввести такі "зелені паспорти". Ми дозволили, що нас досі примушують носити маски. Тепер дозволимо, щоб нас сегрегували на вакцинованих і невакцинованих?

21101002.jpg

Фото: Remo Casilli/Reuters

Італійська поліція застосувала у суботу, 9 жовтня, водяні гармати та сльозогінний газ, щоб відштовхнути сотні людей, включаючи активістів-неофашистів, які протестували у Римі проти урядових рішень зробити «зелену перепустку» обов’язковою для всіх працівників, пише REUTERS.

Ви тільки подумайте, як елегантно вони маніпулюють, намагаючись виставити тих, хто вийшов з протестом проти нової "нормальності" та сегрегації людей, у невигідному світлі. "Включаючи активістів-неофашистів"! Цікаво, як вони визначали неофашистів? 

Противники "зеленої перепустки" кажуть, що вона топче їхні свободи та є прихованим засобом, який змушує людей вакцинуватися. І знову REUTERS пише про неофашистів: "Їхню справу підтримали ультраправі неофашистські угруповання, яких місцеві політики звинуватили в організації суботнього насильства".

Rome, Italy, October 9, 2021. REUTERS/Remo Casilli

Звичайно, політики будуть звинувачувати кого завгодно, аби виправдати своє безумство: Італія стає першою країною в Європі, яка змусила всіх працівників мати "зелені перепустки". Виходить, що тепер люди не зможуть працювати, якщо вони не вакцинувалися? Це як називається? REUTERS не пише, як це називається. Але неофашистів згадує в кожному третьому абзаці.

Місцеві ЗМІ повідомили, що на вулиці італійської столиці вийшли близько 10 тисяч людей, багато людей скандували "Свободу, свободу!". Але в коментарях під цим відео пишуть, що людей було не 10 тисяч, а 120 тисяч.

 

 

Тепер, починаючи з 15 жовтня, будь-який працівник, який не подасть свій чинний медичний сертифікат, буде відсторонений від роботи без оплати праці, але (поки що) не буде звільнений.

Як пише REUTERS, близько 80% усіх італійців віком від 12 років зараз повністю вакциновані, і переважна більшість людей, здається, підтримує вакцинацію та використання Green Pass.

"Переважна більшість людей, здається, підтримує вакцинацію та використання Green Pass"! Здається! Ліберальному продажному REUTERS здається, що більшість людей підтримує вакцинацію та "зелену перепустку! Більш того, вакцинацію вони назвали науковоподібним словом inoculation, що означає ту ж саму вакцинацію.

У коментарях до відео про ЗМІ пишуть таке: "Румунська преса отримала 200 мільйонів євро за рекламу вакцин та блокування інформації про протести в країні". Відповідь: "Італійські 50 ще як тільки то почалося, за просування".

Наші інтереси: 

Розуміти, що нам нахабно брешуть. Вакцинація проти ковіду має на меті не "захист вашого здоров'я", як нам розказують, а зовсім інше (в тому числі й введення "зелених перепусток" або якихось "сертифікатів вакцинації"). А продажні ЗМІ допоможуть. Кабмін виділив 25 млн грн на пропаганду вакцинації проти коронавірусу. Ось і ЗМІ тут знадобляться.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Роман Соломонюк.
0
Ще не підтримано

Та чого мер Львова Садовий вже заявив про розгляд такого варіанту (зелених паспортів).

Коментарі

Зображення користувача Роман Соломонюк.
0
Ще не підтримано

Та чого мер Львова Садовий вже заявив про розгляд такого варіанту (зелених паспортів).

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Вакцинатори живляться хворими, тому й послабоюють імунітет вакцинами.

Відсутність любови до ближнього геть заплутує їхній інтелект (розум їм не даний). Тому, в Україні, такі новини :

1) з Вайбера 10/10/21 :

-- ВАЖЛИВО!
‼️ ЗА ВІДМОВУ ВІД ВАКЦИНАЦІЇ НІКОГО НЕ ЗВІЛЬНЯТЬ!
----‍♂️ Друзі, вчора було опубліковано текст Наказу МОЗ України від 04.10.2021 №2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням»,

у якому НЕ МАЄ НОРМИ ПРО ВІДСТОРОНЕНІ ВІД РОБОТИ БЕЗ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ тих, хто відмовився вакцинуватися. --

‼️ УКРАЇНЦІВ ВВЕЛИ В ОМАНУ! ‼️
НОРМУ ПРО ВІДСТОРОНЕННЯ ПРИБРАЛИ З НАКАЗУ ТА З ІНФОРМАЦІЙНОГО ПОВІДОМЛЕННЯ НА САЙТІ МОЗ!
~*5 Пункту ПРОСТО НЕ МАЄ!*~
------
Не вірите-переходьте за посиланням
https://moz.gov.ua/article/ministry-mandates/nakaz-moz-ukraini-vid-04102021--2153-pro-zatverdzhennja-pereliku-profesij-virobnictv-ta-organizacij-pracivniki-jakih-pidljagajut-obovjazkovim-profilaktichnim-scheplennjam

2) "ЗАКОНОПОРУШНИКАМ - БАЛАНДА ! : ВСІ СУДИ - ВИГРАШНІ !!!" :

від Сергія Гули 11/10/21
https://youtu.be/y2LLgqLrHiA

Досвідчені юристи - практики СІ "ПРАВОВА ДЕРЖАВА" з м. Київ надають населенню міста, області та України БЕЗКОШТОВНІ ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ особисто та за телефонами або месенджерами за усіма питаннями сімейного , цивільного, житлового, трудового , кримінального, адміністративного, виборчого, господарчого , споживчого, соціального, комунального, транспортного /ДТП/ , пенсійного, гендерного, військового, ювенального, пенітенціарного, кримінально-виконавчого , міжнародного та інших галузей права, а також стосовно протидії сімейному насильництву та щодо захисту прав жінок, дітей та осіб похилого віку та з обмеженними можливостями, а також бійцям АТО , волонтерам , та членам їх сімей.

Роз'яснення правових аспектів і нюансів статусу УБД, безоплатне консультування та практична допомога в вирішенні питань користування пільгами та правами /на одержання від держави земельних ділянок тощо / та несення служби. Правова допомога при визнанні статусу УБД для добровольців.

Надання безкоштовної консультаційної та правової допомоги сім'ям переселенців за усіма юридичними питаннями /права, пільги, житло, одержання коштів тощо/.

Консультації й захист прав працівників від незаконних дій работодавців для всього населення. Допомога у одержанні зарплатні та інших трудових й соціальних виплат. Питання звільнення та інше.

Захист прав споживачів товарів та послуг, комунальних тощо. Практична допомога у швидкому поверненні неякісного товару або у одержанні компенсації за надання неякісних послуг.

Безоплатна консультаційна правова допомога пенсіонерам та спецпенсіонерам. Перерахунок пенсій, пільги та інше.

Правовий та практичний захист населення від неправомірних дій фінансових , кредітних, банківських установ , колекторів та фізичних осіб-кредітодавців.
Судове визнання фізичною особою - банкротом з подальшим повним списанням боргів.

Оскарження рішень органів влади та місцевого самоврядування до усіх інстанцій та судів , а також до Європейського суду з прав людини та інших міжнародних організацій.

Телефонувати або звертатися у текстовій формі щоденно цілодобово

за тел , вайбером, вотсаппом, месенджером :
+38 095 341 15 69/Vodafone/,

тел. :
+38 063 367 04 27 /Life/,
+38 098 611 48 01 /Kyivstar/. У випадку нестачі у Вас коштів на рахунку прохання робить додзвон, миттєво передзвонимо.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !